CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Jet film ve sinefy depolarda çalışmıyor düzeltirseniz size zahmet teşekkürler

Çok teşekkür ederim.

Bence kafayı nikyokki, feroxxcs3 ve kraptor gibi arkadaşlarımız çekiyor. Ben farklı bir kafada gidiyordum eklenti düzeni olarak. Onlar katılım sağlamasaydı tek başıma üstlenebileceğim bir sorumluluk değildi bu. Baktım ki onlar zaten mevcuttakileri devam ettirip yenilerini ekliyor ben de farklı eklentilerle destek vermek istedim.

İnşallah hayal kırıklığına uğratmadan tekrar devam ettiririm. Söylediğiniz gibiyse durum Allah kerim bakacağız artık ;))
Peki bende şunu sormak isterim bu depodaki çoğu İçeriklere yardım ederim veya tek kendiniz yapmayın 5 6 kişi ekip olalım daha hızlı olur hangi teklifi kabul edersiniz

Arkadaşlar CloudStream uygulamasını Tizen işletim sisteminde kullanmak istiyorum.
Tizen uygulamaları .tpk veya .wgt uzantılı oluyor.
Bu uygulamayı Tizen’de USB takılı şekilde ya da yükleyerek çalıştıran bir arkadaş var mı?🤔

Son düzenleme:
CloudStream uygulamasını Tizen işletim sisteminde kullanmak istiyorum.
Bu uygulamayı Tizen’de USB takılı şekilde ya da yükleyerek çalıştıran bir arkadaş var mı?🤔
Lg webos mu kullanıyorsub

CloudStream uygulamasını Tizen işletim sisteminde kullanmak istiyorum.
Android olmadığı sürece çalışmaz

kekikan deposuna dizifon = Asya dizi sitesi eklendi jetfilm düzeltildi sinefy ve roket dizi için bir sorun var onu da halledebilirsem bu eklentiler de düzelmiş olacak
Hocam superfilmgeldi senin repoda çalışmıyor ayrıca nikstream reposunda da çalışmıyor ilgili arkadaşa iletmiş olayım
Düzeltmeler ve Yeni eklentiler için tşk ederim
Emeğine sağlık

Hocam superfilmgeldi senin repoda çalışmıyor ayrıca nikstream reposunda da çalışmıyor ilgili arkadaşa iletmiş olayım
Emeğine sağlık
baktım bir sorun yok 2 film denedim çalışıyor nikstream içinde

Emeğine sağlık

Baktım bende de hiç bir depodaki çalışmıyor malesef. tek tek hepsinde denedim.kırmızı cloudstream son sürüm kullanıyorum.internet sağlayıcısı ttnet.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250612-213321_CloudStream Beta.jpg
    Screenshot_20250612-213321_CloudStream Beta.jpg
    249.2 KB · Görüntüleme: 20
Öncelikle tüm depo sahipleirnin ellerine meklerine sağlık. ben bu konularda biraz acemiyim. bazı depolarda aynı siteler mevcut ama sürümleri farklı. bu sürüm farkları nereden kaynaklanıyor. işleyiş ve çalışma biçimi olarak fark var mı.
bahsi geçen 6 depoyu yükleyip içlerinden en güncel sürümü olan siteleri mi bırakmam lazım?
burda tüm depoları yüklersek çakışma sorunu gibi bir şey oacağı ve cloudstreamin çalışmayacağı tarzında bir muhabbet dönmüştü
cevaplar için teşekkürler

Geri