CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

4.5.2 Turuncu Bulut
Onun için ayrıca bir extractor yapısı var ama denemediğim için bilmiyorum şu anda çalışıp çalışmadığını.Benzer diğer extractorlar gibi farklı bir site sayesinde videoları google video türüne çevirip stream özelliği kazandırıyor.

Bir ara unutmazsam deneme yaparım ve sonucu bildiririm.
megarepo da olan mı

Vavoo yu izleyemiyorum çaresi var mıdır? Cs guncellemedim, VPN ile deniyorum gene açmıyor, maç yayını için malum :(

ama internetiniz kötüyse çok donuyor. vavoo da bile donuyorsa gerisini sen düşün

vodafone iyi maç için ben de yakında geçerim belki

@patr0n bu da aynı şekilde, VPN açık bağlantı bulunmadi diyor kekikdevam, çaresi var mı acaba

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2025-05-03-23-45-54-706.mp4
    7.5 MB
Ya ben artık foruma yeni üye olup da aylardır 100 kere tekrarlanan şeyleri tekrar tekrar soran, sağ üst köşedeki ARA özelliğini kullanmayan kullanıcıları YOKSAY ile kendi çapımda engelleyeceğim. Ne bitmez tükenmez sorular. İlk mesajı niye okumaz bunlar, ya da bir iki sayfa geri niye geri gitmez züüü kuşağı

Ya ben artık foruma yeni üye olup da aylardır 100 kere tekrarlanan şeyleri tekrar tekrar soran, sağ üst köşedeki ARA özelliğini kullanmayan kullanıcıları YOKSAY ile kendi çapımda engelleyeceğim. Ne bitmez tükenmez sorular. İlk mesajı niye okumaz bunlar, ya da bir iki sayfa geri niye geri gitmez züüü kuşağı
ok

kekikdevam çağrılara kulak vermiş olmalı ki eklentileri tek repoda toplamış

Konuyu görüntüleyenler

Geri