CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Şöyle; ortalama 15 günde bir çayımı sigarımı alıp mibox'ın karşısına geçiyorum ve o listelediğim eklentilerdeki ve bu forum sayesinde haberdar olduğum yeni eklentilerdeki beğendiğim sağlayıcıları mükerrer olsalarda indiriyorum. Sonra ayarlar>sağlayıcılar'dan tümünü en az iki defa test ediyorum ve her test sonunda listelenen başarısız sağlayıcıları tek tek yine o liste üzerinden siliyorum ve kalan sağlar bizimdir :) Kalanlar içerisinde yine birer ikişer başarılı mükerrer oluyor, olsun. Aynı şeyi Televizo'da da yapıyorum, burada bulduğum sekiz on tane çalışan m3u'dan artık çalışmayanları siliyorum. Eskiden torrentten bulacan, indirecen, divxplanet'ten doğru altyazıyı bulup, indirip eşleştirecen vs vs. Ondan öncesi 56 kbps çevirmeli bağlantı dönemi, ondanda öncesi DOS 6.02 ve Quick Basic dönemiydi. Hey gidi hey.
C:\format d:/s

Son düzenleme:
Şöyle; ortalama 15 günde bir çayımı sigarımı alıp mibox'ın karşısına geçiyorum ve o listelediğim eklentilerdeki ve bu forum sayesinde haberdar olduğum yeni eklentilerdeki beğendiğim sağlayıcıları mükerrer olsalarda indiriyorum. Sonra ayarlar>sağlayıcılar'dan tümünü en az iki defa test ediyorum ve her test sonunda listelenen başarısız sağlayıcıları tek tek yine o liste üzerinden siliyorum ve kalan sağlar bizimdir :) Kalanlar içerisinde yine birer ikişer başarılı mükerrer oluyor, olsun. Aynı şeyi Televizo'da da yapıyorum, burada bulduğum sekiz on tane çalışan m3u'dan artık çalışmayanları siliyorum. Eskiden torrentten bulacan, indirecen, divxplanet'ten doğru altyazıyı bulup, indirip eşleştirecen vs vs. Ondan öncesi 56 kbps çevirmeli bağlantı dönemi, ondanda öncesi DOS 6.02 ve Quick Basic dönemiydi. Hey gidi hey.
hahaha güzel ama keyifliydi ya cloudstream 30 tane repo ve eklentiye gerek yok aslında cihaz da yoruluyor uygulama da cihaz iyise tüm dilleri seçip ayarlardan güncelleme filan herşeyi full açıp 300 tane depo kurabilirsin bu bir seçenek sonra sol tarafı sadece kullanıp ne arıyosan buldurup girip denersin 2.seçenek benim şuan kullandığım stil dile göre indirirsin eklentiyi tr seçip hepsinden 2 3 tane de olsa en azından yeni bişe de eklense sana otomatik yüklenir 3.seçenek oto indirme kapatırsın atıyorum nikstream kur hepsini ilk sefer ötekıler yuklemeden oto kurulum yap yada elle ındır
sonra gidip duruma göre diğer repolardan elle indir eklemek veya çıakrmak istediklerini

şunları yazmasak da uzun ömürlü çalışsa eklenen repoları yazınca kapanması da fazla uzun olmuyor sonrasında çalışmıyor yazmaları başlıyor repo ekleyen bir zahmet bakıp onu da görsün yada oto indirmeyi açsın dil seçip
Bu repo şu an güncel tutuluyor ve diğerlerinde olmayan eklentiler var.

animecix ve netflixmirror düzeltildi
Merhabalar

Nikstream reposundaki pek çok site için arayüz sorunsuz biçimde çalışıyor. Ancak oynatmak istediğimizde Bağlantı Bulunamadı hatasını alıyoruz. Dizilla, DiziGom, Dizimom çoğunda durum böyle. Genel bir düzeltme mi gereklidir? Destekleriniz için teşekkürler...

Merhabalar

Nikstream reposundaki pek çok site için arayüz sorunsuz biçimde çalışıyor. Ancak oynatmak istediğimizde Bağlantı Bulunamadı hatasını alıyoruz. Dizilla, DiziGom, Dizimom çoğunda durum böyle. Genel bir düzeltme mi gereklidir? Destekleriniz için teşekkürler...
Bu durumda hangi içerikte olduğunu belirtirseniz sorunu bulmak daha kolay olur. Örnek Dizilla xx filmi ya da xx dizi 1. sezon 1. bölüm gibi.

Bu durumda hangi içerikte olduğunu belirtirseniz sorunu bulmak daha kolay olur. Örnek Dizilla xx filmi ya da xx dizi 1. sezon 1. bölüm gibi.
Farklı repolardan aynı eklentileri kurunca sürüm çakışması oluyor bazen o zaman bağlantı bulunamadı hatası veriyor ona da dikkat etmek lazım

Aslında hangisine tıklasam hep aynı şekilde veriyor. Örnek verecek olursam İstanbul Ansiklopedisi 1. sezon 1. bölüm Sherlock & Daugther 1. sezon 1. bölüm Dizimom Gannibal 2. sezon 7. bölüm. Böyle uzayıp gidiyor. farklı Repo ve çakışan eklenti yok. Tamamını kaldırıp sadece Nikstream reposunu kurdum. Ancak pek randıman alamadım. Emeklerinize sağlık ayrıca...

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-04-18 131256.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-18 131256.png
    270 KB · Görüntüleme: 18
  • Ekran görüntüsü 2025-04-18 131346.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-18 131346.png
    186.2 KB · Görüntüleme: 18
  • Ekran görüntüsü 2025-04-18 131402.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-18 131402.png
    252.9 KB · Görüntüleme: 16
  • Ekran görüntüsü 2025-04-18 131442.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-18 131442.png
    213.1 KB · Görüntüleme: 17
Aslında hangisine tıklasam hep aynı şekilde veriyor. Örnek verecek olursam İstanbul Ansiklopedisi 1. sezon 1. bölüm Sherlock & Daugther 1. sezon 1. bölüm Dizimom Gannibal 2. sezon 7. bölüm. Böyle uzayıp gidiyor. farklı Repo ve çakışan eklenti yok. Tamamını kaldırıp sadece Nikstream reposunu kurdum. Ancak pek randıman alamadım. Emeklerinize sağlık ayrıca...
Dediklerinize baktım bende açılıyor. Başka arkadaşlarda denesin. Ayrıca cloudstream pre release sürümünü kullanmıyorsanız onda deneyin ben onda deniyorum. Link:

Screenshot 2025 04 18 14 31 40 696 comlagradostcloudstream3
Dizilladan açtım sorun yok açıldı sizin internet servis sağlayıcı kısıtlamasından kaynaklı olabilir

Screenshot 2025 04 18 14 34 37 989 comlagradostcloudstream3
Bu da mirrordan görüntü açılıyor sıkıntı yok stabil sürüm kullanın eklenti çalışmıyorsa eklentiyi kaldırıp tekrar ekleyin bakın repoyu demiyorum eklentiyi kaldırıp ekleyin diyorum o şekilde tekrar deneyin.

Bu arada kullandığım sürüm 4.5.2 sürümü beta vs değil direkt bu şekil stabil sürüm kullanın.

Hocam dizilab ve dizipub eklemeyi düşünürmüsün Dizilla tek başına yeterli aslında ama eklentisi geçmiş içerikleri getirmiyor
O dizilla geçmiş dizileri göstermeme olayını orijinal KekikAkademi adminine zamanında yazmıştım. O da çözüm bulamamıştı dizillanin sayfa yapısından dolayı oluyor.

O dizilla geçmiş dizileri göstermeme olayını orijinal KekikAkademi adminine zamanında yazmıştım. O da çözüm bulamamıştı dizillanin sayfa yapısından dolayı oluyor.
HdFilmCehennemi de öyleydi düzeltildi Dizilla için şansımı deneyeyim dedim bu DiziLab ve DiziPub sitelerinizde arşivi ve güncelliği çok yüksek ama zor galiba

HdFilmCehennemi de öyleydi düzeltildi Dizilla için şansımı deneyeyim dedim bu DiziLab ve DiziPub sitelerinizde arşivi ve güncelliği çok yüksek ama zor galiba
Evet hdfilmcehennemi düzelmiş. Fakat ondada kategorilerin hepsi alta doğru gittikçe çıkmıyor

İçerik eksik değil, yarın güncelleme ile arama fonksiyonu gelecek hocam.
Şu an arama fonksiyonu özelliği güncelleme ile birlikte geldi, çok mükemmel olmuş tüm diziler ve filmler var Tabii platformu adına, bu eklentiyi yapan Üstad kimse Allah bin kere razı olsun eline emeğine sağlık üstad her kimsen

Konuyu görüntüleyenler

Geri