CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Dediğim gibi Ücretli üyeliğe gerek yok. boş üyeliği giriyosun full gibi oluyor. Karar senin , saygı duyarım
yani hali hazırda üye olan varsa değerlendirebilir tabi kendi fikrim olarak bana kalırsa cloudstream de şifre ile gir telefonun olan 2 sitede ben gerek duymadım o kadar detay gerektircek cezbeden bişe yok :)

Paket almadan üye olunabiliyor. Deneme üyeliği değil. İnternetten fake mail ve fake no alınabiliyor sanırım
Dün gece sallama mail ve sallama tel girdim ama maile doğrulama kodu istedi o ekranda geç vardı ona bastım doğrulama kodu olmadan ve paket almadan üye oldum ama bugün bi baktım girmiyor mail yada şifre hatalı uyarısı veriyor yani sallama tel girilse oluyor gibi ama maili doğrulama olmazsa sistem hata veriyor. Anladığım kadarıyla geçici süreli temp mail alıp o maile doğrulama kodu gelmeli . Bu tarz doğrulama kodu girilebilecek hangi temp mail adresleri var bilen arkadaşlar yazarsa kullanırız

Tabi bana torpil yapıyor heralde tel no istemedi benden ama millet ha bire tel no tel no diyor ilginç. Üye oldum ve eklentiye başarılı bir şekilde girdim. Yanlış yere mi üye oldum anlamadım :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250514_201337_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250514_201337_Samsung Internet.jpg
    220.5 KB · Görüntüleme: 39
Cep no istemiyor bende üye oldum
Mail adresi ve mail aktivasyonu yeterli

Kekikdevam üzerinden izlediğim dizileri bugün izleyemiyorum şu an hiç bşr dizi veya film açılmıyor fikri olan var mı

Alternatif repolardan denedin mi
Latte ve nikstream de var. Örneğin Ncis seyrediyordum düne kadar bugün açulmadı, arama bölümünden tekrar aratıp açmaya çalıştım açılmadı. Diğer filmlere ve dizilere baktım onlar da açılmıyor

Fragman isteyen arkadaşlar için bilgilendirme

cloudstream youtube u verimli oynatamadığı için şimdilik olmuyor.

cloudstream youtube u çözerse filmbip te ve hdfilmcehennemi nde fragman görebiliriz. Ben fragman için kodları ekledim.

vpn engeli gelmiş 4kfilmizleye düzeltebilirmisiniz normal açılıyor VPN veya DNS ile açılmadı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-15-13-18-21-714_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_2025-05-15-13-18-21-714_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 10
@feroxxcs3 filmmodu eklentisine bakarmısın aynı filmi iki defa eklemiş bazı sitelerde böyle ekliyor ama onlarda dublajlı ve Altyazıları olduğur için bu siteden kaynaklı koddanmı kaynaklı
eklentiler için teşekkürler

@feroxxcs3 filmmodu eklentisine bakarmısın aynı filmi iki defa eklemiş bazı sitelerde böyle ekliyor ama onlarda dublajlı ve Altyazıları olduğur için bu siteden kaynaklı koddanmı kaynaklı
eklentiler için teşekkürler
geri bildirim için teşekkür ederim. sorun siteden kaynaklı açıkçası.

Kod:
https://www.filmmodu.io/film-turu/aile-filmleri
eklenti aile filmlerini burdan alıyor. haliyle 2 tane görünüyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri