patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Dillendirmeseniz mi ?2 saat önce gölge tv tamımı gösteriyordu şimdi yok. Deneysel sürüm de inatbox geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dillendirmeseniz mi ?2 saat önce gölge tv tamımı gösteriyordu şimdi yok. Deneysel sürüm de inatbox geldi.
@patr0n haklı. Güncelleme yapılan 2 eklentiden bahsetmeyiniz. Sonra telif atılıp repolar kapatılıyor. Kullanılamaz hale geliyor.2 saat önce gölge tv tamımı gösteriyordu şimdi yok. Deneysel sürüm de inatbox geldi.
Yasaklı kelime botu ekleyelim foruma onu yazan bikaç gün uzaklaştırma alsın veya mesajı yorumlara düşmesinBiri gitti![]()
Excel'de duseyara formulu ile nikstreamde olup kekikdevam'da olmayanlari ve tam tersini buldumİyi günler nikstream veya kekikdevam excelden nasıl kontrol diliyor.
Matah bi uygulama olsa neyse, sırf adı geçtiği için arayıp buldum, beğenmeyip sildim@patr0n haklı. Güncelleme yapılan 2 eklentiden bahsetmeyiniz. Sonra telif atılıp repolar kapatılıyor. Kullanılamaz hale geliyor.
Kullanmak isteğe bağlı. Zorlama yok. Sadece dillendirilmesinMatah bi uygulama olsa neyse, sırf adı geçtiği için arayıp buldum, beğenmeyip sildim
Lj downloader ı inceleyebilirsinCs de indirilebilir dizilerin/filmlerin kaynağı nereden geliyor doğrudan cs olmadan indirebiliyor muyuz? Cs de indirebiliyoruz da altyazıları vs. Ayrı yüklüyor kimi dizi/filmlerde. bide websitedeki videoları vs. İndirmenin bir yolu var mı pek uygulama bulamadım da mesela dizipal den bir film indirmek gibi
Sildim hocam.@patr0n hocam bu ışığın zıt anlamlısı olan bir uygulama vardı onun eklentisi düzeltilecek mi?
Bir de senin repoya ne oldu eklenmiyor yanlış anlama diğer eklentiler yetiyor gözüm doydu da senin eklenti daha bir hoş gelmişti gözüme
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Aklıma birisi geliyor ama emin değilim kimdiniz hocam ?Şükürler olsun sürünüp gidiyoruz elhamdülillah
Tanındın mı beni?![]()
Doğru tahmin etmişim, yeniden hoş geldiniz.Forum ilk açıldığındaki userleri saymazsak random nickti hatırlamıyorum zaten
(cinetech.tr-SHERİF-CENGİZ HAN)
İşim çıktığı için uzun süre dönmeyeceğmi düşünerek forumdan hesabımı kapattırdım sonra anladım ki forum'a bağımlı olmuşum
Ziyaretçi olarak bile konulara göz atıyordum "alışkanlık işte d."
Sözün özü bildiklerimi paylaşamak ve yeni şeyler öğrenmek üzere yeniden aranızdayım
![]()
Vpnlerin en iyisi. Free versiyon bile çoğu ücretli vpn den iyidir@patr0n hocam bu vavoo çalışmıyor bozuk patlak vs. diyenler (IPTV vd. Dahil) seni daha fazla daralmasın diye buraya hepsini açan bir VPN ekliyorum isteyen güvendiği bir kaynaktan modlu halini de indirebilir free hâli de yeterli olacaktır
"Uygulamayı zaten kullanan illaki vardır gelip de buraya biz biliyorduk biz ediyorduk demeyin bilmeyenler için yazayım dedim"
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bazen ip adresine göre vpn'siz de açılıyor sorunsuz
Keyifli forumlar keyifli seyirler...
açıkçası dün aynı şeyi düşündüm .Kuruluş Osman'ın dün yayınlanan bölümünü cs içinde arattım bulamadım ,eklentilerin hiçbirinde dün yayınlanan bölüm yoktu .Ben google üzerinden arattığımdaMerhabalar.Repoda yerli dizi,filmlerin olduğu çok az eklenti var Dizimom-da diziye başladıkdan sonra devam(sürdür) etdiremiyoruz.Setflimizlede hepsini paylaşmıyor.Dizimomda ya açılıyor ya açılmıyor.Bir tane yerli dizi,filmlerin olduğu eklenti olsa süper olur.Saygılar
açıkçası dün aynı şeyi düşündüm .Kuruluş Osman'ın dün yayınlanan bölümünü cs içinde arattım bulamadım ,eklentilerin hiçbirinde dün yayınlanan bölüm yoktu .Ben google üzerinden arattığımdaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ddizi.im sitesinde buldum ve dün bu konuda öneri de bulunacaktım.Gerek yerli gerekse güncel bölümler olarakZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.sitesi eklense gerçekten güzel olur .Ya da varsa yerli dizilerin güncel halini yayınlayan bir eklenti çok iyi olur
Ben Kore dizileri dışında dizilerle pek ilgilenmiyorum hocam evdekiler yüzünden arayışa girdimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Bu sitelerde çok iyi 1080p veriyor bi bakın derim kimse eklenti yapmak isterse inceleye bilir
Eklenti yapabilen var mı?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Bu sitelerde çok iyi 1080p veriyor bi bakın derim kimse eklenti yapmak isterse inceleye bilir
@AgresifB müjdemi isterdimaçıkçası dün aynı şeyi düşündüm .Kuruluş Osman'ın dün yayınlanan bölümünü cs içinde arattım bulamadım ,eklentilerin hiçbirinde dün yayınlanan bölüm yoktu .Ben google üzerinden arattığımdaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ddizi.im sitesinde buldum ve dün bu konuda öneri de bulunacaktım.Gerek yerli gerekse güncel bölümler olarakZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.sitesi eklense gerçekten güzel olur .Ya da varsa yerli dizilerin güncel halini yayınlayan bir eklenti çok iyi olur
paylaşım güzeldir hocam eklenti nerede