CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Merhaba, daha önce bir arkadaş vs eklenti güncellemelerini takip için aşağıdaki linki paylaşmıştı.

Buradan aşağıdaki eklentiyi keşfettim. İlgilenen olursa diye paylaşmak istedim.

Kekikakademi yi forklamış. Forumdan bir arkadaş sanırım, powersinema, powerdizi gibi @Latte nin paylaştığı eklentiler var. Genel olarak birçok eklenti bildiğiniz ama özellikle canlı TV arayanlar için TurkSCanliTv çok başarılı. Kaynak sanırım @sakultah ın kablo TV kaynağı gibi düşündürdü, belki de o 😊. Yapanın eline sağlık 🙏
ramazansancar'ın farklı konularda da ilgisi ve bilgisi var sanırım. Genelde İngilizce olarak issue bırakabiliyor yani keyfini çıkartıyor ortamın benim depolarımdan da forklayıp takip ettiği ya da öylesine baktıkları var.

kekikakademiden forklayıp devam ettirdiği repoyu cs-ramsan kısa koduyla paylaşıyor.

Merhaba, daha önce bir arkadaş vs eklenti güncellemelerini takip için aşağıdaki linki paylaşmıştı.

Kekikakademi yi forklamış. Forumdan bir arkadaş sanırım, powersinema, powerdizi gibi @Latte nin paylaştığı eklentiler var. Genel olarak birçok eklenti bildiğiniz ama özellikle canlı TV arayanlar için TurkSCanliTv çok başarılı. Kaynak sanırım @sakultah ın kablo TV kaynağı gibi düşündürdü, belki de o 😊. Yapanın eline sağlık 🙏
Daha çok benim canlitv eklentisini almış gibi duruyo ama neyse😀

Canlı tv için şöyle bi api var ramsan da

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250602_072528_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250602_072528_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    471.9 KB · Görüntüleme: 67
Kendi konusunda da yazdım ama depo ve eklentiler hakkında takibi sadece buradan yapanlar için VavooTR eklentisi Latte (veya sinetech) deposuna eklenmiştir. VPN gerektirmeden proxy üzerinden açılmaktadır yayınlar o yüzden bir miktar gecikme yaşanabilir kanalların açılışında.

Lütfen adresindeki açıklama kısmında da yazan bilgiye dikkat edin kullanırken. URL adresi olarak kendi listelerinize eklemezseniz sevinirim. Böylece en azından platformu belli olacak, eklentiyi yaptığıma değecek ve genel olarak Cloudstream üzerinden kullanmak isteyenlere engel olmayacaktır bu duyarlılığınız.

Daha önce mevcut depolarda olmayan ve yeni eklenen (ilk defa) eklentileri tarihini ekletmesem de bu şekilde 3 gün boyunca en üstte olacak şekilde gösteriyorum ilgilenenlerin bilgisine ;))

1748843813933

Ramsan'ın reposunda bir farklılık yok sadece TurkSCanlıTV farklı görünüyor. Neyse repo repodur belki kendi eklentilerini sıklıkla günceller . İlerde faydası olur

Kendi konusunda da yazdım ama depo ve eklentiler hakkında takibi sadece buradan yapanlar için VavooTR eklentisi Latte (veya sinetech) deposuna eklenmiştir. VPN gerektirmeden proxy üzerinden açılmaktadır yayınlar o yüzden bir miktar gecikme yaşanabilir kanalların açılışında.

Lütfen adresindeki açıklama kısmında da yazan bilgiye dikkat edin kullanırken. URL adresi olarak kendi listelerinize eklemezseniz sevinirim. Böylece en azından platformu belli olacak, eklentiyi yaptığıma değecek ve genel olarak Cloudstream üzerinden kullanmak isteyenlere engel olmayacaktır bu duyarlılığınız.

Daha önce mevcut depolarda olmayan ve yeni eklenen (ilk defa) eklentileri tarihini ekletmesem de bu şekilde 3 gün boyunca en üstte olacak şekilde gösteriyorum ilgilenenlerin bilgisine ;))

Teşekkürler. Emeğine sağlık

Selamlar, devre dışı kalan makoto'nun eklentilerini tek tek silmek yerine makoto'yu silersem eklentiler topluca silinmiş oluyor mu geride kalıntı bırakmaz mı?

FullHDfilmizlesene eklentisinde film açılmıyor bağlantı hatası var. 3 repoda da denedim aynı. Sizde durumlar nasıl?

Kısa kodu
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
e ve t yine üye girişli lazımsa ga eklenir glg olan yok zaten çıkmadı aslında üye giriş bunlar içinde gerek var mı bilemedim zaten aynı içerikler ötekiler de bulunuyor yani bilmiyorum çocuk için filan bişey varsa bilemedim

Geri