CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Selamlar
Cizgimax eklentisini açıp yüklüyorum ama eklentiler listesinde gözükmüyor
Yardımlar için şimdiden teşekkürler

Selamlar
Cizgimax eklentisini açıp yüklüyorum ama eklentiler listesinde gözükmüyor
Yardımlar için şimdiden teşekkürler
Selam.

Çizgi film kategorisinde olduğu için en başta o içerikleri izlemek istediğinizi seçmemiş olabilirsiniz.

Ayarlar>Sağlayıcılar'a girip Tercih Edilen Medya menü ögesine tıklayıp oradan ya hepsini ya da izlemek istediğiniz içerik türü kategorilerini seçebilirsiniz. Çizgi Film için bu Cartoon olacaktır.

Selam.

Çizgi film kategorisinde olduğu için en başta o içerikleri izlemek istediğinizi seçmemiş olabilirsiniz.

Ayarlar>Sağlayıcılar'a girip Tercih Edilen Medya menü ögesine tıklayıp oradan ya hepsini ya da izlemek istediğiniz içerik türü kategorilerini seçebilirsiniz. Çizgi Film için bu Cartoon olacaktır.
Teşekkürler
Oldu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-15-18-09-38-115_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    Screenshot_2025-04-15-18-09-38-115_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2025-04-15-18-09-32-851_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    Screenshot_2025-04-15-18-09-32-851_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 38
Eski dizilerin olduğu kategori hangisi bilen var mı ? Kara dayı kurtlar vadisi Avrupa yakası gibi

Amacım sadece maçlara göz atmaktı sonra cs keşfettim kekikdevam ardından nikstream ve Latte derken yabancı repolar iptv derken şimdi bu ultima reposundan haberdar oldum .Biraz vakit bulsam kurcalıyacağım o zamana kadar bilen arkadaşlar güzel bir rehber hazırlarsa süper olur :)
cs nedir hocam

Eski dizilerin olduğu kategori hangisi bilen var mı ? Kara dayı kurtlar vadisi Avrupa yakası gibi
makoto eklentisinde yerel diziler var. Yapım aşamasında . Şu an sadece karadayı var. Diğer eklentiler de avrupa yakası gördüm

Merhaba cizgivedizi.com da eklenebilir mi acaba cloudstream üzerinden bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Makoto yerel dizileri güncellemeye devam ediyor. Atv , show , now , kanald ve şimdi star eklendi

Son düzenleme:
CS'de Acestream yayınları izlenebilir mi acaba? Düşününce P2P mantığı ile diziler filmler izlenebiliyorsa aynı şekilde acestream yayınları da izlenebilir gibi geliyor. Ama hiç böyle bir eklenti veya çalışma görmedim. CS ile ilgili en aktif konu burası o yüzden buraya yazdım. Eğer hatalı başlıksa kusura bakmayın.

Nikstream nedir hocam eklentisi mi uygulama mı
Depo eklerken nikstream yazarak ekleyin ve onun içindeki kullanmak istediğiniz eklentiyi deneyin demek istemiş.
Yani nikstream de kullandığınız diğer depolar gibi bir kekikakademi altyapısını kullanan başka bir depo.

Sinetech sayesinde öğrenip kullandığım Cloudstream eklentileri;

Kısakodu:
- kekikakademi (RIP)
- nikstream
- kekikdevam
- kekikan
- makoto
- Latte
- Bunun yok,
"https://raw.githubusercontent.com/sarapcanagii/Pitipitii/master/repo.json"
- csx'den cinestream ve extractors
- phisherrepo'dan streamplay
- CuxPlug'dan watch32
- rowdycado'dan ultima (daha denemedim)

Ustalara teşekkürler.

Sinetech sayesinde öğrenip kullandığım Cloudstream eklentileri;

Kısakodu:
- kekikakademi (RIP)
- nikstream
- kekikdevam
- kekikan
- makoto
- Latte
- Bunun yok,
"https://raw.githubusercontent.com/sarapcanagii/Pitipitii/master/repo.json"
- csx'den cinestream ve extractors
- phisherrepo'dan streamplay
- CuxPlug'dan watch32
- rowdycado'dan ultima (daha denemedim)

Ustalara teşekkürler.
kekikan eklentisi var mı, forumda aradım bu eklentiyi bulamadım belki yazım hatası yapmış olabilirsiniz o yüzden soruyorum

Konuyu görüntüleyenler

Geri