Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
eline sağlık sspr sadece mail çözüyor hol telefon da exx düz üye de olunmuyor mail den sanırım fake tabi denemedim yapıcakalrı denıyebilirGüncel bıraktım @patr0n sabit mesajı güncelleyebilir misin
GirilebilirTabi eklentisini yapan arkadaş Exen eklentisi de yapmış galiba yine hesap oluştur diyor. Temp mailden oluşturulup girilebiliyor mu bilmiyorum. Deneyen yazabilir.
exx de tv ler yok o kötü bide search yaptırmıyorGirilebilir
Düzenlicek. Daha bitmediexx de tv ler yok o kötü bide search yaptırmıyor
niye olsun rahat ol bişey olmazTabi eklentisine ben gercek mailim ile girdim. Bir sıkıntı olur mu?
Hocam senin repodaki hdfilmcehenneminde kategoriler geçmiş içerikleri göstermiyor muAlabiliriz bunu da ekleyeceğim
Teşekkürlerniye olsun rahat ol bişey olmaz
Teşekkürler hocam.Tab*i, ex*en, s*port için ücretsiz üyelik açacaksınız bu belirttiklerimin resmi sitesinden daha sonra cloudstream içinden eklenti ayarlarından üyeliği gireceksiniz. Ücretsiz üyelikle sanki ücretli üyelik kullanıyor gibi içeriklere ulaşırsınız mail girmenizde sakınca yok çünkü girdiğiniz mail ve şifre yukarıda belirttiğim yayınların resmi adreslerine gidiyo onların resmi api adresleri üstünden verileri çekiliyor harici kimse buna erişim sağlamıyor o yüzden korkacak veya çekinecek bir durum yok yani rahat olabilirsiniz.
Düzelttim. Ayrıca fragman ve YouTube sorununu da çözdüm. Cloudstream kodlarının değişmesi gerekiyordu. Pull request yaptım onaylanınca herkes kullanabilir. Şimdi denemek istesenizHocam senin repodaki hdfilmcehenneminde kategoriler geçmiş içerikleri göstermiyor mu
MükemmelDüzelttim. Ayrıca fragman ve YouTube sorununu da çözdüm. Cloudstream kodlarının değişmesi gerekiyordu. Pull request yaptım onaylanınca herkes kullanabilir. Şimdi denemek isteseniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu sayfadaki pull request build I indirip kurun.
Tab*i, ex*en, s*port için ücretsiz üyelik açacaksınız bu belirttiklerimin resmi sitesinden daha sonra cloudstream içinden eklenti ayarlarından üyeliği gireceksiniz. Ücretsiz üyelikle sanki ücretli üyelik kullanıyor gibi içeriklere ulaşırsınız mail girmenizde sakınca yok çünkü girdiğiniz mail ve şifre yukarıda belirttiğim yayınların resmi adreslerine gidiyo onların resmi api adresleri üstünden verileri çekiliyor harici kimse buna erişim sağlamıyor o yüzden korkacak veya çekinecek bir durum yok yani rahat olabilirsiniz.
Hocam teşekkür ederiz emeğinize sağlıkDüzelttim. Ayrıca fragman ve YouTube sorununu da çözdüm. Cloudstream kodlarının değişmesi gerekiyordu. Pull request yaptım onaylanınca herkes kullanabilir. Şimdi denemek isteseniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu sayfadaki pull request build I indirip kurun.
kekikan reposuna FilmİzleCX geldiDüzenlicek. Daha bitmedi