CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Yavaş yavaş tüm yerli eklentiler gidecek gibi gözüküyor. Streamplay ve cinestreame her gün güncelleme geliyor. Film ve dizi açısından heralde bundan sonra onlara kalacağız. İyiki altyazı destekleri var
@patr0n yukarıda belirtti. Farklı bi sorun olduğundan güncelleyemiyor

Şuan çalışan hiç bir eklentinin garantisi yok maalesef farklı bir sorundan kaynaklı ne kekikdevam ne nikstream paketleme yapamıyor eklentileri derleyemiyoruz panelde hata veriyor kontrolleri gerçekleştirip düzenlemeler yapsakta aynı sorunla karşılaşıyoruz. Belki benden kaynaklı bir durumdur fazla illegal içerikten dolayı uyarı yemiş olabilir geçenlerde github tarafından bir mail almıştım o sebepten ötürüde olabilir. :D

Bu yüzden kekikdevam için cloudstream derleyicisini çalıştırıp denersen sevinirim abi. @Latte
nikstream içinde @nikyokki hocam bide sen dener misin cloudstream derleyiciyi çalıştırıp.

Çalışqn sürümün indirme linkini atabilirmisiniz,bari sileyim onu yükleyim ?
aslında tam randımanlı çalışan sürüm yok gibi ,tam çalışıyor derken bir yerden patlak veriyorlar .İnatbox çalışıyor fakat Ultima kullanıyorsanız kararsız çalışyığı belirtilmiş .Bir arkadaş upload etmişti deneyin isterseniz (yükledikten sonra güncelleme uyarısı geldiğinde güncellemeyin)

Keşke bir tek sürüm kaynaklı eklenti sıkıntısı olsaydı... Şuan direkt repoda sorun var derleme yapılmıyor.
umarım çözülür :( Gerçi benim ihtiyaçlarıma şuan için cevap veriyor fakatyarın belki benim kullandıklarım da sorun çıkartacak

umarım çözülür :( Gerçi benim ihtiyaçlarıma şuan için cevap veriyor fakatyarın belki benim kullandıklarım da sorun çıkartacak
Bu sorun çözülmezse en ufak değişiklik yapamayacağız, domain değişse bile güncelleme olmayacak hocam o yüzden çözmeye çalışıyorum.

megarepo deposunu ekliyosun. İçinde avocado rowdycado deposu var. İçinde ultima var. Spor kanallarını aldım oraya
ultima reposu gizli kalmış bir cevher özellikle anlatılması gereken eklenti bir çok eklentinin belirlediğiniz kısımlarını aynı anda görülmesini sağlıyor

Ke
Bu sorun çözülmezse en ufak değişiklik yapamayacağız, domain değişse bile güncelleme olmayacak hocam o yüzden çözmeye çalışıyorum.
KeNdi depomuzu yapamıyor muyuz ? Ben bitane yapmaya çalışıyorum pc buldukça ama nerede hata yaptım göremiyorum ekleyemedikçe

ultima reposu gizli kalmış bir cevher özellikle anlatılması gereken eklenti bir çok eklentinin belirlediğiniz kısımlarını aynı anda görülmesini sağlıyor
Amacım sadece maçlara göz atmaktı sonra cs keşfettim kekikdevam ardından nikstream ve Latte derken yabancı repolar iptv derken şimdi bu ultima reposundan haberdar oldum .Biraz vakit bulsam kurcalıyacağım o zamana kadar bilen arkadaşlar güzel bir rehber hazırlarsa süper olur :)

Ke

KeNdi depomuzu yapamıyor muyuz ? Ben bitane yapmaya çalışıyorum pc buldukça ama nerede hata yaptım göremiyorum ekleyemedikçe
Yapabilirsiniz fakat bu hatayı düzeltmek oldukça vakit alacak, çünkü kod yapısı değişmiş linkleri çekmek için kullanılan fonksiyon değiştiği için bütün eklentileri değiştirmek gerekiyor gibi gözüküyor en azından anladığım bu her ne kadar emin olmasam da tüm eklentilerin kod yapısı değişecek galiba..
Allah yardımcınız olsun hocam işiniz zor .Umarım kolayca halledebilirsiniz
Amin hocam sağ olun şimdilik buna tek başıma kafa yormayı düşünmüyorum çünkü eklenti sayısı oldukça fazlalaştı. Hatayı da zaten net anlayamadım anladığım kadarıyla kod yapısı değiştiği için sııntı çıkıyor tüm eklentilerin içinde yer alan link çıkarmak için kullanılan fonksiyonun değişmesi gerekiyor diye yorumladım.

Ne gibi bi eklenti acaba içeriği ney ultimanın

Amacım sadece maçlara göz atmaktı sonra cs keşfettim kekikdevam ardından nikstream ve Latte derken yabancı repolar iptv derken şimdi bu ultima reposundan haberdar oldum .Biraz vakit bulsam kurcalıyacağım o zamana kadar bilen arkadaşlar güzel bir rehber hazırlarsa süper olur :)
Özelden yaz anlatırı. Rehberlik bişi yok inan

Konuyu görüntüleyenler

Geri