CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Kendisi kullanmak için yapan tüm depoların tüm eklentilerini alsın umrumda olmaz normal bir durum ama ondan bundan al ve onlar sürekli güncellesin yeni şeyler eklesin ben de alın siz kullanın diye kendi adımla sunayım diyenlere ben hakkımı çoktan haram ettim 😅
Öyle yapacağına repoların birbirlerinden farklarını bulup onu düzenlese belki sevaba girer :)

Öyle yapacağına repoların birbirlerinden farklarını bulup onu düzenlese belki sevaba girer :)
Yani bu kimseyi bir yerden alıp başka bir yere koyan bir proje değil o yüzden haklısınız.

Her yeni depo ve yeni içerik herkese katkı sağlar. Mevcut depo geliştiricilerin bağlayan bir durum da olmaz çünkü herkes kendi eklentilerine odaklanır.

Şu durumda forumdaki geliştirici arkadaşları teşvik etmek yerine hız kestirdiği kesin. Alıyorsan alabilirsin diyor hepsi ama eklentide sorun olduğunda sorunu benim çözmemi bekleyip kullanma kendin çöz eğer başkalarına kendi adımla veriyorsan bu imkanı. Ama yok senden aldım, sen düzelt, sen hallet yine senden aldığımı kullanacağımla olmuyor işte.
Kendi kullanmak için bireysel depolarına fork edenlere demiyorum tabi bunları.
Köle Isaura mı bu insanlar ;))

Yani bu kimseyi bir yerden alıp başka bir yere koyan bir proje değil o yüzden haklısınız.

Her yeni depo ve yeni içerik herkese katkı sağlar. Mevcut depo geliştiricilerin bağlayan bir durum da olmaz çünkü herkes kendi eklentilerine odaklanır.

Şu durumda forumdaki geliştirici arkadaşları teşvik etmek yerine hız kestirdiği kesin. Alıyorsan alabilirsin diyor hepsi ama eklentide sorun olduğunda sorunu benim çözmemi bekleyip kullanma kendin çöz eğer başkalarına kendi adımla veriyorsan bu imkanı. Ama yok senden aldım, sen düzelt, sen hallet yine senden aldığımı kullanacağımla olmuyor işte.
Güzel, besleyici bir rekabet de oluyor bu sebeple :)

Bir iyilik devamlı ve karşılıksız yapıldığı zaman maalesef insanlar bunu sizin görevinizmiş zannediyor ve işi de nankörlüğe götürüyor. Bazen denize atmak lazım hem iyiliği hem nankörleri :)

Güzel, besleyici bir rekabet de oluyor bu sebeple :)

Bir iyilik devamlı ve karşılıksız yapıldığı zaman maalesef insanlar bunu sizin görevinizmiş zannediyor ve işi de nankörlüğe götürüyor. Bazen denize atmak lazım hem iyiliği hem nankörleri :)
Öyle muhakkak ama böyle dile getirince amacı o olmasa da üstüne alınanlar olabilir diye genele hitap etmemeyi tercih ederim ben.
Bariz bir şekilde inatla ve göz göre göre yapanlara karşı ise sözümü esirgemem eğer hakkım olduğunu düşünüyorsam.

Bu forumu ele alırsak çoğu kişinin sadece sözlerine inanmak gerekir ama genel olarak yaşça ilerde pek çok büyüğümüz var. Bu soruları ve istekleri yapanlar onlar da olabilir bilemiyoruz. O yüzden herkesi dengimiz gibi görüp karşılık vermektense takip edip suyunu çıkartıyor mu diye de bakmak lazım ;))

Denize atılacaklar arasına girmeyi istemem bu arada. Hiç aram veya iyi anılarım yoktur ne kadar çok sevsem de. O yüzden o sözünüzü reddediyorum benimle aynı durumda olabilecekler için 😅

O eklenti çalışmadığında öyle bir mesajlaşma olduğunda ben de söylemiştim ama sanırım o sitenin orjinali eklentilerde ekli olan site adresi o yüzden oradan devam ediyorlar.
Hocam keyiflerolsun orjinal diye dizipl eklemişti. Diğerleri çakmadizipal diye eklememişti. Başka dzipalde daha çok dizi film var

Kendisi kullanmak için yapan tüm depoların tüm eklentilerini alsın umrumda olmaz normal bir durum ama ondan bundan al ve onlar sürekli güncellesin yeni şeyler eklesin ben de alın siz kullanın diye kendi adımla sunayım diyenlere ben hakkımı çoktan haram ettim 😅
Açıldımı

Peki bunu engellemenin bir yolu yok mu? token vs gibi

Bence Latte'yi çok zorlamayın kendisi karar verdiğinde aktif edecektir zira olay emeğe saygısızlık kolay kolay hazmedilmez ...
Teşekkürler.

Yapabildiğim kadarını yapmaya devam ederim ama hali hazırda depolarına emek verip yeni içerikler üreten veya olanları güncel tutmaya çalışan ve bence benden çok daha fazlasını yapan veya yapabilen bu kadar kişi varken tek özne benmişim gibi olup sürekli aynı konu açılınca onlara haksızlık oluyor. O yüzden o mesajı görsem de cevap vermek istememiştim.

Normalde yapmayı düşünmediğim bir şekilde yapacak da olsam yakın bir zamanda aktif edebilirim gibi görünüyor. Bir kaç düzenleme yapmam lazım verileri kaydetme konusunda sonrasında ben zaten haber veririm ama sanırım izlemeyi sevenler azımsanmayacak kadar varmış ve öğrenmek istiyorlar haklı olarak

Peki bunu engellemenin bir yolu yok mu? token vs gibi
Yapılabilecek seçenekler var ama geliştiriciyi de zorlar. O eklentiler depoda kalmıyor cloudstream içine ekleniyor ve onun kurallarına göre çalışması gerekiyor. API kullanımı, uzak sunucu alternatifleri olsa da tek güncellemede bütün eklentiler çalışmayı kesebilir.

Ben alınabileceğini bilsem de aktif edeceğim ama eskisi gibi değil istemediğim farklı bir şekilde. O şekilde alıp kullananlar kendi adlarını verseler de benim adımı görmek zorunda kalacak eklentileri yükleyip kullananlar her halükarda. En azından tanıyan bilen anlayacak ki bu eklentilerin gerçek depo sahibi bu adam.

Neyse üst mesaja yazdığım gibi deyip noktalıyorum 😅

Teşekkürler.

Yapabildiğim kadarını yapmaya devam ederim ama hali hazırda depolarına emek verip yeni içerikler üreten veya olanları güncel tutmaya çalışan ve bence benden çok daha fazlasını yapan veya yapabilen bu kadar kişi varken tek özne benmişim gibi olup sürekli aynı konu açılınca onlara haksızlık oluyor. O yüzden o mesajı görsem de cevap vermek istememiştim.

Normalde yapmayı düşünmediğim bir şekilde yapacak da olsam yakın bir zamanda aktif edebilirim gibi görünüyor. Bir kaç düzenleme yapmam lazım verileri kaydetme konusunda sonrasında ben zaten haber veririm ama sanırım izlemeyi sevenler azımsanmayacak kadar varmış ve öğrenmek istiyorlar haklı olarak
Hocam size sonuna kdr hak veriyorum ama bildiğim kadarıyla sizin dışınızda kapatan olmadı depoyu hakkınız tabii ki benim ilk tanidigim patr0nq sağolsun sorduğum her soruya cevap verdi açtığınızda deponuzu yeniden izleriz hep beraber 🤣🤣🤣

Ben genel bir sey söylemek istiyorum bu repoları hangisi olursa olsun yapan arkadaşlardan Allah razı olsun. çok faydalanıyoruz sürekli olumsuz seyler duydukları doğrudur çünkü ne yazikki bizim ülkemizin genel olayı budur kullanan ve mutlu olanlar değil, kullanamayan mutsuz olanlar yorum yapar. hâ tabi buda onların hakkıdır saygı çerçevesinde. bu repolara emek veren arkadaşlar bunları göz ardı etmemeleri gerekir ben ve benim gibi çoğu insan sizin yaptığınız işten oldukça memnun ve minnettar bilmenizi isterim
"İyilik İyidir "

E tabi repolarla herşey kolaylaşıyor. Biz biraz tembel bir milletiz. Dükkanın önünde 2 basamak olunca girmeyiz😁

Latte hocam deponun açılmasını bekliyoruz
Farkındayım. Pasif duruma almadan önceki tüm eklentilere düzenleme yaptığım gibi haberdar edeceğim sizleri.
Mümkünse de en fazla bir iki gün içerisinde yapmayı istiyorum.

Farkındayım. Pasif duruma almadan önceki tüm eklentilere düzenleme yaptığım gibi haberdar edeceğim sizleri.
Mümkünse de en fazla bir iki gün içerisinde yapmayı istiyorum.
Merhaba, hayırlı geceleriniz olsun inşallah. Siz beni bilmezsiniz foruma daha yeni üye oldum fakat 2 aydır foruma dışarıdan bakan birisiyim. Çevremde birçok kişi cloudstream kullandığım için benden görüp android box almıştır. Abi sen hallediver biz anlamayız diyerekten bana kurdutmuşlardır. Dün gene bir dostumuz almış gelmiş android box ı kurulumları bitiricem oda ne latte yok latte nerede 2 tane eklentiyi kurdum latte bulunamadı diyor. Sırf senin için şu foruma üye oldum diyebilirim hocam. Mesajlarını görünce de rahatladım. Eklentiyi aktif hale getirmeni sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Eline emeğine sağlık hocam. Ben ve çevremdeki herkes forumdaki repo eklentilerini severek kullanıyoruz. Burada tek bir mesaj atsamda latte reposunu ve diğer repoları kullanan kalabalık bir kitleyiz seni de severek takip ediyoruz. Kolay gelsin iyi çalışmalar hayırlı geceler dilerim

Merhaba, hayırlı geceleriniz olsun inşallah. Siz beni bilmezsiniz foruma daha yeni üye oldum fakat 2 aydır foruma dışarıdan bakan birisiyim. Çevremde birçok kişi cloudstream kullandığım için benden görüp android box almıştır. Abi sen hallediver biz anlamayız diyerekten bana kurdutmuşlardır. Dün gene bir dostumuz almış gelmiş android box ı kurulumları bitiricem oda ne latte yok latte nerede 2 tane eklentiyi kurdum latte bulunamadı diyor. Sırf senin için şu foruma üye oldum diyebilirim hocam. Mesajlarını görünce de rahatladım. Eklentiyi aktif hale getirmeni sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Eline emeğine sağlık hocam. Ben ve çevremdeki herkes forumdaki repo eklentilerini severek kullanıyoruz. Burada tek bir mesaj atsamda latte reposunu ve diğer repoları kullanan kalabalık bir kitleyiz seni de severek takip ediyoruz. Kolay gelsin iyi çalışmalar hayırlı geceler dilerim
Çok teşekkür ederim.

Bence kafayı nikyokki, feroxxcs3 ve kraptor gibi arkadaşlarımız çekiyor. Ben farklı bir kafada gidiyordum eklenti düzeni olarak. Onlar katılım sağlamasaydı tek başıma üstlenebileceğim bir sorumluluk değildi bu. Baktım ki onlar zaten mevcuttakileri devam ettirip yenilerini ekliyor ben de farklı eklentilerle destek vermek istedim.

İnşallah hayal kırıklığına uğratmadan tekrar devam ettiririm. Söylediğiniz gibiyse durum Allah kerim bakacağız artık ;))

Çok teşekkür ederim.

Bence kafayı nikyokki, feroxxcs3 ve kraptor gibi arkadaşlarımız çekiyor. Ben farklı bir kafada gidiyordum eklenti düzeni olarak. Onlar katılım sağlamasaydı tek başıma üstlenebileceğim bir sorumluluk değildi bu. Baktım ki onlar zaten mevcuttakileri devam ettirip yenilerini ekliyor ben de farklı eklentilerle destek vermek istedim.

İnşallah hayal kırıklığına uğratmadan tekrar devam ettiririm. Söylediğiniz gibiyse durum Allah kerim bakacağız artık ;))
Hocam sakın kendinize bunu bir misyon olarak yüklemeyin. Sonuçta sizde bir insansınız ve hobi olarak bunu yapıyorsunuz. Canınız sıkkın olur başka bir şey olur veya artık yapmak istemezsiniz. Size darılacak veya kırılacak değiliz. fakat gönlümüzdeki yeriniz de ayrı bilin isterim :))

Geri