Çok teşekkürler asyaanimeleri vs eklenirmitranimaci feroxxcs3 reposuna eklendi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çok teşekkürler asyaanimeleri vs eklenirmitranimaci feroxxcs3 reposuna eklendi.
ekler benceÇok teşekkürler asyaanimeleri vs eklenirmi
Gelir en geç önümüzdeki haftaya. Siteye baktım zor değilÇok teşekkürler asyaanimeleri vs eklenirmi
Arkadaşlar en dolu eklenti hangisi acaba tavsiyeniz nedir.teşekkür ederim.
Peki otomatik veya manuel türkçealtyazı özellikli donghuaworld.com incelermisin sana zahmetGelir en geç önümüzdeki haftaya. Siteye baktım zor değil
Çin animeleri gerek konusu görselliği animasyonları ve yapımcıların kalitesi japon animelere fark atarPeki otomatik veya manuel türkçealtyazı özellikli donghuaworld.com incelermisin sana zahmet
Patron bu satırı ekledım ama açılmadı bendeKod:https://raw.githubusercontent.com/maarrem/cs-Kekik/refs/heads/master/repo.json
Bunu ekleyin hocam
Bunu github da gördüm ordan alırım bulursam.Peki otomatik veya manuel türkçealtyazı özellikli donghuaworld.com incelermisin sana zahmet
Konuyu okuyunPatron bu satırı ekledım ama açılmadı bende
Tam olarak nereyi okudunuz anlamadım.Konuyu bastan sona okudum verdıgınız satırı repo ekleye gırdım olmadı Baska bır yerdenmi yüklemek lazım diğer satırlar calıştı nerede hata yapıyorum
Biraz geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Genelde doğrudan kapağa bakıyor babam. İlk gördüğü şey kapak olduğu için dikkat çekici kapak fotoğrafı olan film ve dizilere bakıyor. İlk dakikaları hoşuna giderse devam ediyor gitmezse değiştiriyor. Detaylı bir inceleme yapmıyor. O yüzden biraz önem veriyorum bu duruma ama mümkün değilse yapacak şey yok zaten.Hocam, yanlış anlamayınız. Babanız muhtemelen benden küçüktür. Film seçerken, kapağa bakma olayını tam anlyamadım, oyuncu adlarına filan mı bakıyor? Ben genelde IMDb puanına, film diline, türüne vs bakarım da, öncesinde bir araştırırım film, izlemeye değer mi, izleyenler ne demiş vs.
Hocam konuyu okuyun dedim link attım mesajı attım çalışmadığını belirttim başka repolarla devam ediyoruz.Patron sızın 5 mesajınızdaki mesajınızdakı satırı aktif edemedim.yoksa dıgerlerı calısıyor.yukarıdakı satırları ile sizin verdıgınız satır farklımı.sizin verdıgınız satırı alamadım dıgerlerı yuklu zaten
Estağrufullah, rica ederim.Ok kusura bakma yanlış anladım.yanıtın için teşekkür ederim.sagolasın
@feroxxcs3 veya @nikyokki hocam dizipale müsait olunca bakabilir misiniz?kekikdevam , nikstream , ferox ve kekikan için dizipal domaini pull request yaptım. Onay verebilir misiniz ?
Ayrıca dizipal e bişey olmuş. Gözden geçirebilir misiniz ?
kekikdevam , nikstream , ferox ve kekikan için dizipal domaini pull request yaptım. Onay verebilir misiniz ?
Ayrıca dizipal e bişey olmuş. Gözden geçirebilir misiniz ?
Domain kaynaklı öyle düzelttim@feroxxcs3 veya @nikyokki hocam dizipale müsait olunca bakabilir misiniz?