Kapatıldıbu arada bu all repos şuan açık silersek mi yalan olucak silip bizim arkadaşlara döniyim ya yarı yolda onları bırakmak bize yakışmaz yukarıları çok okumadım özet geçicek biri varsa iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kapatıldıbu arada bu all repos şuan açık silersek mi yalan olucak silip bizim arkadaşlara döniyim ya yarı yolda onları bırakmak bize yakışmaz yukarıları çok okumadım özet geçicek biri varsa iyi olur
iyi ki özet dedim çok uzun bir özet olduKapatıldı
evet Rec'e güncelleme geldi . CS'de geliştiriciler Rec tv'ye el atarsa iyi olacakRec tv tv boxlar için yeni güncellenmiş sinetech Youtube kanalında az önce gördüm, belki Cloudstream için de güncellenmesi gerekiyordur
sayfa gibi sayfa şuraya bakınca hiç soru sormamak lazım bişe çalışmıyosa zaten bekle düzelir sahipleri de kullanıyor çalışmıyosa bugün yaın düzelir çalışanı kullan havuzun içinde bulunuyor sol tarafa ne lazımsa yaz çıkanlardan 1 tanesi açar mutlakaKekikAkademi'nin repo dmca yediği için sıkıntı çıktı bu yüzden alternatif repolara yöneldik altta bu repoların adreslerine ve sahiplerine ulaşabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Eklenti uyumsuzluğu yaşamak istemiyorsaniz üstte vermiş olduğum stabil linkten indirip kurun.
Hangi repoda hangi eklenti var ve çalışıyor öğrenmek için tabloya göz atın veya bZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor. Aşağıda belirttiğim repolar içinde aşağıda verdiğim kısa kodları kullanarak ekleyebilirsiniz.
Depo ekle kısmına url adresi yerine;
nikstream @nikyokki
Latte @Latte
makotoDevre Dışı
kekikan @kraptor
feroxxcs3 @feroxxcs3
kekikdevam forum üyesi ama kimliği belirsiz bi arkadaş
makoto geçici repo:
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
sarapcanagii
bu belirttiğim kısa kodlar ile her bir ayrı repoyu ekleyebilirsiniz.
Evet doğrudur. Ama @nikyokki bu AllRepos olayına biraz bozuldu. Diğer yandan @feroxxcs3 başka bir iş üzerine yogunlasacagini yeni kaynak yapmayacağını sadece düzeltmeler yapacağını yazdı. Umarım desteklerini kesmezler.sayfa gibi sayfa şuraya bakınca hiç soru sormamak lazım bişe çalışmıyosa zaten bekle düzelir sahipleri de kullanıyor çalışmıyosa bugün yaın düzelir çalışanı kullan havuzun içinde bulunuyor sol tarafa ne lazımsa yaz çıkanlardan 1 tanesi açar mutlaka
biraz da yetinmek lazım ya o gelsin bu gelsin @feroxxcs3 baktım 36 tane eklenti koymuş adam net olarak en kafa siteleri koymuş dizi de 5 6 kafa site film aynı şekilde daha ne yeni kaynak koysun ki tek bunu 0 kur yükle kullan bile tamam burda tüm apk veya cloudstream olaylarının kapanması azalması sebepleri yetinmemek burayı baz alalım o çalışmıyor bunu ekle bu yok bence bir müddet şuraya geliştiriceler haricinde yazmasa herşey daha iyi olur onlar da bakar şunu ekeldim şunu düzelltim yazar bu denensin benceEvet doğrudur. Ama @nikyokki bu AllRepos olayına biraz bozuldu. Diğer yandan @feroxxcs3 başka bir iş üzerine yogunlasacagini yeni kaynak yapmayacağını sadece düzeltmeler yapacağını yazdı. Umarım desteklerini kesmezler.
Rica etsem ilk mesaja baksanızRica etsem cs deki tr repolari kısa kodlariyla yazabilirmisiniz lütfen ?
Konu başlığında nerede bulunduğu yazıyor hocamRica etsem cs deki tr repolari kısa kodlariyla yazabilirmisiniz lütfen ?
nikstream, feroxxcs3, kekikan, makoto2.Rica etsem cs deki tr repolari kısa kodlariyla yazabilirmisiniz lütfen ?
@Latte ve @kraptor u ve @patr0n unuttum onlarada teşekkürlerEvet doğrudur. Ama @nikyokki bu AllRepos olayına biraz bozuldu. Diğer yandan @feroxxcs3 başka bir iş üzerine yogunlasacagini yeni kaynak yapmayacağını sadece düzeltmeler yapacağını yazdı. Umarım desteklerini kesmezler.
Tüm konunun özeti olmuşbiraz da yetinmek lazım ya o gelsin bu gelsin @feroxxcs3 baktım 36 tane eklenti koymuş adam net olarak en kafa siteleri koymuş dizi de 5 6 kafa site film aynı şekilde daha ne yeni kaynak koysun ki tek bunu 0 kur yükle kullan bile tamam burda tüm apk veya cloudstream olaylarının kapanması azalması sebepleri yetinmemek burayı baz alalım o çalışmıyor bunu ekle bu yok bence bir müddet şuraya geliştiriceler haricinde yazmasa herşey daha iyi olur onlar da bakar şunu ekeldim şunu düzelltim yazar bu denensin bence
Silersen geri getiremezsin simesen bile içi boş. Erişim yokiyi ki özet dedim çok uzun bir özet oldu))
onu biliyorum ya silerim de zaten bizim arkadaşalrın olanlardan kısa bir kombin tamam konu ile alakalı son 2 3 bişe daha yazıyorum şimdilik bu mesaj yukarının update edilmiş hali ilerliyen zamanda tekrar yazarım bişelerSilersen geri getiremezsin simesen bile içi boş. Erişim yok
Tsk ederimnikstream, feroxxcs3, kekikan, makoto2.
KekikAkademi'nin repo dmca yediği için sıkıntı çıktı bu yüzden alternatif repolara yöneldik altta bu repoların adreslerine ve sahiplerine ulaşabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Eklenti uyumsuzluğu yaşamak istemiyorsaniz üstte vermiş olduğum stabil linkten indirip kurun.
Hangi repoda hangi eklenti var ve çalışıyor öğrenmek için tabloya göz atın veya bZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor. Aşağıda belirttiğim repolar içinde aşağıda verdiğim kısa kodları kullanarak ekleyebilirsiniz.
Depo ekle kısmına url adresi yerine;
nikstream @nikyokki
Latte @Latte
makotoDevre Dışı
kekikan @kraptor
feroxxcs3 @feroxxcs3
kekikdevam forum üyesi ama kimliği belirsiz bi arkadaş
makoto geçici repo:
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
sarapcanagii
bu belirttiğim kısa kodlar ile her bir ayrı repoyu ekleyebilirsiniz.