CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Bu farkın sebebi, çektiğim link ve sitedeki link farkından.

Ben ${mainUrl}/tur/romantik-filmleri-izle-1 den çekiyorum

Site mainurl/film-robotu/

Burda gösteriyor
Hocam teşekkürler, zahmet verdik durduk yere, aciliyeti ya da o kadar gerekliliği yoktu

Eklentilerin domain adresleri değişiyordur. Geliştiricilerin domain değişikliği yapıp güncelleme yayınlaması gerekiyor bu durumlarda. Ancak bildiğim kadarıyla makoto nun deposunda güncellemeye ihtiyaç olmadan domain değişiklikleri arka planda otomatik oluyor.
Yoo şu anda makoto inat çalışmaz iken sağolsun @feroxxcs3 inat çalışıyor

@feroxxcs3 hocam, filmakinesi sitesinde "şafağa kadar" adlı yeni çıkan filmde 2 tane kaynak var : biri "tek close" diğeri "altyazılı close". Fakat eklentide sadece tek close olan çıkıyor. Bu hep böyle tek kaynak olarak mı eklentiye yansır, yoksa bir hata mı var? Çünkü bir kaynak Türkçe dublaj diğeri altyazılı. Önemli bir ayrıntı yani. Teşekkürler.

@feroxxcs3 hocam, filmakinesi sitesinde "şafağa kadar" adlı yeni çıkan filmde 2 tane kaynak var : biri "tek close" diğeri "altyazılı close". Fakat eklentide sadece tek close olan çıkıyor. Bu hep böyle tek kaynak olarak mı eklentiye yansır, yoksa bir hata mı var? Çünkü bir kaynak Türkçe dublaj diğeri altyazılı. Önemli bir ayrıntı yani. Teşekkürler.
hemen bakıyorum düzeltince yazarım.

Eklentiyi indirip düzenleme yaptım ben şimdi. Tabi o repolarda yetkim olmadığından müdahale etmedim. nikstream için de aynı sorun geçerli gördüğüm kadarıyla.
Sanırım iframe içerisindeki bağlantıları aldığı için sadece böyle olmuş. Genelde o şekilde ekliyorlar içerikleri herhalde çünkü hangi içeriğe baksam kaynaksız tek player olarak görünüyordu. Bu söylediğiniz filmde farklı bir alana daha ekleme yapılmış kaynak seçimleri o yüzden hepsi görünmüyordu.

1745700611081

1745700637605

1745700664597

Sorunsuz kullandığım kekikdevam tv güncellemesinden sonra bağlantı bulunamadı diyor.
Sildim en baştan yüksedim aynı.

Konuyu görüntüleyenler

Geri