CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Merhaba hocam dün akşam filmmakinesi çalışmıyordu.
Şu an bir sorun yok çalışıyor feroxxcs3 içinde çalışmazsa nikstream içinde de çalışmaz kodları feroxxcs3 den çektiğim için aynılar tabi sonrasında nikyokki değişiklik yapmadıysa ama şu an sorun yok çalışıyorlar. :)

Hesap seçeneği var fakat mail vb bi sistem olmadığı için muhtemelen profil olarak kullanmaya yarıyor dediğiniz gibi olacağını düşünmüyorum. Cloudstream içinde verileri yedekleme seçeneği var isterseniz onunla bir deneyin birinden yedek alıp diğerine yükleyin bi bakın bakalım etkisi ne olacak deneyiminizi de burada yazarsanız benzer kullanıcılara da faydası olur.
Ben dediğinizi geçen hafta denedim. Favoriler geldi fakat diğer cihazda ki eklentileri otomatik yükledi
Ama atıyorum nikstream ve feroxxcs3 deki kaynaklarda ki herseyi yükledi. Yani benim seçtiğim filmakinesi falan her ikisini de yükledi ayrım yapmadı. Dolayısıyla yeniden seçim yapmak zorunda kaldım aralarında. Uzun lafın kısası bayağı uğraştırdı

Evet hocam izleai yerine geliyor ama daha tam değil eksiği var. Bugün içinde tamamlanır.
Hocam eksik olan ne baktım sorunsuz çalışıyor kategoriler falanda gözüküyor içerikte açıldı

Diziler hocam onlarıda ekledimmi tamamdır.
Ha tamam hocam kolay gelsin eline sağlık madem bugün aktifsin ben repoya hiç yaklaşmıyorum domain değişikliği dahi yapmam iyi çalışmalar.😅

Öncelikle zamanlarını bizler için harcayan geliştirici arkadaşlara bir teşekkürü borç bilirim.:)Daha önce böyle bir durumla karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim. Andoroid tv ye Cs kurdum,repoların hepsini yükledim içindeki eklentilerini de seçerek yükledim ama nasıl oluyor sa repolardaki eklentilerin hepsi yüklenmiş olarak kuruluyor.Nerde hata yapıyorum.

Öncelikle zamanlarını bizler için harcayan geliştirici arkadaşlara bir teşekkürü borç bilirim.:)Daha önce böyle bir durumla karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim. Andoroid tv ye Cs kurdum,repoların hepsini yükledim içindeki eklentilerini de seçerek yükledim ama nasıl oluyor sa repolardaki eklentilerin hepsi yüklenmiş olarak kuruluyor.Nerde hata yapıyorum.
Ayarlara girin Güncellemeler ve Yedekleme kısmından Eklentileri otomatik olarak indir seçeneğine tıklayıp Devre dışı bırak seçili olsun

dakika skor almaya geldim son durum ne @nikyokki ana full ekleyip kalanı yama olarak duruma göre eklemeye devam mı ediyim eklentileri yoksa @feroxxcs3 yi ana yapıp ötekilerdne mi ekliyim ikinizde ortak olmuyan ne var temiz çözüm olarak sorum bu :)

Bu inatbox Bi çalışıyor Bi çalışmıyor. Neden böyle yapıyor bilen varsa yardımcı. Ayrıca sadece inatboxta değil çoğu sitede aynı şeyleri yaşıyorum. Filmi izliyorum 2 saat sonra aynı site açılmıyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri