CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Günaydın arkadaşlar.repodaki filimler diziler otomatik güncelleniyormu bizim güncelleme yapmamız gerekirmi

Günaydın arkadaşlar.repodaki filimler diziler otomatik güncelleniyormu bizim güncelleme yapmamız gerekirmi
Ayarlarda güncellemeleri otomatikleştiren bir buton var onu açın derim ,benim öyle ve kendi yapıyor.

Selam arkadaşlar benim bir sorum olacak 2 adet box cihazım var cloudstream ikisindede kurulu bitanesinde favori listesi yapıp izlemeye devam et seçeneğinde bir çok flim ve dizilerim var diğer uygulama üzerinde de görme şansım varmı mesela rec uygulamasında mail adresimi girdiğimde nerden açtıysam listemi görebiliyorum

Selam arkadaşlar benim bir sorum olacak 2 adet box cihazım var cloudstream ikisindede kurulu bitanesinde favori listesi yapıp izlemeye devam et seçeneğinde bir çok flim ve dizilerim var diğer uygulama üzerinde de görme şansım varmı mesela rec uygulamasında mail adresimi girdiğimde nerden açtıysam listemi görebiliyorum

Hesap seçeneği var fakat mail vb bi sistem olmadığı için muhtemelen profil olarak kullanmaya yarıyor dediğiniz gibi olacağını düşünmüyorum. Cloudstream içinde verileri yedekleme seçeneği var isterseniz onunla bir deneyin birinden yedek alıp diğerine yükleyin bi bakın bakalım etkisi ne olacak deneyiminizi de burada yazarsanız benzer kullanıcılara da faydası olur.

Yedekleyip yedekleme dosyasını taşı

Screenshot 2025 04 25 12 45 19 840 comgithubandroid
Bakın hem izleai var hemde selcukflix var 2 ayrı eklenti mevcut dediğim gibi izleai yükleyince 720pizleai olarak gözüküyor

Github dosyalarını attığım için nfsw dosyalarda gözükmüş

AnimeciX ✅

BelgeselX ✅

CanliTV ✅

CizgiMax ✅

Ddizi ✅

DiziBox ✅

DiziKorea ✅

DiziMom ✅

DiziPal ✅

DiziYou ✅

Dizilla ✅

FilmBip ✅

FilmMakinesi ✅

FilmModu ✅

FullHDFilm ✅

FullHDFilmizlesene ✅

HDFilmCehennemi ✅

InatBox ✅

JetFilmizle ✅

KoreanTurk ✅

KultFilmler ✅

NetflixMirror ✅

RareFilmm ✅

RecTV ✅

SetFilmIzle ✅

SezonlukDizi ✅

SinemaCX ✅

SuperFilmGeldi ✅

TLCtr ✅

TRanimaci ✅

TurkAnime ✅

UgurFilm ✅

Watch2Movies ✅

WebteIzle ✅

feroxxcs3 reposu İçindeki siteler ve güncel durumları.
Çalışmayan sayfa ya da film olursa beni etiketleyerek yazarsanız en kısa zamanda düzeltirim.
Merhaba hocam dün akşam filmmakinesi çalışmıyordu.

Konuyu görüntüleyenler

Geri