feroxxcs3
Üye
- Konular
- 0
feroxxcs3 canlıtv icinde var bu iki kanalMerhaba arkadaşlar
Acaba TLC tv ve DMAX TV kanallarının içeriklerini içeren bir eklenti yapılabilir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
feroxxcs3 canlıtv icinde var bu iki kanalMerhaba arkadaşlar
Acaba TLC tv ve DMAX TV kanallarının içeriklerini içeren bir eklenti yapılabilir mi?
Canlı tv olark değil vod olarak izleme imkanı olurmuferoxxcs3 canlıtv icinde var bu iki kanal
Çekebilir miyim bir bakayım ona göre eklenti haline getiririmCanlı tv olark değil vod olarak izleme imkanı olurmu
Çok teşekkür ederim üstatÇekebilir miyim bir bakayım ona göre eklenti haline getiririm
Aramıza hoş geldin kral, senin gibi biri aramıza katıldığı için çok mutlu oldukÇekebilir miyim bir bakayım ona göre eklenti haline getiririm
Hocam dizimagdan kaynaklı bi sıkıntı var. Bi 404 veriyo bi açıyo@nikyokki dizimag aile kategorisi bağlantı bulunamadı hatası veriyor. Diğer kategorilerde sorun yok. Düzeltme şansın var mı
İkisibde ekledim hocam kontrol ediniz hata varmıMerhaba arkadaşlar
feroxxcs3 içine TLCtr eklendi.Merhaba arkadaşlar
Tüm eklentilere netflix içerikleri düşüyorSadece Netflix Türkçe içerikleri için ayrı bir eklenti yapılabilirmi?
Aile kategorisi hatalıydı onunla birlikte yeni bölümleri de ekleyip en üste çektim kontrol edin hocam@feroxxcs3 ve @nikyokki hocalarım Dizibox eklentisini açınca "yeni çıkan bölümler" değilde kategorilere göre çıkıyor. Bunu dizilla gibi en üstte "yeni çıkan bölümler" diye müsait zamanınızda ayarlamaniz mümkün mü?
Anime eklentileri mevcut onları kontrol ettiniz mi ? Bu arada main alucard mı ?Acaba Çin animeleri yayınlayan asya animeleri veya tranimeci içeriklerini içeren bir eklenti yapılabilir mi?
Çok teşekkürler hocam ama en üstteki yeni bölümlerin afişlerininde hepsinde bayrak resmi var ve maalesef tıklayınca hepsi hata veriyorlar. Sadece yeni eklenenler bölümünde oluyor bu hataAile kategorisi hatalıydı onunla birlikte yeni bölümleri de ekleyip en üste çektim kontrol edin hocam
başta sorun yoktu hocam düzgündü fakat deneme yaparken bozdumÇok teşekkürler hocam ama en üstteki yeni bölümlerin afişlerininde hepsinde bayrak resmi var ve maalesef tıklayınca hep hata veriyorlar.
Düzelt gözünü seveyimbaşta sorun yoktu hocam düzgündü fakat deneme yaparken bozdum![]()
Ben hallettimde senin updatelerden bi türlü push yapamadım hocam.başta sorun yoktu hocam düzgündü fakat deneme yaparken bozdum![]()