CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Tabi eklentisini yapan arkadaş Exen eklentisi de yapmış galiba yine hesap oluştur diyor. Temp mailden oluşturulup girilebiliyor mu bilmiyorum. Deneyen yazabilir.

Tab*i, ex*en, s*port için ücretsiz üyelik açacaksınız bu belirttiklerimin resmi sitesinden daha sonra cloudstream içinden eklenti ayarlarından üyeliği gireceksiniz. Ücretsiz üyelikle sanki ücretli üyelik kullanıyor gibi içeriklere ulaşırsınız mail girmenizde sakınca yok çünkü girdiğiniz mail ve şifre yukarıda belirttiğim yayınların resmi adreslerine gidiyo onların resmi api adresleri üstünden verileri çekiliyor harici kimse buna erişim sağlamıyor o yüzden korkacak veya çekinecek bir durum yok yani rahat olabilirsiniz.

Tab*i, ex*en, s*port için ücretsiz üyelik açacaksınız bu belirttiklerimin resmi sitesinden daha sonra cloudstream içinden eklenti ayarlarından üyeliği gireceksiniz. Ücretsiz üyelikle sanki ücretli üyelik kullanıyor gibi içeriklere ulaşırsınız mail girmenizde sakınca yok çünkü girdiğiniz mail ve şifre yukarıda belirttiğim yayınların resmi adreslerine gidiyo onların resmi api adresleri üstünden verileri çekiliyor harici kimse buna erişim sağlamıyor o yüzden korkacak veya çekinecek bir durum yok yani rahat olabilirsiniz.
Teşekkürler hocam.

Hocam senin repodaki hdfilmcehenneminde kategoriler geçmiş içerikleri göstermiyor mu
Düzelttim. Ayrıca fragman ve YouTube sorununu da çözdüm. Cloudstream kodlarının değişmesi gerekiyordu. Pull request yaptım onaylanınca herkes kullanabilir. Şimdi denemek isteseniz

Bu sayfadaki pull request build I indirip kurun.

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2025-05-16-14-58-14-163.mp4
    5.4 MB
Düzelttim. Ayrıca fragman ve YouTube sorununu da çözdüm. Cloudstream kodlarının değişmesi gerekiyordu. Pull request yaptım onaylanınca herkes kullanabilir. Şimdi denemek isteseniz

Mükemmel

Tab*i eklentisiyle bir diziyi mesela baştan başlatınca sorun olmuyor ama ilerletince hata veriyor. Eklentiyi yapan arkadaş bu sorunu çözmesi lazım bence. Teşekkürler yine de.
Edit: eklentileri cs'den güncelle deyince sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Exe'de kayıt ol deyince kart bilgisi istiyor bu arada.
Edit: kart bilgisi isteyen sayfayı kapatıp eklenti ayarlarından infoyu girince düzeldi.
Fakat şimdi de d*m error hatası veriyor herhangi bir içerik izlemeye çalıştığımda.
Edit: eklentileri cs'den güncelle deyince sorun çözüldü.

Son düzenleme:
s*port eklentisiyle ac*nt'a giriş yapmayı deneyince connection timed out diyor.

Hocam teşekkür ederiz emeğinize sağlık

Konuyu görüntüleyenler

Geri