CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Herkese iyi geceler

Var olan Android ve ios uygulamama ve yeni başladığım windows uygulamasına yoğunlaşacağımdan dolayı cs icin yeni eklenti talebi alamayacağım.
Var olan eklentileri çalışır halde tutmaya çalışacağım. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Herkese iyi geceler

Var olan Android ve ios uygulamama ve yeni başladığım windows uygulamasına yoğunlaşacağımdan dolayı cs icin yeni eklenti talebi alamayacağım.
Var olan eklentileri çalışır halde tutmaya çalışacağım. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Kolay gelsin hocam. Var olanları güncel tut yeter hocam. Çok teşekkürler katkılarınız için

Herkese iyi geceler

Hocam var olan dizi filmleri zaten kafi emeğinize sağlık saglam siteler guncel olması yeterli fikrimce
1.hdfilmcehennemi
2.webdeizle
3. Dizila gibi eklentiler film dizi icin gayet yeterli oluyor

Birşey soracağım, bu Allrepos u ekledim ama okadar çok site varki .boxtan tek tek mı indiricem bunları toplu indiremiyor muyum amacaba bilen var mı??

Cloudstream kaldırın ve baştan yükleyin kurulumu yaptıktan sonra eklentiler bölümünden söylediğiniz depoyu ekleyin hiçbir eklenti indirmeden uygulamayı kapatıp tekrar tekrar açtığınızda karşınıza direkt depo gelecek ve sağında indirme işareti olacak ona bastığınızda bütün eklentiler topluca inmiş olacak. 😵‍💫
Teşekkürler 🥺

En aktif kullandığın hangisi ise ona dokunma diğerinin uygulama bilgisine gir depolamaya tıkla verileri temizle en baştan kurulum yapıp
Eklenti bölümüne bahsi geçen depoyu yaz kaydet hiçbir eklenti indirme ama uygulamayı komple kapat tekrar gir karşına deponun adı çıkacak tek tıkla indirebilirsin bütün içeriği
Eğer anlamadıysan yaz daha detaylıca sade şekilde açıklamaya çalışırım
hocam dediklerini yaptım
kaydet tuşuna bastıktan sonra kompe kapatıp tekrar girdim. bütün eklentileri otomatik kurdu.izlemediğim almanca içerikler,animeler,çizgi filmler dahil..vs :)

evde iki tane android box var çok kullanmadığım ikincisinde deneme amaçlı kurdum bir süre test edip deneyeceğim
zamanla eklentiler patlamadan hepsi çalışacak mı göreceğiz

çok teşekkürler

Geliştiriciler amacına ulaştı 👏👏👏 hani gönül koymuşlardı ya depo ex
En başından özetleyeyim bu depoyu oluşturan adam kalkıp da sizin depo içeriğinizi çalmadı kopyalamadı köprü görevi görecek bir depo hazırladı ki herkes 10 tane depo ile uğraşmasın yok Gönül koyduk yok o oldu bu oldu ne yaptı bu adam insan gibi kullanabileceğiniz basit ama etkili bir sistem hazırladı mademki şu ana kadar bu fikir aklınızda vardı yapardık ederdik demekle olmuyor e yapsaydınız verilere baktım 500 kişiden fazla depoyu kullanan oldu bir günde...
Ki bu adam sizin depolarınızın olduğu sadece TR depolarına özel bir megarepo da yapacaktı nereden görmüş okumuş bilmiyorum sizin mesajlarınızı gördükten sonra depoyu kapatmış bunun için çok teşekkür ediyorum eklentileriniz de sizin olsun diğer arkadaşlar da tek tek ekleyebilir sizin eklentilerinizi
İyilik yapıp azar işitmek diye buna denir
Kendisi zaten kendine özel bir depo yapar ben oradan idare ederim ✨
Dün bahsi geçen deponun konusu açıldığından beri çamur atmayan kalmadı eğer bu adam kekikdevam gibi direkt içerikleri alıp depo oluştursaydı eyvallah derdim sövün her şeyi yapın ama baktığında ne eklentiler benim dedi ne depolar benim dedi ne herhangi bir değişiklik yaptı aksine hangi depodaki eklenti çalışıyor hangisinde çalışmıyor derdinden kurtardı
Daha da bir şey demek istemiyorum

Geliştiriciler amacına ulaştı 👏👏👏 hani gönül koymuşlardı ya depo ex
En başından özetleyeyim bu depoyu oluşturan adam kalkıp da sizin depo içeriğinizi çalmadı kopyalamadı köprü görevi görecek bir depo hazırladı ki herkes 10 tane depo ile uğraşmasın yok Gönül koyduk yok o oldu bu oldu ne yaptı bu adam insan gibi kullanabileceğiniz basit ama etkili bir sistem hazırladı mademki şu ana kadar bu fikir aklınızda vardı yapardık ederdik demekle olmuyor e yapsaydınız verilere baktım 500 kişiden fazla depoyu kullanan oldu bir günde...
Ki bu adam sizin depolarınızın olduğu sadece TR depolarına özel bir megarepo da yapacaktı nereden görmüş okumuş bilmiyorum sizin mesajlarınızı gördükten sonra depoyu kapatmış bunun için çok teşekkür ediyorum eklentileriniz de sizin olsun diğer arkadaşlar da tek tek ekleyebilir sizin eklentilerinizi
İyilik yapıp azar işitmek diye buna denir
Kendisi zaten kendine özel bir depo yapar ben oradan idare ederim ✨
Dün bahsi geçen deponun konusu açıldığından beri çamur atmayan kalmadı eğer bu adam kekikdevam gibi direkt içerikleri alıp depo oluştursaydı eyvallah derdim sövün her şeyi yapın ama baktığında ne eklentiler benim dedi ne depolar benim dedi ne herhangi bir değişiklik yaptı aksine hangi depodaki eklenti çalışıyor hangisinde çalışmıyor derdinden kurtardı
Daha da bir şey demek istemiyorum
Benim kişisel görüşüm

TEMELYUS arkadaşa hak veriyorum doğru yazmış hani bu olay aynen şu işe benziyor.​

Adam biri aç olduğu için hırsızlık yapıyor yakalanıyor açtım yaptım diyor. Duükkan sahibide isteseydi verirdim diyor. Olay bundan ibaret kim nereye çekerse çeksin​

Ramsan reposundaki turkscanlıtv eklentisne nazar değdi galiba arkadaşlar, sabahtan beri hata veriyor bağlantı bulunamadı diyor.

Geri