Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
depo ekleye basıp verdiğim url adresini girin gelir
Cevap yok muDostlar cloudstream sağlayıcılar-tercih edilen medya bölümünden istemediklerimi kapatıyorum ama hala o türdeki içerikler gözüküyor (NSFW) hariç
Mesela torrent veya others seçeneğini kapatıyorum ama o seçeneğin işaretli olduğu eklentiler hala gözüküyor nasıl çözebiliriz veyahut bu uygulamadaki bir sorun mu
Tercih edilen medya eklenti yapılırken ona tanınan kullanım tipine göre filtreleme yapar.Cevap yok mu
Sanki dediklerimin bir kısmını anlamışsınız bir kısmını anlamamışsınız gibime geldiTercih edilen medya eklenti yapılırken ona tanınan kullanım tipine göre filtreleme yapar.
Eğer eklenti içerisinde NSFW olarak tanıtılmamış ama içerisinde bu tür içerikler olan bir eklenti olursa onu görmemek için kullanmamanız gerekiyor.
Aynı şekilde bir canlı tv eklentisi ise ve eklentide kullanılan kanalların grupları bu şekilde +18 içerik şeklinde tanımlanmamışlarsa yine görürsünüz.
Yani olay sizin tercihleriniz değil size sunulan şeyi yapanların dikkat veya özen göstermesine bağlı daha çok.
Sanki dediklerimin bir kısmını anlamışsınız bir kısmını anlamamışsınız gibime geldi
İlk olarak NSFW filtresini kapatınca işe yarıyor yani artı 18 eklentiler kapanıyor açınca geri geliyor bunda bir problem yok siz büyük ihtimalle içerik bazlı anladınız yani SuperFilmGeldi eklendi içerisindeki artı 18 e***** bölümler gibi eğer öyleyse hayır benim demek istediğim o değil öyle bir şey olduğunda zaten o eklentiyi kurmuyorum
Fakat örnek verecek olursak film dizi canlı içerik tercihlerini kapatıp açınca değişen hiçbir şey olmuyorEkli dosyayı görüntüle 8086Ekli dosyayı görüntüle 8087 burada da görüldüğü üzere eklentinin desteklenen bölümü live olarak tanımlanmış fakat kapatsam da açsam da yine de hiçbir şekilde tepki vermiyor eklenti depo içerisinde hala gözüküyor umarım açıklayabilmişimdir
Ek olarak diyeceksiniz ki orada gözükmesini istemediğiniz eklentiyi kurmayın olsun bitsin fakat benim için göz yorgunluğu ve pratiklik açısından daha mantıklı olacak çünkü kullanmadığım türdeki eklentiler oradan kalkacağı için rahatça istediğim eklenti kurabileceğim kafa karışıklığı yaşamayacağım...
Aynen bende de gitti geldiHocam 10 dakika önce çalışmıyordu. Şimdi baktım çalışıyor. İlginç gerçekten![]()
Hocam vpn kullanmadan açıyorum diye belirttimhocam adresZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.oldu muhtemelen vpn kullandığınız için sizde açılıyordur ...