CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Forumda bu bölümde Konu başlığı en altında " konuyu görüntüleyenler" diye bölüm var. Orda @feroxxcs3 ve @nikyokki adlarını görünce heyecan yapıp mutlu oluyorum, acaba ne ekleyecekler veya ne düzeltecekler diye :)

Son düzenleme:
@feroxxcs3 ve @nikyokki hocalarım Dizibox eklentisini açınca "yeni çıkan bölümler" değilde kategorilere göre çıkıyor. Bunu dizilla gibi en üstte "yeni çıkan bölümler" diye müsait zamanınızda ayarlamaniz mümkün mü?

@feroxxcs3 ve @nikyokki hocalarım Dizibox eklentisini açınca "yeni çıkan bölümler" değilde kategorilere göre çıkıyor. Bunu dizilla gibi en üstte "yeni çıkan bölümler" diye müsait zamanınızda ayarlamaniz mümkün mü?
Aile kategorisi hatalıydı onunla birlikte yeni bölümleri de ekleyip en üste çektim kontrol edin hocam

Acaba Çin animeleri yayınlayan asya animeleri veya tranimeci içeriklerini içeren bir eklenti yapılabilir mi?

Acaba Çin animeleri yayınlayan asya animeleri veya tranimeci içeriklerini içeren bir eklenti yapılabilir mi?
Anime eklentileri mevcut onları kontrol ettiniz mi ? Bu arada main alucard mı ?

Aile kategorisi hatalıydı onunla birlikte yeni bölümleri de ekleyip en üste çektim kontrol edin hocam
Çok teşekkürler hocam ama en üstteki yeni bölümlerin afişlerininde hepsinde bayrak resmi var ve maalesef tıklayınca hepsi hata veriyorlar. Sadece yeni eklenenler bölümünde oluyor bu hata

Çok teşekkürler hocam ama en üstteki yeni bölümlerin afişlerininde hepsinde bayrak resmi var ve maalesef tıklayınca hep hata veriyorlar.
başta sorun yoktu hocam düzgündü fakat deneme yaparken bozdum :D

Konuyu görüntüleyenler

Geri