CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Onu tr vpn açarak kullanmayı dene
Öyle çalışıyor ben içindeki linkleri alıp kendi kullandığım M3u ma eklemek istiyorum linkleri ve mümkünse VPN siz kullanmak istiyorum açıkçası he maalesef yapmak uzun sürer derseniz sorun değil o zaman başka eklentileri kullanmaya devam ederim emeğinize sağlık 🤪

Son düzenleme:
feroxxcs3 repo güncellemesi

-Netflixmirror ve Primevideomirror güncellendi

-Ddizi anasayfa sol paneldeki diziler Yerli diziler olarak eklendi. Ddizi ilk açılışta biraz yavaşladı biliyorum:)
Teşekkürler ama bende primevideo yok
Ayarlardan Elle güncelledim ferox eklentisini sıfırdan kurdum . Yok
Emeğine sağlık

Teşekkürler ama bende primevideo yok
Ayarlardan Elle güncelledim ferox eklentisini sıfırdan kurdum . Yok
Emeğine sağlık
Benim repoda Netflixmirror eklentisini eklerseniz Primevideomirror olarak görünüyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-10-18-20-31-445_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    Screenshot_2025-05-10-18-20-31-445_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    292.7 KB · Görüntüleme: 35
Dünkü maçı ilk kez vavoo spordan izledim ilk yarı sıkıntı yoktu ama 2. yarı hem donmalar oldu hem arada yayın gitti. Sürekli böylemi bilmiyorum ama dün bende durum böyleydi.

bende ilk 5 dakika donma takılma yok diye sevinmiştim ama sonradan donmalar başladı bende de

Octohide vpn ile şimdi denedim açılmıyor
Konudaki diğer arkadaşlar da görüş bildirirse iyi olur.
Ben maç izemiyorum ama denedim Süperonline vpn uygulasanda engelliyor. İnternet sağlayıcın hangisi. Şehirde süperonline var bende engelliyor. Köyde ise sorun yok Türktelekom.

Ben maç izemiyorum ama denedim Süperonline vpn uygulasanda engelliyor. İnternet sağlayıcın hangisi. Şehirde süperonline var bende engelliyor. Köyde ise sorun yok Türktelekom.
Bende de süperonline var , vpn ile açıyor

Merhaba
Trdizi programı eklenebilir mi acaba kolaylıklar diliyorum emeklerinize saglik

Eklentiler için emek gösteren herkese ben de teşekkürlerimi iletiyorum. Netflix, Max, Prime aboneliğim var ama sayenizde cloudstream herşeye yetiyor 🙏

Konuyu görüntüleyenler

Geri