CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

@patr0n Hocam görüşmeyeli nasılsınız umarım haliniz keyfiniz yerindedir
Tüm işlerinizde başarılar
Rabbim işini gücünü rast getirsin :)
Sağ olun hocam Allah razı olsun cümlemizin inşallah, iyiyim siz nasılsınız ?

Cs de indirilebilir dizilerin/filmlerin kaynağı nereden geliyor doğrudan cs olmadan indirebiliyor muyuz? Cs de indirebiliyoruz da altyazıları vs. Ayrı yüklüyor kimi dizi/filmlerde. bide websitedeki videoları vs. İndirmenin bir yolu var mı pek uygulama bulamadım da mesela dizipal den bir film indirmek gibi
Lj downloader ı inceleyebilirsin

@patr0n hocam bu ışığın zıt anlamlısı olan bir uygulama vardı onun eklentisi düzeltilecek mi?

Bir de senin repoya ne oldu eklenmiyor yanlış anlama diğer eklentiler yetiyor gözüm doydu da senin eklenti daha bir hoş gelmişti gözüme 🫨
Sildim hocam.
Şükürler olsun sürünüp gidiyoruz elhamdülillah
Tanındın mı beni? 🙃
Aklıma birisi geliyor ama emin değilim kimdiniz hocam ?

Forum ilk açıldığındaki userleri saymazsak random nickti hatırlamıyorum zaten 😅
(cinetech.tr-SHERİF-CENGİZ HAN)
İşim çıktığı için uzun süre dönmeyeceğmi düşünerek forumdan hesabımı kapattırdım sonra anladım ki forum'a bağımlı olmuşum
Ziyaretçi olarak bile konulara göz atıyordum "alışkanlık işte d."

Sözün özü bildiklerimi paylaşamak ve yeni şeyler öğrenmek üzere yeniden aranızdayım 🫨🫨🫨
patron-16-6212.gif
Doğru tahmin etmişim, yeniden hoş geldiniz. :)

Selamlar bu şekilde bir hata alıyorum. İnatbox , rec TV açarken gerisi hepsi çalışıyor. Sorunu bir türlü çözemedim bilgili birisi çözümü varsa söylebilir mi

Ekli dosyalar

• IMG_20250409_171826.jpg
    IMG_20250409_171826.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 20
@patr0n hocam bu vavoo çalışmıyor bozuk patlak vs. diyenler (IPTV vd. Dahil) seni daha fazla daralmasın diye buraya hepsini açan bir VPN ekliyorum isteyen güvendiği bir kaynaktan modlu halini de indirebilir free hâli de yeterli olacaktır
"Uygulamayı zaten kullanan illaki vardır gelip de buraya biz biliyorduk biz ediyorduk demeyin bilmeyenler için yazayım dedim"
👉 👈

Bazen ip adresine göre vpn'siz de açılıyor sorunsuz
Keyifli forumlar keyifli seyirler...
Vpnlerin en iyisi. Free versiyon bile çoğu ücretli vpn den iyidir

Merhabalar.Repoda yerli dizi,filmlerin olduğu çok az eklenti var Dizimom-da diziye başladıkdan sonra devam(sürdür) etdiremiyoruz.Setflimizlede hepsini paylaşmıyor.Dizimomda ya açılıyor ya açılmıyor.Bir tane yerli dizi,filmlerin olduğu eklenti olsa süper olur.Saygılar

Merhabalar.Repoda yerli dizi,filmlerin olduğu çok az eklenti var Dizimom-da diziye başladıkdan sonra devam(sürdür) etdiremiyoruz.Setflimizlede hepsini paylaşmıyor.Dizimomda ya açılıyor ya açılmıyor.Bir tane yerli dizi,filmlerin olduğu eklenti olsa süper olur.Saygılar
açıkçası dün aynı şeyi düşündüm .Kuruluş Osman'ın dün yayınlanan bölümünü cs içinde arattım bulamadım ,eklentilerin hiçbirinde dün yayınlanan bölüm yoktu .Ben google üzerinden arattığımda ddizi.im sitesinde buldum ve dün bu konuda öneri de bulunacaktım.Gerek yerli gerekse güncel bölümler olarak sitesi eklense gerçekten güzel olur .Ya da varsa yerli dizilerin güncel halini yayınlayan bir eklenti çok iyi olur

açıkçası dün aynı şeyi düşündüm .Kuruluş Osman'ın dün yayınlanan bölümünü cs içinde arattım bulamadım ,eklentilerin hiçbirinde dün yayınlanan bölüm yoktu .Ben google üzerinden arattığımda ddizi.im sitesinde buldum ve dün bu konuda öneri de bulunacaktım.Gerek yerli gerekse güncel bölümler olarak sitesi eklense gerçekten güzel olur .Ya da varsa yerli dizilerin güncel halini yayınlayan bir eklenti çok iyi olur
Bu sitelerde çok iyi 1080p veriyor bi bakın derim kimse eklenti yapmak isterse inceleye bilir

Bu sitelerde çok iyi 1080p veriyor bi bakın derim kimse eklenti yapmak isterse inceleye bilir
Ben Kore dizileri dışında dizilerle pek ilgilenmiyorum hocam evdekiler yüzünden arayışa girdim ☹️ ama verdiğin 2 site de güzelmiş direk kaydettim arayüzü filan daha kullanışlı gibi çok teşekkürler
(y)

@AgresifB müjdemi isterdim😀😀tesadüf dediğin sitenin eklentisini buldum

Konuyu görüntüleyenler

Geri