Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aynı eklentiler üst üste kurmayacaksiniz yoksa hata alırsınız. Repoları birbirinde olmayan eklentileri yükleyerek kullanın.mesela nikstream içinde patr0nFilm var feroxta yoksa bunu olandan yükleyin ikisinde de mevcutsa sadece birinden yükleyin. Aynı zamanda ilk mesajda paylaştığım cloudstream sürümünü kullanmaya özen gösterin.Ferox'taki eklentilerin hepsi hata veriyor. Nikyokki çalışıyor.
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıyordum zaten ama şu an ferox reposunda tüm eklentiler hata veriyor. Kendisinin haberi olsun diye yazdım.Aynı eklentiler üst üste kurmayacaksiniz yoksa hata alırsınız. Repoları birbirinde olmayan eklentileri yükleyerek kullanın.mesela nikstream içinde patr0nFilm var feroxta yoksa bunu olandan yükleyin ikisinde de mevcutsa sadece birinden yükleyin. Aynı zamanda ilk mesajda paylaştığım cloudstream sürümünü kullanmaya özen gösterin.
Rica ederim, kontrol ettim bir sıkıntı göremedim siz ne hatası alıyorsunuz ?Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıyordum zaten ama şu an ferox reposunda tüm eklentiler hata veriyor. Kendisinin haberi olsun diye yazdım.
sanırım evettürkçe bulduğu altyazının ilkinimi ekliyor otomatik
Çakışıyorlardır. Eklentileri otomatik olarak indir seçeneğini kullanmayın dediğim gibi repolardan kendinize göre eklenti yükleyin onları elle güncellemede sakınca yok.Ekli dosyayı görüntüle 7566
Eklentileri güncelleyince ferox reposundaki eklentiler için böyle hata veriyor.
Tamamdır teşekkür ederim vaktinizi aldım.Çakışıyorlardır. Eklentileri otomatik olarak indir seçeneğini kullanmayın dediğim gibi repolardan kendinize göre eklenti yükleyin onları elle güncellemede sakınca yok.
Şimdi nikstream kurdumAynı eklentiler üst üste kurmayacaksiniz yoksa hata alırsınız. Repoları birbirinde olmayan eklentileri yükleyerek kullanın.mesela nikstream içinde patr0nFilm var feroxta yoksa bunu olandan yükleyin ikisinde de mevcutsa sadece birinden yükleyin. Aynı zamanda ilk mesajda paylaştığım cloudstream sürümünü kullanmaya özen gösterin.
Sizin Eklentiler çakıştığı icin hata alıyorsunuz. Benim repodaki eklentilerin tamamı çalışıyor test ettimTeşekkür ederim dediğiniz gibi yapıyordum zaten ama şu an ferox reposunda tüm eklentiler hata veriyor. Kendisinin haberi olsun diye yazdım.
Estağfurullah lafı olmaz.Tamamdır teşekkür ederim vaktinizi aldım.
Onu örnek olarak verdimŞimdi nikstream kurdum
Bütün eklentilere baktım patr0nfilm yok
Ferox reposunda herşey çalışıyorTeşekkür ederim dediğiniz gibi yapıyordum zaten ama şu an ferox reposunda tüm eklentiler hata veriyor. Kendisinin haberi olsun diye yazdım.
Mesela diyor. Yani uydurma örnek veriyorŞimdi nikstream kurdum
Bütün eklentilere baktım patr0nfilm yok
Teşekkürler oldu.yalnız program full degil galiba.teşekkürlerplay storedan octohide vpn indirin almanya sunucusuna bağlanın öyle deneyin.
HDFilmCehennemi2
Film Ekseni
iptvSevenler
Filmİzlesene
FullHDFilm
SinemaCX
WFilmİzle
YouTube
Youtube Canlı TV
Youtube Eğlence İçerikleri
Bende deEklentileri çalışmıyor.Kod:HDFilmCehennemi2 Film Ekseni iptvSevenler Filmİzlesene FullHDFilm SinemaCX WFilmİzle YouTube
Eklentilerindeki linkler de bozulmuş. Bu eklentilerde hiçbir içerik açılmıyor.Kod:Youtube Canlı TV Youtube Eğlence İçerikleri