CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

kekikan eklentisi var mı, forumda aradım bu eklentiyi bulamadım belki yazım hatası yapmış olabilirsiniz o yüzden soruyorum
Bizim düzenlediğimiz eklentinin fork versiyonu yani aynı eklenti zaten hepsi kekikakademi üstüne düzenlenmiş eklentiler.

Valla biz, hâlâ 16 Mbps internetli fukaralar, toplayıcıyız. Bilmeyiz hangi repo kimindir, kim kimden forklamıştır. Yapana dua eder, eldekiyle hayatta kalmaya ve mutlu olmaya çalışırız. Emeği geçenler sağolsunlar, varolsunlar.

Dizi sitesi olarak DiziLab ve DiziPub eklenebilir mi eğer mümkün değilse en azında Dizilla eklentisi son eklenen içeriklerin geçmişe dönük düzenlenmesi de yeterli olur diziler için

4.5.2 güncelleme gösteriyor yükle diyorum indirme başlıyor fakat program çıkışındada güncellemiyor. İzinler vs hepsi açık. Buradan hatalar alanlar varmış eklentilerde o zaman bu güncellemeyi ATLA DİYORUZ.

Cloudstream 4.5.2 GÜNCELLEMEYİ ATLA DİYORUZ.

animeciX'te bağlantı bulunamadı hatası alıyorum var mıdır çözümü?
(vpn de denedim açılmıyor)

4.5.2 güncelleme gösteriyor yükle diyorum indirme başlıyor fakat program çıkışındada güncellemiyor. İzinler vs hepsi açık. Buradan hatalar alanlar varmış eklentilerde o zaman bu güncellemeyi ATLA DİYORUZ.

Cloudstream 4.5.2 GÜNCELLEMEYİ ATLA DİYORUZ.
Bu ayarı yap hocam

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250417_172839_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250417_172839_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    318.6 KB · Görüntüleme: 91
Kekikdevam reposunda Netflixmirror ve Dizibox eklentileri çalışmıyor, düzeltir misiniz ustalarım

Bu arada Csx Reposundaki Cinestream'da da Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı mevcut, keşfetmek isteyenler bakabilir

Bu kadar ayrı ayrı repo yapmak yerine stabil bir repo yapılsa keşke
Hocam kodlar orada duruyo yapmak isteyen yapabilir. Repoların zararı yok ki kurun istediğiniz eklentiyi ekleyin herkes inatla tek repo olsun istiyor gerek yok ki. :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri