Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Diger eklentileri kullanabilirsiniz şimdilik bu şekilde kalabilir.Jet film ve sinefy depolarda çalışmıyor düzeltirseniz size zahmet teşekkürler
Depo açıldımı bunlar konuşuluyorDiger eklentileri kullanabilirsiniz şimdilik bu şekilde kalabilir.
Peki bende şunu sormak isterim bu depodaki çoğu İçeriklere yardım ederim veya tek kendiniz yapmayın 5 6 kişi ekip olalım daha hızlı olur hangi teklifi kabul edersinizÇok teşekkür ederim.
Bence kafayı nikyokki, feroxxcs3 ve kraptor gibi arkadaşlarımız çekiyor. Ben farklı bir kafada gidiyordum eklenti düzeni olarak. Onlar katılım sağlamasaydı tek başıma üstlenebileceğim bir sorumluluk değildi bu. Baktım ki onlar zaten mevcuttakileri devam ettirip yenilerini ekliyor ben de farklı eklentilerle destek vermek istedim.
İnşallah hayal kırıklığına uğratmadan tekrar devam ettiririm. Söylediğiniz gibiyse durum Allah kerim bakacağız artık)
Lg webos mu kullanıyorsubCloudStream uygulamasını Tizen işletim sisteminde kullanmak istiyorum.
Tizen uygulamaları .tpk veya .wgt uzantılı oluyor.
Bu uygulamayı Tizen’de USB takılı şekilde ya da yükleyerek çalıştıran bir arkadaş var mı?![]()
?Depo açıldımı bunlar konuşuluyor
Android olmadığı sürece çalışmazCloudStream uygulamasını Tizen işletim sisteminde kullanmak istiyorum.
Tizen uygulamaları .tpk veya .wgt uzantılı oluyor.
Bu uygulamayı Tizen’de USB takılı şekilde ya da yükleyerek çalıştıran bir arkadaş var mı?![]()
Hocam superfilmgeldi senin repoda çalışmıyor ayrıca nikstream reposunda da çalışmıyor ilgili arkadaşa iletmiş olayımkekikan deposuna dizifon = Asya dizi sitesi eklendi jetfilm düzeltildi sinefy ve roket dizi için bir sorun var onu da halledebilirsem bu eklentiler de düzelmiş olacak
Samsung tv Tizen işletim sistemiLg webos mu kullanıyorsub
baktım bir sorun yok 2 film denedim çalışıyor nikstream içindeHocam superfilmgeldi senin repoda çalışmıyor ayrıca nikstream reposunda da çalışmıyor ilgili arkadaşa iletmiş olayım
Düzeltmeler ve Yeni eklentiler için tşk ederim
Emeğine sağlık
baktım bir sorun yok 2 film denedim çalışıyor nikstream içindeHocam superfilmgeldi senin repoda çalışmıyor ayrıca nikstream reposunda da çalışmıyor ilgili arkadaşa iletmiş olayım
Düzeltmeler ve Yeni eklentiler için tşk ederim
Emeğine sağlık
Android box var arza yaptı bundan dolayıAndroid olmadığı sürece çalışmaz
Anladım ama dediğim gibi android harici kullanamazsınız.Android box var arza yaptı bundan acaba bu şekilde kullanan arkadaşlar var mı diye sormak istedim
Baktım bende de hiç bir depodaki çalışmıyor malesef. tek tek hepsinde denedim.kırmızı cloudstream son sürüm kullanıyorum.internet sağlayıcısı ttnet.baktım bir sorun yok 2 film denedim çalışıyor nikstream içinde
evet bende de calismiyor eklentide problem yok problem sitede baglanti kurmada sorun yasiyor.Baktım bende de malesef hiç bir depodaki çalışmıyor malesef. tek tek hepsinde denedim.kırmızı cloudstream son sürüm kullanıyorum.internet sağlayıcısı ttnet.