Teşekkürler hocamDomain kaynaklı öyle düzelttim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler hocamDomain kaynaklı öyle düzelttim
Kaynaklarda ne olursa aynısı oluyor güncelliyorGünaydın arkadaşlar.repodaki filimler diziler otomatik güncelleniyormu bizim güncelleme yapmamız gerekirmi
Ayarlarda güncellemeleri otomatikleştiren bir buton var onu açın derim ,benim öyle ve kendi yapıyor.Günaydın arkadaşlar.repodaki filimler diziler otomatik güncelleniyormu bizim güncelleme yapmamız gerekirmi
O ayar eklenti ve cloudstream guncellemeri ile ilgili üstad. Sitelerdeki içerikler otomatik güncellenir. Ama dediğiniz yerin açık olması lazım tabiAyarlarda güncellemeleri otomatikleştiren bir buton var onu açın derim ,benim öyle ve kendi yapıyor.
Hesap seçeneği var fakat mail vb bi sistem olmadığı için muhtemelen profil olarak kullanmaya yarıyor dediğiniz gibi olacağını düşünmüyorum. Cloudstream içinde verileri yedekleme seçeneği var isterseniz onunla bir deneyin birinden yedek alıp diğerine yükleyin bi bakın bakalım etkisi ne olacak deneyiminizi de burada yazarsanız benzer kullanıcılara da faydası olur.Selam arkadaşlar benim bir sorum olacak 2 adet box cihazım var cloudstream ikisindede kurulu bitanesinde favori listesi yapıp izlemeye devam et seçeneğinde bir çok flim ve dizilerim var diğer uygulama üzerinde de görme şansım varmı mesela rec uygulamasında mail adresimi girdiğimde nerden açtıysam listemi görebiliyorum
Yedekleyip yedekleme dosyasını taşıSelam arkadaşlar benim bir sorum olacak 2 adet box cihazım var cloudstream ikisindede kurulu bitanesinde favori listesi yapıp izlemeye devam et seçeneğinde bir çok flim ve dizilerim var diğer uygulama üzerinde de görme şansım varmı mesela rec uygulamasında mail adresimi girdiğimde nerden açtıysam listemi görebiliyorum
Onlar selcukflix olmadı mı ?İzleai eklentiside mevcut
İzleai olarak ayrı bi eklentide mevcut eklentiyi yükleyince 720pizleAi olarak gözüküyorOnlar selcukflix olmadı mı ?
Öyleyse nikstream de çalışmıyor şu anİzleai olarak ayrı bi eklentide mevcut eklentiyi yükleyince 720pizleAi olarak gözüküyor
İzleAl kategori isimleri geliyor ama içerik görünmüyor hocamİzleai olarak ayrı bi eklentide mevcut eklentiyi yükleyince 720pizleAi olarak gözüküyor
Merhaba hocam dün akşam filmmakinesi çalışmıyordu.AnimeciX
BelgeselX
CanliTV
CizgiMax
Ddizi
DiziBox
DiziKorea
DiziMom
DiziPal
DiziYou
Dizilla
FilmBip
FilmMakinesi
FilmModu
FullHDFilm
FullHDFilmizlesene
HDFilmCehennemi
InatBox
JetFilmizle
KoreanTurk
KultFilmler
NetflixMirror
RareFilmm
RecTV
SetFilmIzle
SezonlukDizi
SinemaCX
SuperFilmGeldi
TLCtr
TRanimaci
TurkAnime
UgurFilm
Watch2Movies
WebteIzle
feroxxcs3 reposu İçindeki siteler ve güncel durumları.
Çalışmayan sayfa ya da film olursa beni etiketleyerek yazarsanız en kısa zamanda düzeltirim.
Öyleyse nikstream de çalışmıyor şu an
Boş eklenti olarak durup dediğiniz gibi selcukflixte olabilir ben 2 siteyide eklentiden öğrendim ayrı siteler halinde mevcutlar mi bilmiyorumİzleAl kategori isimleri geliyor ama içerik görünmüyor hocam