Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Selam.Selamlar
Cizgimax eklentisini açıp yüklüyorum ama eklentiler listesinde gözükmüyor
Yardımlar için şimdiden teşekkürler
TeşekkürlerSelam.
Çizgi film kategorisinde olduğu için en başta o içerikleri izlemek istediğinizi seçmemiş olabilirsiniz.
Ayarlar>Sağlayıcılar'a girip Tercih Edilen Medya menü ögesine tıklayıp oradan ya hepsini ya da izlemek istediğiniz içerik türü kategorilerini seçebilirsiniz. Çizgi Film için bu Cartoon olacaktır.
Makoto yerli diziler için eklenti yaptı. Çok iyi çalışıyor şuandaYerli dizileri izleyebileceğimiz ne var
cs nedir hocamAmacım sadece maçlara göz atmaktı sonra cs keşfettim kekikdevam ardından nikstream ve Latte derken yabancı repolar iptv derken şimdi bu ultima reposundan haberdar oldum .Biraz vakit bulsam kurcalıyacağım o zamana kadar bilen arkadaşlar güzel bir rehber hazırlarsa süper olur![]()
CloudStream kısaltmasıcs nedir hocam
makoto eklentisinde yerel diziler var. Yapım aşamasında . Şu an sadece karadayı var. Diğer eklentiler de avrupa yakası gördümEski dizilerin olduğu kategori hangisi bilen var mı ? Kara dayı kurtlar vadisi Avrupa yakası gibi
Makoto ya issue burakırsan bakacaktırMerhaba cizgivedizi.com da eklenebilir mi acaba cloudstream üzerinden bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Nikstream nedir hocam eklentisi mi uygulama mıKekikdevam bozuldu çalışmıyor nikstream içinde çalışıyor hocam oradan kullanın.
Depo eklerken nikstream yazarak ekleyin ve onun içindeki kullanmak istediğiniz eklentiyi deneyin demek istemiş.Nikstream nedir hocam eklentisi mi uygulama mı
Ellerine sağlıktvdiziler.cc yi ekledim
kekikan eklentisi var mı, forumda aradım bu eklentiyi bulamadım belki yazım hatası yapmış olabilirsiniz o yüzden soruyorumSinetech sayesinde öğrenip kullandığım Cloudstream eklentileri;
Kısakodu:
- kekikakademi (RIP)
- nikstream
- kekikdevam
- kekikan
- makoto
- Latte
- Bunun yok,
"https://raw.githubusercontent.com/sarapcanagii/Pitipitii/master/repo.json"
- csx'den cinestream ve extractors
- phisherrepo'dan streamplay
- CuxPlug'dan watch32
- rowdycado'dan ultima (daha denemedim)
Ustalara teşekkürler.
Kekikan nedir ?kekikan eklentisi var mı, forumda aradım bu beklentiyi bulamadım belki yazım hatası yapmış olabilirsiniz o yüzden soruyorum