CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Cloudstream da kendi iptimizi nasıl ekleriz
ayarlara girin ardından genelle girin siteyi klonla seçenegine basın siteyi klonla seçeneğini tekrar basıp CanlıTV yazsına (sonu m3u ile biten olun )gelip basın ardında uygulaya basın elinizdeki m3u listesini yazın siteyi klonla diyerek ayarlardan çıkıp anasayfadan isim verdiğimiz eklentiyi açıp izleyebiliyoruz ( olmazsa m3u listesinin linkini yazıp bilgisayara indirip nasıl yazıldığına göre kendi listeni ayarla )

Cloudstream içinde "inatbox", "rectv", "selcuksports", hiçbiri bu akşam çalışmadı.

Not: Maç bittikten sonra "İnatbox" çalıştı bir tek.

Sen çok iyi biliyorsun hangi repolarda olduğunu da sırf soru sormak için sormuşsun ben yine yazayım
makoto nikstream kekikan kekikdevam sakultahcs3 Latte feroxxcs3 sarapcanagii
Oldu mu şimdi rahatladın mı konu başlığında mevcut diye yazma gereği duymadım
senin neden yaptığını zaten belli bu soruyu sormandaki amacın neyse o da bende kalsın... !)
sakultahcs3 nasıl eklenir

soldaki büyüteç ile arama yaparsan (arama ayarlarını filtrelemişsen hepsinde) en üst sağdaki büyüteçte yaparsan sadece bulundun eklenti içersinden yapar üçüncü arama şeklide eklentide bir film veya dizi benzeri bir şeye girdiginde bir büyüteç sağda çıkar oda tüm eklen tilerde arar bu aramada filtreleme yok eklentilerin hepsinde arar(tv box düzenine göre anlatım)
Teşekkürler, güzel bir bilgi

Üstteki linke tıklayın otomatik install zip dosyası inecek. Apk dosyasını kurun yeşil renkli cloudstream uygulaması kurulmuş olacak. Benim repoyu eklerseniz DDizi de YouTube daki bölümler, hdfilmcehennemi filmbip.com ve filmmakinesi eklentilerinde fragmanlar oynatilir.
Attığınız linkten indirme yapamıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim buraya apk uzantılı atabilirseniz çok makbule geçer :)

@fsozkan senin tablonu kullanan biri cloudstream konusunu net olarak kapatabilir benim yaptığım şu bunu yaparım gerisi tablo değişirse bak geç olur hatta bu kadar dan sonrası eklemesek bile olur elimize 1 kalem ve kağıt alıyoruz listede en çok gözüken kekikdevam önce full kuruyoruz onu sonra sırayla orda atıyorum kekikkan kekidevam + olmuyan neyse onu ordan ekliyoruz aynı şekilde ötekiler yurt içi bitiyor megarepo da keyfi isteyen istediğini ekler ha bunların hepsini eklemeye de gerek yok 10 site bile yeter nerde çokluk.... :D ben makoto dan 6 nik den 3 ilave yaptım kekikan da anime özellikle seven avrsa orda biraz ordan fazla alınıcak var latte de 7 8 ferro da farklı bişe ben göremedim özetle bu gayet temiz yeteri bir kurulum fazlası zaten cloudstream ve cıhaz için de yorucu

Aslından benim böyle bir tablo yapmamdaki amaç da bu zaten özkanın tablosu detaylı güzel fakat fazla karmaşık ben listeleme yaparken sadece eklentileri yazdım ki isteyen istediği repodan kurulum yapsın (+18 saymazsak) 106 temiz eklenti bulunuyor ve fazlasıyla yeterli

yabancı içerik merakı olan varsa da megarepo içerikleri de göz doyuracak düzeyde...

BENİM EKLENTİ LİSTEM

Bu tablodaki tek -taraf karmaşık olması kurulum yaparken kafa allak bullak oluyor (yanlış anlaşılma olmasın)
Ama bu tabloyu kullanıp beğenen arkadaşlar da var

ÖZKAN REPOLAR VE EKLENTİ SAYI TABLOSU
şimdi 1 kontrol çektim kekikdevam da ötekilerde olan siteler baya ilave olmuş zaten x dizi veya film hepsinde var çok olması bizi yoruyor :D en temizi kafa dizi ve film siteleri neyse onlar zaten onlar da hepsi oluyor ben kendim kekikdevam full kalanları da deftere yazdım baktım ekledim mesela tv dizi tv program canlı tv bahçe tv bunları da genel olarak eklemedim 15 eklentide aynı tv kanalı var çünkü genel olarak ben kapattım eklenti işini :)

Makoto reposu içinde Yerel Diziler eklentisi var. Mevcut TV kanallarındaki dizilerin tüm bölümleri var. Bölüm kaçıran veya sonradan izlemek isteyenler için çok güzel bir eklenti. Eklenti düzgün çalışıyor. Sıkıntı yok. İzleniyor, Planlandı gibi izleme durumu ayarla kısmından gruplama yapılınca dizilere ulaşmak daha kolay oluyor. Örneğin Eşref Rüya dizisini İzleniyor listesine alınca ana ekranda dosya logosuna basınca karşımıza çıkıyor. Ancak diziyi seçince Yeniden Bağlan hatası veriyor. Direk eklenti içiresine gidince sıkıntı yok. Bunun nedeni ş,ç,ğ gibi Türkçe karakter barındıran dizi isimlerinde oluyor. Örneğin Bahar dizisinde problem yok. Çünkü Türkçe karakter yok. Bunu düzeltebilirmiyiz? Sadece bu eklenti için değil diğerlerinde de benzer sıkıntılar oluyor. Çok güzel ve faydalı bir uygulama Türkçe karakterler yüzünden çalışmıyor. Emeği geçenlere şimdiden teşekkür ederim.

Ben @feroxxcs3, @nikyokki makoto ve @Latte kurulu. Çünkü bu arkadaşlar mevcut olan kekikdevam daki eklentilerde güzellikler yapmışlar. Örneğin dizilla da "yeni çıkanlar bölümü eklenmiş. Örneğin hdfilmcehennemi de kategoriler artık eski filmlere kadar gidiyor. Diziboxa da yeni çıkan bölümler eklemişler. Ve daha bir çok yenilikler yapmışlar. Kekikdevamı kurmadım. Ayrıca @TEMELYUS a teşekkürler. Güzel bir çalışma yapmış.

Konuyu görüntüleyenler

Geri