CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Ferox'taki eklentilerin hepsi hata veriyor. Nikyokki çalışıyor.

Ferox'taki eklentilerin hepsi hata veriyor. Nikyokki çalışıyor.
Aynı eklentiler üst üste kurmayacaksiniz yoksa hata alırsınız. Repoları birbirinde olmayan eklentileri yükleyerek kullanın.mesela nikstream içinde patr0nFilm var feroxta yoksa bunu olandan yükleyin ikisinde de mevcutsa sadece birinden yükleyin. Aynı zamanda ilk mesajda paylaştığım cloudstream sürümünü kullanmaya özen gösterin.

Aynı eklentiler üst üste kurmayacaksiniz yoksa hata alırsınız. Repoları birbirinde olmayan eklentileri yükleyerek kullanın.mesela nikstream içinde patr0nFilm var feroxta yoksa bunu olandan yükleyin ikisinde de mevcutsa sadece birinden yükleyin. Aynı zamanda ilk mesajda paylaştığım cloudstream sürümünü kullanmaya özen gösterin.
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıyordum zaten ama şu an ferox reposunda tüm eklentiler hata veriyor. Kendisinin haberi olsun diye yazdım.

Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıyordum zaten ama şu an ferox reposunda tüm eklentiler hata veriyor. Kendisinin haberi olsun diye yazdım.
Rica ederim, kontrol ettim bir sıkıntı göremedim siz ne hatası alıyorsunuz ?

Şimdi nikstream kurdum
Bütün eklentilere baktım patr0nfilm yok

Kod:
HDFilmCehennemi2
Film Ekseni
iptvSevenler
Filmİzlesene
FullHDFilm
SinemaCX
WFilmİzle
YouTube
Eklentileri çalışmıyor.
Kod:
Youtube Canlı TV
Youtube Eğlence İçerikleri
Eklentilerindeki linkler de bozulmuş. Bu eklentilerde hiçbir içerik açılmıyor.

Kod:
HDFilmCehennemi2
Film Ekseni
iptvSevenler
Filmİzlesene
FullHDFilm
SinemaCX
WFilmİzle
YouTube
Eklentileri çalışmıyor.
Kod:
Youtube Canlı TV
Youtube Eğlence İçerikleri
Eklentilerindeki linkler de bozulmuş. Bu eklentilerde hiçbir içerik açılmıyor.
Bende de
Cehennem2, iptvsevenler,filmekseni,filmizlesene çalışmıyor

Film ekseni çalışmıyor diyen arkadaşlar filmekseni sitesi tamamen kapanmış durumda eklentiler site olmadığı için veri çekemiyor.

HDFilmCehennemi2
Film Ekseni
iptvSevenler
Filmİzlesene
FullHDFilm
SinemaCX
WFilmİzle
YouTube
Eklentileri çalışmıyor.

Eklentiler bozuk diyenler alternatiflere bakabilir

Konuyu görüntüleyenler

Geri