CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Nowtv hatası sadece ben mi alıyorum ? Kekikdevam-Nikstream içinde deniyorum açılmıyor .Eklentileri güncelledim yine hata veriyor

Hesap seçeneği var fakat mail vb bi sistem olmadığı için muhtemelen profil olarak kullanmaya yarıyor dediğiniz gibi olacağını düşünmüyorum. Cloudstream içinde verileri yedekleme seçeneği var isterseniz onunla bir deneyin birinden yedek alıp diğerine yükleyin bi bakın bakalım etkisi ne olacak deneyiminizi de burada yazarsanız benzer kullanıcılara da faydası olur.
Selamlar dediğiniz gibi verileri yedekledim (ful olan Cloudstream den) yedeklediğim dosyayı dosya yöneticisinin indirilenler klasörüne atmış bende oradan kopyalayıp One Drive me yapıştırdım diğer cihazımda Cloudstream uygulamasını açtım ayarlardan yedeklemelere gelip Verileri yedekten geri yükle dedim diğer cihazdan one drivere yüklediğim dosyayı bulup bu chazıma yükledim ve oldu yardımcı olan arkadaşlara Teşekkürler.

Selamlar dediğiniz gibi verileri yedekledim (ful olan Cloudstream den) yedeklediğim dosyayı dosya yöneticisinin indirilenler klasörüne atmış bende oradan kopyalayıp One Drive me yapıştırdım diğer cihazımda Cloudstream uygulamasını açtım ayarlardan yedeklemelere gelip Verileri yedekten geri yükle dedim diğer cihazdan one drivere yüklediğim dosyayı bulup bu chazıma yükledim ve oldu yardımcı olan arkadaşlara Teşekkürler.
Bu yöntemi bende denedim favorileri getirdi. Fakat repolardaki önceki cihazda ki yüklemedigim içerikleri de yükledi bir daha ayıklamak zorunda kaldım. Sizde repo yüklemesi nasıl oldu?

arkadaşlar ne dizipal açılıyor ne diğer şeyler. canli yayin haric hiçbiri çalışmıyor bütün repolari denedim sorun bende mi anlamadım defalarca baştan kurdum sildim çözülmüyor. bağlantı bulunamadı hatası alıyorum sürekli 3 gün önce herşey çalışıyordu

arkadaşlar ne dizipal açılıyor ne diğer şeyler. canli yayin haric hiçbiri çalışmıyor bütün repolari denedim sorun bende mi anlamadım defalarca baştan kurdum sildim çözülmüyor. bağlantı bulunamadı hatası alıyorum sürekli 3 gün önce herşey çalışıyordu
Hangi repo?

hepsi forumdaki bütün repolari denedim. mavide çalışıyor bazen çalışmıyor ama ben kırmızı kullaniyordum daha stabildi ve şimdi hiçbiri açılmıyor film veya diziyi başlat dediğimde" bağlantı bulunamadı" hatası var sadece ama canlı yayınlar açılıyor

hepsi forumdaki bütün repolari denedim. mavide çalışıyor bazen çalışmıyor ama ben kırmızı kullaniyordum daha stabildi ve şimdi hiçbiri açılmıyor film veya diziyi başlat dediğimde" bağlantı bulunamadı" hatası var sadece ama canlı yayınlar açılıyor
İlginç, muhakkak size burdan bir arkadaş yardımcı olacaktır.

Merhaba, öncelikle patron, nikyokki, ferox arkadaşlara çok teşekkürler.

Bende yukarıdaki arkadaş gibi bağlantı bulunamadı hatası alıyorum. Dizipal vs tıkladığımda açılıyor ama bir bölüme tıklayınca bağlantı bulunamadı hatası veriyor. İlginç bir şekilde sezonlukdizi mesela hata vermiyor.

Başka eklenti yüklüydü onu sildim olmadı. Ağ DHCP ayarlı cs sürümü 4.5.1. Yardımcı olursanız sevinirim

Konuyu görüntüleyenler

Geri