Teşekkürlermakoto eklentisinde yerel diziler eklentisi var , diğerlerinde ddizi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürlermakoto eklentisinde yerel diziler eklentisi var , diğerlerinde ddizi var
makoto reposunda aktif ettiyok hocam eklenti olarak vardı splus ve diziler filan
Tabii sitesinden ücretsiz üyelik alıp cs ye girersen erişilebiliyor. Ssport da aktif edildi şu anspls ve tabii gelir mi?
Benim repoya Fullhdfilm.cx yerine Fullhdfilm.us ı ekleyeceğim.Film izlesene
FullHdFilm
Cehennem 2
Düzeltilseydi keşke
Sağol hocam ekledin mi?Benim repoya Fullhdfilm.cx yerine Fullhdfilm.us ı ekleyeceğim.
Teşekkürlerferoxxcs3 repo güncellemesi
-fullhdfilm.us eklendi.
-fullhdfilm.cx kaldırıldı.
hocam canlı kısmı yok orayı da inşa etse iyi olur aşagısı boş baktım guzel eklmeiş aslında ama tv kanalalrı olmadan kötüTabii sitesinden ücretsiz üyelik alıp cs ye girersen erişilebiliyor. Ssport da aktif edildi şu an
Repo makoto
Her 2 eklenti de de varhocam canlı kısmı yok orayı da inşa etse iyi olur aşagısı boş baktım guzel eklmeiş aslında ama tv kanalalrı olmadan kötü
yok spls da ssprt kanalları ve plus şuan gerçi olmaz da o kısım yok sadece oynanan maçlarını kayıtları olarak ekli tv kanal kısmı yok splus eklentisindeHer 2 eklenti de de var
düz s 1 s2 yok neyse çok da önemli değil zatenSplustada canlı var sadece canlılar yayın ilk başladığındân alıyor
Dizi you düzenlemende çok güzel olmuş eline sağlıkferoxxcs3 repo güncellemesi
-fullhdfilm.us eklendi.
-fullhdfilm.cx kaldırıldı.
Anladımdüz s 1 s2 yok neyse çok da önemli değil zaten
Çakışma olur. Örneğin eğer o 3 tane rectv den biri çalışmıyor ise diğerleri de çalışmıyor. Sizdeki şans 3 tane rectv nin de çalışması. Keşke dediğin gibi olsaydı.Çakışma yapmaz. Bende 3 tane rec TV var hepsi çalışıyor. Ayrıca birçok siteden 2 tane 3 tane var hepsi çalışıyor çakışma olmuyor. Ama bazı siteler 1 tane olmasına rağmen çalışmıyor. Mesela inatbox hiç çalışmıyor. Çakışma falan hikaye yani hepsi çalışıyor
3 taneden birisi çalışmıyorsa hiç biri çalışmaz çakışma yapıyo yani çakışma vardır.Çakışma yapmaz. Bende 3 tane rec TV var hepsi çalışıyor. Ayrıca birçok siteden 2 tane 3 tane var hepsi çalışıyor çakışma olmuyor. Ama bazı siteler 1 tane olmasına rağmen çalışmıyor. Mesela inatbox hiç çalışmıyor. Çakışma falan hikaye yani hepsi çalışıyor
İnatbox'ı ferox reposunda etkinleştir. Diğerlerinde hepsini sil. Çalışır.Çakışma yapmaz. Bende 3 tane rec TV var hepsi çalışıyor. Ayrıca birçok siteden 2 tane 3 tane var hepsi çalışıyor çakışma olmuyor. Ama bazı siteler 1 tane olmasına rağmen çalışmıyor. Mesela inatbox hiç çalışmıyor. Çakışma falan hikaye yani hepsi çalışıyor