CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

İçerik. Bağlantı Bulunamadı Yazıyor. Sinir Oluyorum. Açılacakmış Gibi *Yüklemeyi Atla* Yazıyor. Seviniyorum Açılıyor Diye Ama Açılmıyor.
Yüklemeyi atla seçeneğine tıklamayın hocam o yazı çıktığında varsa diğer kaynaklar taranıyor. Açıkçası sendeki sorunun nedenini anlamadım bahsettiğin film açılıyor bende

Ayarlar @/düzen/özellikler içerisinde ki fragmanları göster açık ama hiç fragman göremiyorum ben sadece 1 veya 2 defa fragmana denk geldim.bir örnek verebilirmisiniz rica etsem fragmanlı eklenti ve film birde onu deneyim.en azından sıkıntıyı belki çözebilirim.teşekkürler.
Hocam ben fragmana kullandığım eklentilerde denk gelmedim o yüzden işin erbabına sordum eklenti oluşturan kişilere çözümünü inan bilmiyorum

Sabrınıza hayranım böyle üyelere karşı. Umarım böyle kişiler yüzünden bizde mağdur olmayız
Hitap Şeklinizi Düzeltin Lütfen. Ben Kişi Değilim İnsanım ve Forumda Bir Üyeyim. Ben Size *Böyle Kişiler Yüzünden* Desem Naparsın Acaba

tbi ve spls makoto devredışı gözume çarptı devre içi olan başkabir yerde var mı :) 1 tur attım guncel bakmak için

1746217595265
merhabalar; geliştirici arkadaşlara sadece fikir amaçlı bir bilgi olarak, kullandıkları ara yüze şu tarzda "yayınlanma tarihi, yeni bölüme kalan zaman vb." özellikler ekleyebilirler mi. örnek olarak bu ss'i "superstream" içerisinden aldım. yaptıklarınız için teşekkürler ve kolay gelsin.

Ekli dosyayı görüntüle 7427
merhabalar; geliştirici arkadaşlara sadece fikir amaçlı bir bilgi olarak, kullandıkları ara yüze şu tarzda "yayınlanma tarihi, yeni bölüme kalan zaman vb." özellikler ekleyebilirler mi. örnek olarak bu ss'i "superstream" içerisinden aldım. yaptıklarınız için teşekkürler ve kolay gelsin.
O sitenin verdiği bilgilere göre değişir. Eğer harici bir api kullanılmıyorsa ve siteden alınan verilerde bölüm sayfalarında bu bilgiler varsa eklenebilir yoksa tek tek elle girilemediği için ayrıca bir tmdb veya imdb gibi API kullanmak gerekir.

Arkadaşlar inat gitti mi sizde? Maç vakti açtım ama yayın gelmedi

Google driveda bulunan filmi cs de izleyebiliyor muyuz? Bunun icin eklenti var mi? @Latte @patr0n @nikyokki
Onun için ayrıca bir extractor yapısı var ama denemediğim için bilmiyorum şu anda çalışıp çalışmadığını.Benzer diğer extractorlar gibi farklı bir site sayesinde videoları google video türüne çevirip stream özelliği kazandırıyor.

Bir ara unutmazsam deneme yaparım ve sonucu bildiririm.

Onun için ayrıca bir extractor yapısı var ama denemediğim için bilmiyorum şu anda çalışıp çalışmadığını.Benzer diğer extractorlar gibi farklı bir site sayesinde videoları google video türüne çevirip stream özelliği kazandırıyor.

Bir ara unutmazsam deneme yaparım ve sonucu bildiririm.
Bu arada Kekikdevam eklentisinde güncellemeler olmuş, bunu hanginiz yaptı krallar?
@Latte @patr0n @nikyokki

Konuyu görüntüleyenler

Geri