CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Ne gibi bi eklenti acaba içeriği ney ultimanın
ben yeni kullanmaya başladım uygulamayı yüklendiğinde çöp tenekesi emojisinin yanına ayarlar düğmesi geliyor ordan kendinize eklenti içinde görünecek bir eklentilerin en çok begendiğiniz bölümlerini dahil edebiliyorsunuz kaydedip çıktıgınızda ultima eklentisine girdiğinizde kendi oluşturdugunuz liste çıkıyor

Genel sorun mu var sizde. Ben uygulamayı sabah güncellendim sorun göremedim

İnatbox eklentisi hata veriyor güncelleme gerektirdiğinden dolayı mı kişisel bir sorun mu? 3 farklı cihazda aynı sorun oldu fakat İnatbox ın kendi uygulaması sorunsuz çalışıyor.Screenshot 2025 04 05 20 37 56 504 comlagradostcloudstream3

Cloudstream güncellemesinden sonra oluşuyormuş alt versiyonda sorun yaşanmıyor

Deneysel güncelleme açarsanız düzelme oldu gibi... güncellemeyi tam olarak yükledikten sonra tekrar bilgi vereceğim.

Yapabilirsiniz fakat bu hatayı düzeltmek oldukça vakit alacak, çünkü kod yapısı değişmiş linkleri çekmek için kullanılan fonksiyon değiştiği için bütün eklentileri değiştirmek gerekiyor gibi gözüküyor en azından anladığım bu her ne kadar emin olmasam da tüm eklentilerin kod yapısı değişecek galiba..

Amin hocam sağ olun şimdilik buna tek başıma kafa yormayı düşünmüyorum çünkü eklenti sayısı oldukça fazlalaştı. Hatayı da zaten net anlayamadım anladığım kadarıyla kod yapısı değiştiği için sııntı çıkıyor tüm eklentilerin içinde yer alan link çıkarmak için kullanılan fonksiyonun değişmesi gerekiyor diye yorumladım.
Şimdilik yaşanılan sorunların çok büyük olduğunu düşünmüyorum umarım bu şekilde uzun süre idare eder (y)

Şimdilik yaşanılan sorunların çok büyük olduğunu düşünmüyorum umarım bu şekilde uzun süre idare eder (y)
Herhangi bir sitenin domain adresi değiştiği vakit muhtemelen patlayacak ve güncel domain eklesekte derleme yapmayacağı için çalışmayacak. Tabi direkt .cs uzantılı dosyayı değiştirirsek sorun olmayacak diye umut ediyorum. :)

Herhangi bir sitenin domain adresi değiştiği vakit muhtemelen patlayacak ve güncel domain eklesekte derleme yapmayacağı için çalışmayacak. Tabi direkt .cs uzantılı dosyayı değiştirirsek sorun olmayacak diye umut ediyorum. :)
Patron reis streamplay'in çektiği gibi çekme şansınız yok mu? merak ettiğim için sordum kullanmıyorum. Streamplay direk site değil de kaynak çekiyor

Keşke azıcıkta olsa bu işlerden anlasam, maalesef programı yükleyip kurcalamaktan başka elimden birşey gelmiyor. Biz sofraya oturup ,hazırlanan yemeğin pişip servis edilmesini bekliyoruz .Hatta bazılarımız tıka basa yedikten sonra yemeğin tadını tuzunu sorgulayıp üstüne masayı toplamadan ve bulaşığı da yıkamadan sıvışıyor 😀

KekikDevam'da eskiden kullanılan eklenti olan "CanlıTV"yi kurmama rağmen göremedim, izlenmiyor. Bunun çözümü yok mu?

Keşke azıcıkta olsa bu işlerden anlasam, maalesef programı yükleyip kurcalamaktan başka elimden birşey gelmiyor. Biz sofraya oturup ,hazırlanan yemeğin pişip servis edilmesini bekliyoruz .Hatta bazılarımız tıka basa yedikten sonra yemeğin tadını tuzunu sorgulayıp üstüne masayı toplamadan ve bulaşığı da yıkamadan sıvışıyor 😀
Reis youtube'da cok guzel videolar var bu konularla ilgili merakiniz varsa tavsiye ederim bize de faydaniz olur. Ben universitede 8 kredi gordum java kodlama surekli kufur ediyordum zaten dc ile gectim

Patron reis streamplay'in çektiği gibi çekme şansınız yok mu? merak ettiğim için sordum kullanmıyorum. Streamplay direk site değil de kaynak çekiyor
Streamplay tam olarak ne bilmiyorum ki bi link vs bir şey var mı bakıyım

Reis youtube'da cok guzel videolar var bu konularla ilgili merakiniz varsa tavsiye ederim bize de faydaniz olur. Ben universitede 8 kredi gordum java kodlama surekli kufur ediyordum zaten dc ile gectim
benden geçti artık keşke merak etmek yeterli olsaydı 😞 Ben cs kurulumunu , içine kurduğum repoları , repo içinde yüklediğim eklentileri vs not aldım hatta yetmedi ekran görüntüleriyle dataya attım .Bunlar olmadan1-2 kere yüklemeye kalktım beyin error verdi ☹️

Eklentiyi kontrol ettim güzel eklenti kodları da bi o kadar karışık birden fazla siteden içerik çekiyolar 3 kişi tarafından geliştirilen bir eklenti kendisi😅

Eklentiyi kontrol ettim güzel eklenti kodları da bi o kadar karışık birden fazla siteden içerik çekiyolar 3 kişi tarafından geliştirilen bir eklenti kendisi😅
Streamplay,Cinestream,Sorastream,Streamplay kullanıyorum.Aynı çalışıyorlar streamplaydan bir film açtığımda aynı filmi diğerlerinde açmak istediğimde streamplaydakı gibi işaretli kalıyor(sürdür bildirimi)

yamulmuyorsam seyirturk de kaynak cekiyor, o fikir veremez mi?

KekikDevam'da eskiden kullanılan eklenti olan "CanlıTV"yi kurmama rağmen göremedim, izlenmiyor. Bunun çözümü yok mu?
Var hala. Doğru kurulum yaptın mı ? Hatalı kurulumlarda oluyor bu sorun. Böyle olmalı

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250405_230956_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250405_230956_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    173.3 KB · Görüntüleme: 28
  • upload_2025_04_05_23_11_09_403.jpg
    upload_2025_04_05_23_11_09_403.jpg
    257.5 KB · Görüntüleme: 28
Üstadlar bir sorum olacak. Bu cs'de dizi izlerken istiyorum ki Türkçe altyazı otomatik olarak seçili gelsin. Her seferinde ayarlardan altyaziyi seçmem gerekiyor. Bunun bir ayari var mıdır?

Konuyu görüntüleyenler

Geri