CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Sinewix çalışmama sebebi zamanında kekik sinewix içeriklerini kendi domain üstünden dağıtmasıydı o desteğini kesince eklenti patladı kimsede yeniden kodlama gereğinde bulunmadı. Makoto yeniden kodlayıp eklentiyi çalışır hale getirdi bilerek içinden alıp nikstream içine eklemedim çünkü orda patlarsa burda da patlayacak değişen bir şey olmayacak o yüzden makoto içinden kullanırlar deyip ekleme zahmetine girmedim.

Domain değişikliğine gelirsek tek sorun domain olmuyor mesela dizilla domain doğru ama içerikleri oynatmıyor site içinde içeriklerin linkleri farklı bir sitede veya api üstünde bu değişince hiç bir içerik oynatılmaz oldu bunun için tekrar site yapısı kontrol edilip extractor metotu güncellenecek.
sağol değiştirdim sinewix :D

o zaman bence @fsozkan sen tablo ile yen bir başlık açıp güncel cloudstream depolar ve eklentileri konusu yaparsan altına da sadece yeni eklenen içerikleri insanlar yazarsa ve tablo da haftalık editlenip güncellenirse sadece bu ama sorun var yazılamzsa buraya da sadece sorunlar yazılırsa sanırım temiz bir çalışma olur ve ekstra da işte sinewix kullanıyorum şu depoda memnunum sadece olumlu mesaj güzel olur diye düşünüyorum :)

Sinewix çalışmama sebebi zamanında kekik sinewix içeriklerini kendi domain üstünden dağıtmasıydı o desteğini kesince eklenti patladı kimsede yeniden kodlama gereğinde bulunmadı. Makoto yeniden kodlayıp eklentiyi çalışır hale getirdi bilerek içinden alıp nikstream içine eklemedim çünkü orda patlarsa burda da patlayacak değişen bir şey olmayacak o yüzden makoto içinden kullanırlar deyip ekleme zahmetine girmedim.

Domain değişikliğine gelirsek tek sorun domain olmuyor mesela dizilla domain doğru ama içerikleri oynatmıyor site içinde içeriklerin linkleri farklı bir sitede veya api üstünde bu değişince hiç bir içerik oynatılmaz oldu bunun için tekrar site yapısı kontrol edilip extractor metotu güncellenecek.
O zaman Allah, Makoto'dan razı olsun. Büyük bir iş yapmış
SineWix, cehennem ayarında bir site ama cehennem kadar dile getirilmiyor
Canlı yayınlarda İnat,Rec neyse film arşivinde bu siteler öyle
Mesela Kult filmler ve Ugur film'in arşivi farklı alternatif, avrupa,asya, abd bağımsız sinemasına ağırlık veriyor.mesele hollywood ve vizyon filmler meselesi değil
Bende geliştirici olmak isterdim keşke bu işlerden anlasaydım

Sürekli açık eklenti normalde. Makoto farklı biçimde yaptı eklentiyi , arada git gel oluyor
o eklentiden fazla bir şey beklemeyin üyelik üzerinden girilen bir eklenti sanırım çk kişi aynı anda girdiği için üyellik banlanıyor sanırım tahmini söylüyorum bunları tabii eklentisindede buna benzer şeyler oldu çözümü üyeliği ayarlardan girmeyle çözmüştü buna nasıl bir yöntem bulur bilemiyorum

Merhaba;

@fsozkan plugin tablosu gibi çıktı veren bir uygulama yaptım. Uygulama Python la yapılmış bir programdır. Uygulamayı çok basit tuttum. Arayüz yapmadım, sadece exe ye çift tıklayıp çalıştırın. uygulama terminalde (cmd) çalışıp hem terminale hem de "csv" (.csv yi excelle açabilirsiniz) ve "html" formatlarında listeyi çıktı olarak aynı dizine vermektedir. Uygulama exe nin yanında "urls.txt" göreceksiniz. Oraya yeni eklenen, eklenecek repoları da aynı formatta eklerseniz onları da otomarik tarayıp çıktıları verecektir. Bu dosya da exe ile aynı dizinde yani klasorde olmalı.
Uygulama görüntüleri, terminal ve html çıktı görüntüsü aşağıdadır. eklentiyi de aşağıdan indirebilirsiniz. Exe olması sizi endişelendirmesin. Zararlı kod yoktur. Kendim yaptım zaten ve antivirüsle taratınız.

Uygulamayı çalıştırdığınızda en son eklenti listelerini almış olacaksınız.
Tavsiyem kontrol için html çıktısını kullanmanızdır.

Cs cmd

Cs html

Ekli dosyalar

• CloudStream_Repo_Karsilastirma_Program.rar
    6.8 MB · Görüntüleme: 79
O zaman Allah, Makoto'dan razı olsun. Büyük bir iş yapmış
SineWix, cehennem ayarında bir site ama cehennem kadar dile getirilmiyor
Canlı yayınlarda İnat,Rec neyse film arşivinde bu siteler öyle
Mesela Kult filmler ve Ugur film'in arşivi farklı alternatif, avrupa,asya, abd bağımsız sinemasına ağırlık veriyor.mesela hollywood ve vizyon filmler meselesi değil
Bende geliştirici olmakm isterdim keşke bu işlerden anlasaydım
Sinewix mobil uygulama olduğu için pek uğraşanı olmuyor adminleri beni vaktinde telegram kanallarından da banlamışlardı.. :d Mobil uygulamanın modlu reklamsız halide forumda mevcut, paylaşmıştım.

Sinewixin eskiden bir sorunu vardı bazı içeriklerde ses ve alt yazı kayması mevcuttu şu an düzeltildi mi belli ki aktif kullanıcısınız bilginiz vardır.

Sinewix mobil uygulama olduğu için pek uğraşanı olmuyor adminleri beni vaktinde telegram kanallarından da banlamışlardı.. :d Mobil uygulamanın modlu reklamsız halide forumda mevcut, paylaşmıştım.

Sinewixin eskiden bir sorunu vardı bazı içeriklerde ses ve alt yazı kayması mevcuttu şu an düzeltildi mi belli ki aktif kullanıcısınız bilginiz vardır.
Sinewix'in android box sürümü var mı?

Sinewix'in android box sürümü var mı?
Ben box kullanmıyorum ama konuda boxta açanlar olmuş bi göz atın isterseniz

Sinewix yapmanızı o kadar istemiştim tam o zamanda makoto yaptı benim izledikllerimde genelde bir sorun olmadı benim isteme sebebimde eski kore dizileri türkçe dublaj bir tek bu eklentide vardı

o eklentiden fazla bir şey beklemeyin üyelik üzerinden girilen bir eklenti sanırım çk kişi aynı anda girdiği için üyellik banlanıyor sanırım tahmini söylüyorum bunları tabii eklentisindede buna benzer şeyler oldu çözümü üyeliği ayarlardan girmeyle çözmüştü buna nasıl bir yöntem bulur bilemiyorum
Tabii güzel bi yöntemle çözüldü. Buda Aynı yöntem olacak büyük ihtimal.

Merhaba;

@fsozkan plugin tablosu gibi çıktı veren bir uygulama yaptım. Uygulama Python la yapılmış bir programdır. Uygulamayı çok basit tuttum. Arayüz yapmadım, sadece exe ye çift tıklayıp çalıştırın. uygulama terminalde (cmd) çalışıp hem terminale hem de "csv" (.csv yi excelle açabilirsiniz) ve "html" formatlarında listeyi çıktı olarak aynı dizine vermektedir. Uygulama exe nin yanında "urls.txt" göreceksiniz. Oraya yeni eklenen, eklenecek repoları da aynı formatta eklerseniz onları da otomarik tarayıp çıktıları verecektir. Bu dosya da exe ile aynı dizinde yani klasorde olmalı.
Uygulama görüntüleri, terminal ve html çıktı görüntüsü aşağıdadır. eklentiyi de aşağıdan indirebilirsiniz. Exe olması sizi endişelendirmesin. Zararlı kod yoktur. Kendim yaptım zaten ve antivirüsle taratınız.

Uygulamayı çalıştırdığınızda en son eklenti listelerini almış olacaksınız.
Tavsiyem kontrol için html çıktısını kullanmanızdır.

Ekli dosyayı görüntüle 7706

Ekli dosyayı görüntüle 7707
Hocam elinize sağlık. Benim pek ihtiyacım olmuyor. Forumda ihtiyacı olan çıkacaktır. Ben sürekli soruluyor diye excelde 5 dk da yaptım. Tekrar sağolun

tabii ücretsiz üyelik alınan bir platform bildiğim kadarıyla (belli bölümleri için) diğeri öyle değil kodu bulmak için kullanıcı ugraşmalı belirli bir kullanıcı zorlanmadan bulabilir büyük bir çoğunluk tabiideki kadar kolay ulaşamaz(tabii hala kullanmıyorum ücretsiz üyelik almakla ugraşamadım)

Mesela benim ücretsiz tabii üyeliğim var ve tabiinin kendi platformunda kısıtlı şeyler izlememe izin veriyor eğer makoto reposundan tabii üyeliğim ile giriş yaparsam tabii'deki herşeyi izleyebilir miyim bilginiz var mı acaba?

Mesela benim ücretsiz tabii üyeliğim var ve tabiinin kendi platformunda kısıtlı şeyler izlememe izin veriyor eğer makoto reposundan tabii üyeliğim ile giriş yaparsam tabii'deki herşeyi izleyebilir miyim bilginiz var mı acaba?
Hocam deneyip bilgi verirseniz herkes için daha faydalı olabilir.

Evet. Bende ücretsiz aboneliğimi girdim , full sürüm gibi oldu

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250513_173342_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250513_173342_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    700.2 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20250513_173332_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250513_173332_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 37
Hocam arkadaş haklı. Ücretsiz üyeliği girince full sürüm gibi oluyor.
Hocam ben haksız demedim ki sadece deneyip bilgi vermesini istedim siz deneyip bilgi vermişsiniz. O zaman tabii ücretsiz üyelik açıp eklenti ayarlarından bu üyelikle giriş yaparak full bir şekilde kullanabiliyoruz değil mi ?

Ben box kullanmıyorum ama konuda boxta açanlar olmuş bi göz atın isterseniz
Hocam bulamadım hangi bölümde?

Hocam ben haksız demedim ki sadece deneyip bilgi vermesini istedim siz deneyip bilgi vermişsiniz. O zaman tabii ücretsiz üyelik açıp eklenti ayarlarından bu üyelikle giriş yaparak full bir şekilde kullanabiliyoruz değil mi ?
Evet

Arkadaşlar şu an dizilla kaynağının çalıştığı repo var mı? Dizilla açılıyor ama içerikler oynamıyor

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri