feroxxcs3
Üye
- Konular
- 0
Site kaynaklı olabilir. Tekrar dener misiniz?SinemaCX, bağlantı bulunamadı hatası veriyor @feroxxcs3 hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Site kaynaklı olabilir. Tekrar dener misiniz?SinemaCX, bağlantı bulunamadı hatası veriyor @feroxxcs3 hocam
Kekikdevam I kaldırın tek repo yükleyin. Evet benim ya da diğer arkadaşların repilarindan birini ekleyin. Çakıştığı icin çalışmıyor.Hocam hiçbir kaynak açılmadı sizin depodan, sonrasında denedim. Kekik devam ile birlikte eklemiştim sizin depoyu. Streami kaldırıp şimdi yeniden kurdum. KekikDevam da uçtu. Tavsiyeniz nedir, sizin kısa kodu mu eklemeliyim? @feroxxcs3
Oldu hocam, çok teşekkürlerKekikdevam I kaldırın tek repo yükleyin. Evet benim ya da diğer arkadaşların repilarindan birini ekleyin. Çakıştığı icin çalışmıyor.
Sanırım anlaşamadık. Benim KekikDevam ile sorunum yoktu patron. Bozuk falan değildi. Google Chromecast kullanıcısıyım. Yanına meraktan, ek kaynaklara da sahip olduğu için feroxxcs3 depoyu da ekledim ama çalışmadı. Kaldır/kur yapınca kekik de uçtu haliyle. Temiz kuruluma sadece feroxxcs3 ile devam edince sorun kalmadı. Sıradan işler yani hocam. Siz, tabii konu açın yine yararı olacağını düşünüyorsanız.En son kekikdevam bozuk başka repolarla devam ediyoruz diye sitede kalın başlıklı bir konu açacam ve rica edip konuyu kilitleteceğim, konuda ilk mesajda belirtmeme rağmen hâlâ kekikdevam deniyor.![]()
InatBox için blutv kısmını düzelttim. Eklenti de çalışmayan kısımlar InatBox uygulamasında da çalışmıyor. Onlar düzeltsin ben de ona göre tekrar bakacağım.InatBox in yarısı uçmuş. Düzeltiyorum
Yok hocam bi siz değil genel itibariyle böyle kekikdevam bozulduğu için artık kullanılmıyor eklentiler çakışıyor o yüzden konuda çalışmadığını başka eklentiler ile devam ettiğimizi söyledim ama buna rağmen yinede kekikdevam soruluyor o yüzden o mesajı attım. Konuda belirttiğim repoları kurup keyfinize göre eklentileri yüklerseniz sorun olmaz repoların içinde ki aynı eklentileri yüklemeyin yeter harici birinde bulunan eklenti diğerinde yoksa kurabilirsiniz çakışma olmaz.Sanırım anlaşamadık. Benim KekikDevam ile sorunum yoktu patron. Bozuk falan değildi. Google Chromecast kullanıcısıyım. Yanına meraktan, ek kaynaklara da sahip olduğu için feroxxcs3 depoyu da ekledim ama çalışmadı. Kaldır/kur yapınca kekik de uçtu haliyle. Temiz kuruluma sadece feroxxcs3 ile devam edince sorun kalmadı. Sıradan işler yani hocam. Siz, tabii konu açın yine yararı olacağını düşünüyorsanız.
Açılmayan içeriğin adını yazar mısınız? Kontrol ettiğimde bende çalışıyorDizipal de içerikler açılmıyor rica etsem bakabilir mi yapımcı arkadaş.
Benim repoda çalışıyorMerhabalar nikyokki eklentisinin icindeki belgeselx çalışmıyorda latte hocam senin repoya ekleyebilirmisin acaba.Tek belgesel kaynağı oda eger eklerseniz duacı oluruz.
Hemen bakıyorum teşekkürler. Sıradan Alman ulusal kanallarını istiyorum zaten, film falan premium kanalları değil.Aslında eğer isterseniz benim depomdaki Tv Bahçesi eklentisinde Alman kanalları var. Das Erste'ye baktım açılıyordu. Toplamda 125 Alman kanalı var ve sanırım hepsi açılıyor ama sizin istedikleriniz midir bunlar bilemiyorum.
Repoları ekleyin ama aynı eklentileri kurmayın bir eklenti birinde var birinde yoksa olandan kurun aynı eklenti ikisinde de mevcutsa sadece birinden kurun çakışmasınTüm repoları aynı anda eklesek bir sorun oluyor mu? Birden fazla aynı sağlayıcıyı oluyor film ararken, başka bir sorun yaşatır mı?
Cs ayarlarında tüm eklentileri test et seçeneğine bastiysaniz hepsini eklerNikstream repo da 5 kanal ekledim.cıhazı kapatıp açınca tüm kanallar gelmiş.nesen olabılor
Peygamber sabrı varmış adamlarda yeminle. İşte tarihe baktığımızda da gelişim bu tür inatçı insanlar sayesinde olmuştur hepYa kraldan çok kralcilik yapmayım diyorum ama bu kadar istek karşısında bu eklentilere destek veren @feroxxcs3, @nikyokki, @Latte ve @patr0n en sonunda bize yeter artık ne yaparsanız yapın demese iyiydiYani beyler belli başlı film dizi sitelerinde hata harici bu arkadaşları daha fazla bunaltmasak diyorum. Bakın belli başlı kaynaklar diyorum yarın öbür gün bende bir hata yazar isem bak sende yazdın demeyin
![]()