CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

İnterceptoru çağırdığını göremedim hocam

Dostlarım musait zamanınızda webdeizle ve dizila eklentilerine bakar mısınız.

Dostlar cloudstream sağlayıcılar-tercih edilen medya bölümünden istemediklerimi kapatıyorum ama hala o türdeki içerikler gözüküyor (NSFW) hariç
Mesela torrent veya others seçeneğini kapatıyorum ama o seçeneğin işaretli olduğu eklentiler hala gözüküyor nasıl çözebiliriz veyahut bu uygulamadaki bir sorun mu
Cevap yok mu

Tercih edilen medya eklenti yapılırken ona tanınan kullanım tipine göre filtreleme yapar.
Eğer eklenti içerisinde NSFW olarak tanıtılmamış ama içerisinde bu tür içerikler olan bir eklenti olursa onu görmemek için kullanmamanız gerekiyor.
Aynı şekilde bir canlı tv eklentisi ise ve eklentide kullanılan kanalların grupları bu şekilde +18 içerik şeklinde tanımlanmamışlarsa yine görürsünüz.

Yani olay sizin tercihleriniz değil size sunulan şeyi yapanların dikkat veya özen göstermesine bağlı daha çok.

Tercih edilen medya eklenti yapılırken ona tanınan kullanım tipine göre filtreleme yapar.
Eğer eklenti içerisinde NSFW olarak tanıtılmamış ama içerisinde bu tür içerikler olan bir eklenti olursa onu görmemek için kullanmamanız gerekiyor.
Aynı şekilde bir canlı tv eklentisi ise ve eklentide kullanılan kanalların grupları bu şekilde +18 içerik şeklinde tanımlanmamışlarsa yine görürsünüz.

Yani olay sizin tercihleriniz değil size sunulan şeyi yapanların dikkat veya özen göstermesine bağlı daha çok.
Sanki dediklerimin bir kısmını anlamışsınız bir kısmını anlamamışsınız gibime geldi
İlk olarak NSFW filtresini kapatınca işe yarıyor yani artı 18 eklentiler kapanıyor açınca geri geliyor bunda bir problem yok siz büyük ihtimalle içerik bazlı anladınız yani SuperFilmGeldi eklendi içerisindeki artı 18 e***** bölümler gibi eğer öyleyse hayır benim demek istediğim o değil öyle bir şey olduğunda zaten o eklentiyi kurmuyorum
Fakat örnek verecek olursak film dizi canlı içerik tercihlerini kapatıp açınca değişen hiçbir şey olmuyorIMG 20250524 035459IMG 20250524 035716 burada da görüldüğü üzere eklentinin desteklenen bölümü live olarak tanımlanmış fakat kapatsam da açsam da yine de hiçbir şekilde tepki vermiyor eklenti depo içerisinde hala gözüküyor umarım açıklayabilmişimdir

Ek olarak diyeceksiniz ki orada gözükmesini istemediğiniz eklentiyi kurmayın olsun bitsin fakat benim için göz yorgunluğu ve pratiklik açısından daha mantıklı olacak çünkü kullanmadığım türdeki eklentiler oradan kalkacağı için rahatça istediğim eklenti kurabileceğim kafa karışıklığı yaşamayacağım...

Sanki dediklerimin bir kısmını anlamışsınız bir kısmını anlamamışsınız gibime geldi
İlk olarak NSFW filtresini kapatınca işe yarıyor yani artı 18 eklentiler kapanıyor açınca geri geliyor bunda bir problem yok siz büyük ihtimalle içerik bazlı anladınız yani SuperFilmGeldi eklendi içerisindeki artı 18 e***** bölümler gibi eğer öyleyse hayır benim demek istediğim o değil öyle bir şey olduğunda zaten o eklentiyi kurmuyorum
Fakat örnek verecek olursak film dizi canlı içerik tercihlerini kapatıp açınca değişen hiçbir şey olmuyorEkli dosyayı görüntüle 8086Ekli dosyayı görüntüle 8087 burada da görüldüğü üzere eklentinin desteklenen bölümü live olarak tanımlanmış fakat kapatsam da açsam da yine de hiçbir şekilde tepki vermiyor eklenti depo içerisinde hala gözüküyor umarım açıklayabilmişimdir

Ek olarak diyeceksiniz ki orada gözükmesini istemediğiniz eklentiyi kurmayın olsun bitsin fakat benim için göz yorgunluğu ve pratiklik açısından daha mantıklı olacak çünkü kullanmadığım türdeki eklentiler oradan kalkacağı için rahatça istediğim eklenti kurabileceğim kafa karışıklığı yaşamayacağım...

Daha iyi anladım sizi. Öyle ya da böyle yapın diyecek olsaydım sorunuzla ilgilenmezdim o kısmı düşünmeyin hiç ;))
Söylediğiniz şeyin sebebine gelince o eklentiler zaten kurulu olduğu için öyle oluyor.
  1. Tercih edilen medyaların hepsindeki işareti kaldırın yani hiç birini tercih etmemiş gibi.
  2. Depodaki tüm eklentileri kaldırın.
  3. Uygulamayı yeniden başlatın.
  4. Tercih edilen medya türlerinizi seçin ve izlemek istemediğiniz medya türlerini işaretlemeyin.
  5. Daha sonra depo içerisine girip hangi film/dizi vb eklentileri kurmak istiyorsanız indir deyip kurun.
  6. Mesela TvSeries'i işaretlemediyseniz dizi eklentilerini kursanız bile (Tvtype.Movie olarak da tanımlanmamışlarsa) görünmezler.
Yani söylediğiniz gibi tek tip bir tvtype eklenmişse ve siz o tipi işaretlemediyseniz söylediğim şekilde yaptığınız taktirde istediğiniz gibi görmemeye başlarsınız.

+ İlave not. Bu şekilde yaptıktan sonra TvSeries'i işaretlerseniz görünür Dizi eklentileri ve yine işareti kaldırırsanız görünmezler.

Yani olay sizin bu ayarları yaptığınız zaman ekli olan depolar ve içlerindeki eklentilerle igili.

Hiçbir depoyu kurmadan önce bu şekilde hiçbir medya türünü seçmeyerek düzenlerseniz ve sonunda tüm istediğiniz depoları eklerseniz sonrasında tercih edilen medya türlerini seç/seçme işlemleriniz geçerli olur.
Biraz sinir bozucu bir durum ama olay söylediğim gibi zaten kurulu olmaları ve öncesinde o medya türlerinin seçili olmasından kaynaklanıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-24-05-39-30-654_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    Screenshot_2025-05-24-05-39-30-654_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 9
iyisin bu konuda :D senin kullanım tarzın nasıl benim şuan net en çok eklentili olan ana depo kekikdevam onda olmayanlar ötekilerden +megarepo da streamplay filan takviyeli aslında ben film izlemiyorum o yüzden hangi eklenti ne kadar çalışyıor onu da bılmıyorum kafa siteler dizipal dizilal dizibox filan yerlide zaten yetiyor gibi dizimom fılan belkı tv dizisi için gerçi sol tarafa yazıyorum ne lazımsa açan hangisi olursa izliyorum

ben de şöyle bir sorun var atıyorum şimdi asyawatch girdim yeni eklenen filimler de afişi gözükmeyenler var en başlarda bu neden oluyor çözümü bilen var mı?

@nikyokki ve @feroxxcs3 lokalde derleme yaparken newExtractorLink hatasını nasıl aşıyorsunuz? O kısımda bana sıkıntı oluyor genelde. Tanımlayamıyor bir türlü.

Orada hata verse de github build aşamasında onu istediği için orada sorun olmuyor.

Ben lokalde derleme yapamıyorum pc Biraz antika😂

Antika da olsa herhangi bir IDE çalıştırabiliyorsa aslında olurdu da keşke olsaydı hatta ;))

Yani ilginç geliyor bana bir yerde bir eksiğim olduğu kesin diye düşünüyorum bu konuda. Çünkü newExtractorLink kullanmazsam derleme sırasında github'ta uyarı veriyor. Kullanınca da lokalde derleme sırasında Unresolved Reference uyarıları veriyor her bir newExtractorLink kodu için. Fakat hiç bir şekilde newExtractorLink kullanmadığım Ddizi eklentisinde mesela ne uyarı veriyor kullan diye ne de başka bir şey.

Ne güzel o yokken rahat rahat akıp gidiyordu herşey ;))

Merhaba repo geliştiricileri repoya m3u linki ekleye biliyorlar mı?

Makoto reposu içinde Yerel Programlar eklentisi var. Mevcut TV kanallarındaki programların tüm bölümleri var. Bölüm kaçıran veya sonradan izlemek isteyenler için çok güzel bir eklenti. Eklenti düzgün çalışıyor. Sıkıntı yok. İzleniyor, Planlandı gibi izleme durumu ayarla kısmından gruplama yapılınca programlara ulaşmak daha kolay oluyor. Örneğin Şef Akademi programını İzleniyor listesine alınca ana ekranda kütüphane (dosya logosuna) basınca karşımıza çıkıyor. Ancak diziyi seçince Yeniden Bağlan hatası veriyor. Direk eklenti içiresine gidince sıkıntı yok. Bunun nedeni ş,ç,ğ gibi Türkçe karakter barındıran dizi isimlerinde oluyor. Bunu düzeltebilirmiyiz? Sadece bu eklenti için değil diğerlerinde de benzer sıkıntılar oluyor. Çok güzel ve faydalı bir özellik Türkçe karakterler yüzünden çalışmıyor. Yerel Diziler eklentisinde de aynı problem vardı. O düzeltildi, düzgün çalışıyor. Emeği geçenlere şimdiden teşekkür ederim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri