CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Konuyu bastan sona okudum verdıgınız satırı repo ekleye gırdım olmadı Baska bır yerdenmi yüklemek lazım diğer satırlar calıştı nerede hata yapıyorum

Konuyu bastan sona okudum verdıgınız satırı repo ekleye gırdım olmadı Baska bır yerdenmi yüklemek lazım diğer satırlar calıştı nerede hata yapıyorum
Tam olarak nereyi okudunuz anlamadım.

kekikdevam bozulduğu için şu an sadece nikstream ile devam ediliyor. Başka bir geliştiricinin reposu olan makoto reposunu da ekleyebilirsiniz yine başka bir geliştiricinin reposu olan Kekikan reposunu da ekleyebilirsiniz. Bir başka geliştirici reposu olan feroxxcs3 reposunu da ekleyebilirsiniz.

Depo ekle kısmına url adresi yerine;

nikstream @nikyokki
Latte @Latte
makoto galiba forumda mevcut değil.
Kekikan galiba forumda mevcut değil.
feroxxcs3 @feroxxcs3

bu belirttiğim kısa kodlar ile her bir ayrı repoyu ekleyebilirsiniz.

Patron sızın 5 mesajınızdaki mesajınızdakı satırı aktif edemedim.yoksa dıgerlerı calısıyor.yukarıdakı satırları ile sizin verdıgınız satır farklımı.sizin verdıgınız satırı alamadım dıgerlerı yuklu zaten

Hocam, yanlış anlamayınız. Babanız muhtemelen benden küçüktür. Film seçerken, kapağa bakma olayını tam anlyamadım, oyuncu adlarına filan mı bakıyor? Ben genelde IMDb puanına, film diline, türüne vs bakarım da, öncesinde bir araştırırım film, izlemeye değer mi, izleyenler ne demiş vs.
Biraz geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Genelde doğrudan kapağa bakıyor babam. İlk gördüğü şey kapak olduğu için dikkat çekici kapak fotoğrafı olan film ve dizilere bakıyor. İlk dakikaları hoşuna giderse devam ediyor gitmezse değiştiriyor. Detaylı bir inceleme yapmıyor. O yüzden biraz önem veriyorum bu duruma ama mümkün değilse yapacak şey yok zaten.

Patron sızın 5 mesajınızdaki mesajınızdakı satırı aktif edemedim.yoksa dıgerlerı calısıyor.yukarıdakı satırları ile sizin verdıgınız satır farklımı.sizin verdıgınız satırı alamadım dıgerlerı yuklu zaten
Hocam konuyu okuyun dedim link attım mesajı attım çalışmadığını belirttim başka repolarla devam ediyoruz.

Ok kusura bakma yanlış anladım.yanıtın için teşekkür ederim.sagolasın

kekikdevam , nikstream , ferox ve kekikan için dizipal domaini pull request yaptım. Onay verebilir misiniz ?

Ayrıca dizipal e bişey olmuş. Gözden geçirebilir misiniz ?

Konuyu görüntüleyenler

Geri