Alpha Centauri
Üye
- Konular
- 0
Mor 1 2 3 açılmıyordu şimdi hepsi açılıyorYanlış anlaşılma olmasın. Sporyedek listesi Selcuksports taki mor 1.2.3.4.5 ve max kanallarını içeriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Mor 1 2 3 açılmıyordu şimdi hepsi açılıyorYanlış anlaşılma olmasın. Sporyedek listesi Selcuksports taki mor 1.2.3.4.5 ve max kanallarını içeriyor
İlk mesaja gidersen seni yönlendirecekCanli tv yuklenince canlı tv k olmuş. Hangisinin hangi repoda olduğunu nasıl biliriz?
makoto reposundan eklediysen öyle görünmesi normal.Canli tv yuklenince canlı tv k olmuş. Hangisinin hangi repoda olduğunu nasıl biliriz?
solda bulunan arama düğmesine bas en üst sağda arama seçeneklerinde hangi eklentilerin aramaya dahil olmasını istersen seçebilirsin(tv düzeni olarak anlatım telefonda yerler değişik olabilir)Cloudstreamda şöyle bir ayar var mı . Mesela tüm repoları ekleyip indirsek ve bu repolardaki aynı isimdeki gruplar cloudstream üzerinde 2 tane isim olarak değil de tek isim olarak gözükebilir mi ? Bir flim arattığımızda aradığımız film farklı repolarda 2 tane olarak görünmesin
internetten yükle > ilk kullanılabiliri yükle bu seçenekler aktif olması için subdl veye opensubtitles aktifleştirmen lazım (ayarlar ardından hesaplarve güvenlik içinde bulunan subdl veye opensubtitles içersinden )arkadaşlar bir sorun yaşıyorum, sorun mu değil mi ondan da emin olamadım.
şimdi altyazılı dizi bölümü indirdiğimde altyazılar gözükmüyor.
kaynağı tıklayıp örneğin "dizipal" içine girip aynı indirmiş olduğum bölümü açtığımda ise altyazıları görüyorum.
İndirilenlerden açtığımda ise yok. böyle olduğu için kaynak > internetten yükle > ilk kullanılabiliri yükle ye bastığımda da aynı şekilde altyazıyı göremiyorum.
varsayılan altyazı indirme ayarını vs türkçe yaptım sanırım bununla ilgili değil.
Teşekkürler hesaplardan logout olmuşum farkında değilim. Şimdi oldu.internetten yükle > ilk kullanılabiliri yükle bu seçenekler aktif olması için subdl veye opensubtitles aktifleştirmen lazım (ayarlar ardından hesaplarve güvenlik içinde bulunan subdl veye opensubtitles içersinden )
usta yeni liste ne zaman gelir tahminenKekikAkademi'nin repo dmca yediği için sıkıntı çıktı bu yüzden alternatif repolara yöneldik altta bu repoların adreslerine ve sahiplerine ulaşabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Eklenti uyumsuzluğu yaşamak istemiyorsaniz üstte vermiş olduğum stabil linkten indirip kurun.
Hangi repoda hangi eklenti var ve çalışıyor öğrenmek için tabloya göz atın.
nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor. Aşağıda belirttiğim repolar içinde aşağıda verdiğim kısa kodları kullanarak ekleyebilirsiniz.
nikstream ile devam ediliyor.
Başka bir geliştiricinin reposu olan makoto reposunu da ekleyebilirsiniz yine başka bir geliştiricinin reposu olan Kekikan reposunu da ekleyebilirsiniz. Bir başka geliştirici reposu olan feroxxcs3 reposunu da ekleyebilirsiniz.
Depo ekle kısmına url adresi yerine;
nikstream @nikyokki
Latte @Latte
makoto galiba forumda mevcut değil.
kekikan galiba forumda mevcut değil.
feroxxcs3 @feroxxcs3
kekikdevam forum üyesi ama kimliği belirsiz bi arkadaş
bu belirttiğim kısa kodlar ile her bir ayrı repoyu ekleyebilirsiniz.
yok hocam eklenti olarak vardı splus ve diziler filanCanlı yayınlarsa benim repoda canlıtv spor kategorisinde var.
yapımcı ne zaman güncellerse.usta yeni liste ne zaman gelir tahminen
Hocam ultima diye bir eklenti var ayarlarını yaparsanız olabilir.Cloudstreamda şöyle bir ayar var mı . Mesela tüm repoları ekleyip indirsek ve bu repolardaki aynı isimdeki gruplar cloudstream üzerinde 2 tane isim olarak değil de tek isim olarak gözükebilir mi ? Bir flim arattığımızda aradığımız film farklı repolarda 2 tane olarak görünmesin
Ne listesiusta yeni liste ne zaman gelir tahminen
Bulduğu ilk Altyazının gelmesini sağlıyorbu tam olarak ne işe yarıyor acaba ?
Çok teşekkürler.feroxxcs3 reposu
diziyou kategorileri düzeltildi.
inatbox oynatılmayan içerikler düzeltildi.