CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Evet hocam şimdi bende de çalıştı. latte deposunda Eski diziler bölümünü deneyin birde. Nik deposunda ki farklı ise oraya geçeyim
Hayır hocam ikiside aynı eklenti şehir dışına çıkacağım için latte abiden rica etmiştim bakar mısın diye sağ olsun kırmadı sorunu düzeltip eksikleri tamamladı bende direkt nik içine ekledim şimdi kontrol edeceğim.

Evet hocam şimdi bende de çalıştı. latte deposunda Eski diziler bölümünü deneyin birde. Nik deposunda ki farklı ise oraya geçeyim
Evet şimdi kontrol genelde ilk bölümlerde sorun var ama son bölümler çalışıyor. Muhtemelen içeriği çekerken bir sorun oluşuyor bi kontrol sağlarım hocam.

Canli Tv de bein sport1 acilmiyo uzun zamandir,mac yayinlarini izleyemiyorum

KekikAkademi'nin yeni repoyu kim forklayıp düzenliyor.
KekikDevam adı ile yayına girmiş yetmemiş içeriye patr0nTv diye eklenti eklemiş kim bu babayiğit merak ettim.😂

Eklentiye ulaşmak için depo ekle yerinden kekikdevam yazmanız yeterli bunu geliştiren arkadaş projeye davet etti bende kabul ettim içine powersinema ekledim yani benim repoyu silebilirsiniz kekikdevam içinde hem iptvsevenler hemde power sinema eklenmiş durumda.

kekikdevam için depo ekle kısmından kekikdevam yazmanız gerekiyor.
nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor.
Kekikdevam içinde inat..çalışmıyor neden acaba tesekurler

Latte Dady Live vpn gerektiriyor artık
Evet öyleymiş şimdi gördüm. Bulgaristan ile açıldı pc için UrbanVPN ile.

Düzelir muhtemelen sonrasında. Bugüne kadar olmuyordu. Sonuçta başkasından alıyoruz listeyi :)

Dizimom veriyor olması lazım ek olarak ddizi eklentisinide ekledik @Latte abime teşekkürler sağ olsun şehir dışında olduğum için ricada bulunmuştum gerekeni yapmış. 😅👑
Dizimom nikstreamda ya diziyi oynatıyor ya oynatmıyor bi geliyeh bi gidiyeh 😀 amma kekikdevamda iyi,ddizi ise tam yerine geldi çok iyi olmuş

Evet öyleymiş şimdi gördüm. Bulgaristan ile açıldı pc için UrbanVPN ile.

Düzelir muhtemelen sonrasında. Bugüne kadar olmuyordu. Sonuçta başkasından alıyoruz listeyi :)
Hocam normalde kullanmıyorum spor kanallarını. Herkesin bilgisi olsun istedim.

mrb, Cloudstream de MEZZO LIVE HD izleyebileceğim bir kısa kod veya url varmı yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar..

valla latte daddyi guzel çözmüştün de vpn e döndü iş
Cumartesi günü Belçika'daki kaçak IPTV baskını sonrası böyle olmuş sanırım. Büyük darbe vurmuşlar gibi bir haber görmüştüm. Zamanlama da tutuyor onun etkisi olabileceğini düşünüyorum.

üstad tam linki atarmısın ben yinede açamadın
Github'a girip arama kısmına user:BuddyChewChew yazıp aratın.

Bulunan kullanıcı kullanmak istediğiniz depoların sahibi. Repositories yazana basarsanız hangisiyse artık aradığınız onu görebilirsiniz.
Paylaştığınız görselden anladığım kadarıyla BuddyChewChew'in depolarından birini arıyorsunuz çünkü.

Konuyu görüntüleyenler

Geri