Anladım hocam teşekkürler.Şu an denedim hdfilmcehennemi filmler açılıyor hocam. 2 de ise site uçmuş durumda ondan kaynaklı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Anladım hocam teşekkürler.Şu an denedim hdfilmcehennemi filmler açılıyor hocam. 2 de ise site uçmuş durumda ondan kaynaklı.
Hocam çalıştıramazsın sanırım. Cs de Çalışmasın diye uğraşıyor adminiGölge TV eklentisini nasıl calistirabilirim?
Çalışmaz devre dışıGölge TV eklentisini nasıl calistirabilirim?
Repo: sarapcanagiiArkadaşlar neon sports hangi repodaydı?
TeşekkürlerRepo: sarapcanagii
Ama octohide vpn indirip lokasyonu Almanya seçmelisin
Bu arada Almanya şartı yok bir çok lokasyon denedim çalışıyorRepo: sarapcanagii
Ama octohide vpn indirip lokasyonu Almanya seçmelisin
Sizinki iss kaynaklı bir sorun gibi gözüküyor bende sorun yok açılıyor vpn ile deneyin.Repo düzenleyen arkadaşlar yaptıklarınız için önce hepinize teşekkür ederim. Benim tv box da cs inat olan tüm repoları denedim inat mor kanallar bağlantı bulunamadı hatası veriyor diğer kanallar çalışıyor nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim .
Octohide vpn ile şimdi denedim açılmıyorSizinki iss kaynaklı bir sorun gibi gözüküyor bende sorun yok açılıyor vpn ile deneyin.
Cs sürümü 4.5.2 stabil sürüm mü yoksa beta olan kırmızı logolu muOctohide vpn ile şimdi denedim açılmıyor
Konudaki diğer arkadaşlar da görüş bildirirse iyi olur.
Teşekkürler.feroxxcs3 repo güncellemesi
-Netflixmirror ve Primevideomirror güncellendi
-Ddizi anasayfa sol paneldeki diziler Yerli diziler olarak eklendi. Ddizi ilk açılışta biraz yavaşladı biliyorum![]()