CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Ben lokalde derleme yapamıyorum pc Biraz antika😂
Bende, depodaki hurdalar hariç üç laptop var, biri yeni, diğer ikisi quad ve i5, 10-15 yıllık, kısmi upgrade görmüş cihazlar(ram, ssd vs). Gündelik işler için eskileri kullanıyorum. Çünkü cihazlar küçük, hafif, 11-14 inç. Daha da kullanırım. Yeni cihazlar para tuzağı diyeceğim de, aslında eskilerin usd bazında alım fiyatı da az buz değildi hani

iyisin bu konuda :D senin kullanım tarzın nasıl benim şuan net en çok eklentili olan ana depo kekikdevam onda olmayanlar ötekilerden +megarepo da streamplay filan takviyeli aslında ben film izlemiyorum o yüzden hangi eklenti ne kadar çalışyıor onu da bılmıyorum kafa siteler dizipal dizilal dizibox filan yerlide zaten yetiyor gibi dizimom fılan belkı tv dizisi için gerçi sol tarafa yazıyorum ne lazımsa açan hangisi olursa izliyorum
Bazı yapımcılar eklentileri düzenledi , onlar var. Makoto var diğerleri nik ve feroxxtan karışık. Kekik devam hiç yo bende

Son düzenleme:
Bir tane m3u linki var 10bin kanal, 14bin film, 1200 tane dizi var. Acaba onu repoya eklemek oluyor mu
Bağlantı adresini özel mesajdan gönderirseniz önce bilgisayarda denerim eklenti olarak ve çok sorun yaratmıyorsa yayımlayabiliriz.

kullanıcı adının üzerine mouse ile gidince görünüyor "DM Başlat" yazısı.
Hocam şu yeni Max platformunda ne çıkmış Voleybol maçlarını veriyor.Kadın milli takım maçlarını sadece bu kanal veriyor.İptv bölümünd eklenebilir mi acaba bulursanız.

Son düzenleme:
Hocam şu yeni Maxtv(eski blutv ) ne çıkmış Voleybol maçlarını veriyor.Kadın milli takım maçlarını sadece bu kanal veriyor.İptv bölümünd eklenebilşr mi acaba bulursanız.
max.com ise ücretli bir platform sanırım orası. Eklenti yapanlardan birisinin üye olup yayını dağıtması lazım ki riskli olacaktır elbette sorumluluğunu almak. Yani ücretsiz kullanılabilen içeriklere müdahale ederken sorun olmayabiliyor ya da başkalarının dağıttığı ücretlileri yansıtınca. Fakat .. anladınız yani sorun olabilecek kısmı ;))

Daha iyi anladım sizi. Öyle ya da böyle yapın diyecek olsaydım sorunuzla ilgilenmezdim o kısmı düşünmeyin hiç ;))
Söylediğiniz şeyin sebebine gelince o eklentiler zaten kurulu olduğu için öyle oluyor.
  1. Tercih edilen medyaların hepsindeki işareti kaldırın yani hiç birini tercih etmemiş gibi.
  2. Depodaki tüm eklentileri kaldırın.
  3. Uygulamayı yeniden başlatın.
  4. Tercih edilen medya türlerinizi seçin ve izlemek istemediğiniz medya türlerini işaretlemeyin.
  5. Daha sonra depo içerisine girip hangi film/dizi vb eklentileri kurmak istiyorsanız indir deyip kurun.
  6. Mesela TvSeries'i işaretlemediyseniz dizi eklentilerini kursanız bile (Tvtype.Movie olarak da tanımlanmamışlarsa) görünmezler.
Yani söylediğiniz gibi tek tip bir tvtype eklenmişse ve siz o tipi işaretlemediyseniz söylediğim şekilde yaptığınız taktirde istediğiniz gibi görmemeye başlarsınız.
+ İlave not. Bu şekilde yaptıktan sonra TvSeries'i işaretlerseniz görünür Dizi eklentileri ve yine işareti kaldırırsanız görünmezler.

Yani olay sizin bu ayarları yaptığınız zaman ekli olan depolar ve içlerindeki eklentilerle igili.

Hiçbir depoyu kurmadan önce bu şekilde hiçbir medya türünü seçmeyerek düzenlerseniz ve sonunda tüm istediğiniz depoları eklerseniz sonrasında tercih edilen medya türlerini seç/seçme işlemleriniz geçerli olur.
Biraz sinir bozucu bir durum ama olay söylediğim gibi zaten kurulu olmaları ve öncesinde o medya türlerinin seçili olmasından kaynaklanıyor.
Öncelikle zahmet edip sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Söylediklerinizin birçoğunu zaten önceden denemiştim ve bu şekilde çalıştığını biliyorum
İşin garip tarafı seçtiğim filtrelemeye göre depoda gözükecekse ne anlamı kaldı o zaman o türdeki eklentiyi indirmem hani bu filtrelemenin amacı ne yani eğer ben kalkıp eklentileri depodan indirdikten sonra filtreleme yapacaksam ne anlamı kaldı benim için o türün depoda gözükmemesi lazım ki istediğimi ona göre indirebileyim yoksa benim için bir sorun değil depoda gözüküp gözükmemesi uygulama geliştiricileri bazı ufak ayrıntılarda aşırı baştan savma yapmış neyse yapacak bir şey yok tek tek bakıp ona göre kuracağız işte tekrardan her şey için teşekkürler

@nikyokki ve @feroxxcs3 lokalde derleme yaparken newExtractorLink hatasını nasıl aşıyorsunuz? O kısımda bana sıkıntı oluyor genelde. Tanımlayamıyor bir türlü.

Orada hata verse de github build aşamasında onu istediği için orada sorun olmuyor.
Gradle in çektiği cloudstream sürümü eskidir hocam daha önceden kullandığın için onda eski hali vardı gradlein çektiği cloudstreami sil tekrardan çektir düzelir

Gradle in çektiği cloudstream sürümü eskidir hocam daha önceden kullandığın için onda eski hali vardı gradlein çektiği cloudstreami sil tekrardan çektir düzelir
Teşekkür ederim cevap için.

Defalarca ./gradlew clean yaptım ve build refresh dependencies yaptım ama hep aynı şey oldu.
Şu anda telefondayım ama bilgisayara geçersem bir kaç kez daha denerim öncelikle elle build/cache silip deneyerek.

Yapmam gereken farklı bir şeyler daha varsa söylerseniz sevinirim. Yeniden teşekkürler.

Teşekkür ederim cevap için.

Defalarca ./gradlew clean yaptım ve build refresh dependencies yaptım ama hep aynı şey oldu.
Şu anda telefondayım ama bilgisayara geçersem bir kaç kez daha denerim öncelikle elle build/cache silip deneyerek.

Yapmam gereken farklı bir şeyler daha varsa söylerseniz sevinirim. Yeniden teşekkürler.
Github da kullandığım gradle 8.12 sizin pc deki bu versiyon değil muhtemelen @nikyokki nin dediği gibi gradle klasörünü tamamen silin tekrar güncel versiyonu çekince düzelir. Gradlew clean on belleği siliyor ama Versiyonu değiştirmiyor.

Github da kullandığım gradle 8.12 sizin pc deki bu versiyon değil muhtemelen @nikyokki nin dediği gibi gradle klasörünü tamamen silin tekrar güncel versiyonu çekince düzelir. Gradlew clean on belleği siliyor ama Versiyonu değiştirmiyor.
Teşekkürler. En son 9'a çıkartmıştım sonra 8.9'a değiştirdim ama bilgisayardan elle sile sile yenilemeye çalışırım. Bilgisayardaki bir dahaki işim bunları düzeltmeye çalışmak olacak o halde.

Eklenti Adıferoxxcs3kekikankekikdevamLattemakotonikstream(boş)Genel Toplam
4KFilmIzlesene
1​
1​
1​
3​
AnimeciX
1​
1​
1​
1​
1​
5​
AnimeIzlesene
1​
1​
Animeler
1​
1​
Animex
1​
1​
AniworldMC
1​
1​
Anizm
1​
1​
AsyaAnimeleri
1​
1​
2​
AsyaFanatiklerim
1​
1​
AsyaFilmIzlesene
1​
1​
AsyaWatch
1​
1​
1​
3​
BelgeselX
1​
1​
1​
1​
4​
CanliTelevizyon
1​
1​
CanliTV
1​
1​
1​
1​
4​
CizgiMax
1​
1​
1​
1​
4​
CizgiveDizi
1​
1​
2​
DaddyLive
1​
1​
DaddyLiveEvents
1​
1​
DaddyLiveVPN
1​
1​
DDizi
1​
1​
1​
1​
4​
DiziBox
1​
1​
1​
1​
4​
DiziFun
1​
1​
2​
DiziGom
1​
1​
1​
3​
DiziKorea
1​
1​
1​
1​
4​
Dizilla
1​
1​
1​
1​
1​
5​
DiziMag
1​
1​
1​
3​
DiziMom
1​
1​
1​
1​
4​
DiziMore
1​
1​
DiziPal
1​
1​
1​
1​
4​
DiziYo
1​
1​
DiziYou
1​
1​
1​
1​
4​
DMax
1​
1​
2​
Donghuastream
1​
1​
2​
DragonTV
1​
1​
2​
Exxen
1​
1​
FilmBip
1​
1​
2​
FilmHane
1​
1​
FilmIzleCx
1​
1​
Filmİzlesene
1​
1​
1​
3​
FilmKovasi
1​
1​
1​
3​
FilmMakinesi
1​
1​
1​
1​
4​
FilmModu
1​
1​
1​
1​
4​
FullHDFilm
1​
1​
1​
1​
4​
FullHDFilmİzlede
1​
1​
1​
3​
FullHDFilmizlesene
1​
1​
1​
1​
4​
GinikoCanli
1​
1​
HDFilmCehennemi
1​
1​
1​
1​
4​
HDFilmCehennemi2
1​
1​
2​
HDFilmIzle
1​
1​
1​
3​
HDFilmSitesi
1​
1​
1​
3​
InatBox
1​
1​
1​
1​
1​
5​
IpTvPlayStream
1​
1​
iptvSevenler
1​
1​
1​
3​
JetFilmizle
1​
1​
1​
1​
4​
Kanal 7
1​
1​
KickTR
1​
1​
KoreanTurk
1​
1​
1​
1​
4​
KultFilmler
1​
1​
1​
1​
4​
mywayTV
1​
1​
NetflixMirror
1​
1​
1​
3​
powerDizi
1​
1​
1​
3​
powerSinema
1​
1​
1​
1​
4​
Puhu
1​
1​
RareFilmm
1​
1​
1​
1​
4​
RecTV
1​
1​
1​
1​
1​
5​
RoketDizi
1​
1​
1​
3​
SelcukFlix
1​
1​
2​
SetFilmIzle
1​
1​
1​
1​
4​
SezonlukDizi
1​
1​
1​
1​
4​
Sinefy
1​
1​
SinemaCX
1​
1​
1​
1​
4​
SineWix
1​
1​
1​
3​
SSportPlus
1​
1​
SuperFilmGeldi
1​
1​
1​
1​
4​
Tabii
1​
1​
Tafdi
1​
1​
1​
3​
TLC
1​
1​
2​
TLCtr
1​
1​
2​
TOGrup
1​
1​
TorrentFilm
1​
1​
TRanimaci
1​
1​
2​
TRasyalog
1​
1​
2​
TrDiziIzle
1​
1​
TurkAnime
1​
1​
1​
1​
4​
TvBahcesi
1​
1​
TvDiziler
1​
1​
2​
UgurFilm
1​
1​
1​
1​
4​
Vavoo
1​
1​
2​
vavooSpor
1​
1​
1​
3​
Watch2Movies
1​
1​
1​
1​
4​
Watch32
1​
1​
WebDramaTurkey
1​
1​
2​
WebteIzle
1​
1​
1​
1​
4​
WFilmİzle
1​
1​
1​
3​
XPrime
1​
1​
YabanciDizi
1​
1​
1​
3​
YerelDiziler
1​
1​
YerelProgramlar
1​
1​
YouTube
1​
1​
2​
YTCanliTV
1​
1​
YTEglence
1​
1​
YTS
1​
1​
2​
(boş)
Genel Toplam
36​
62​
63​
15​
19​
58​

Merhaba, bu listeyi .pdf olarak paylaşma imkanınız var mı? Şimdiden teşekkürler..

Bir tane cloudstream indirsem bütün eklentileri ona kursam donma yavaşlama olurmu

Konuyu görüntüleyenler

Geri