CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

İnatbox ı hala düzeltemedik dimi ? Cs discord grubuna sormak lazım ne hatası biz çözemedik diye

Ramazandan sonra hepsinin röntgenini çeker dayanamazsın sen.
Sanmıyorum abi bazı eklentilerin yapısı cok sıkıntılı bu yüzden dertsiz başıma dert açamam bana şu anlık hali döke saça yetiyor ekstradan modlu glgede kullanıyorum, rec tvde yüklü biri açmaza diğeri açar en kötü selcuksporttan izlerim maçları.😅

Sanmıyorum abi bazı eklentilerin yapısı cok sıkıntılı bu yüzden dertsiz başıma dert açamam bana şu anlık hali döke saça yetiyor ekstradan modlu glgede kullanıyorum, rec tvde yüklü biri açmaza diğeri açar en kötü selcuksporttan izlerim maçları.😅
glgye vakit ayırma artık, onunla ilgili olumsuz yorum yapmak istemem, olumlu da. Anket açsak kullanıcıların büyük çoğunluğu CS gelişimine oy verir. (Şahsi fikrimdir, geliştiricileri de üzmek istemem.)

glgye vakit ayırma artık, onunla ilgili olumsuz yorum yapmak istemem, olumlu da. Anket açsak kullanıcıların büyük çoğunluğu CS gelişimine oy verir. (Şahsi fikrimdir, geliştiricileri de üzmek istemem.)
Valla abi anket olursa sonuç belli, glgyi kendim için modluyorum ve kullanıyorum anket cs gelişimi diyecektir onun için cs zaten açık kaynak isteyen istediği gibi kendi reposuna forklayıp geliştirsin cs benim işimi şuan ki hali görüyor diğer bahsettiklerim ilede sorunsuz bir şekilde maç izliyorum modlu glg, modlu gpik, modlu rec ve cs ekstra olarak iptv içinde aylardır kullandığım televizo ve senelerdir kullandığım 9xtream yetiyor.

Hocam repo bana ait değil ama ekleyebilirim fakat test repo kullanmayın denmiş birde repo sizin mi ?
Repo benim değil hocam. Githuba bakarken keşfettim. Dizipal V2 diye birşey var. Asıl o sebeple attım. İçerikleri çekiyordu ama videoları oynatmıyordu. Muhtemelen bir onarmak gerekebilir. Güncel adresi dizipal911.com Repo sahibinden habersiz eklemek doğru olmaz diyorsanız eklemeyin çokta önemli değil.

Repo benim değil hocam. Githuba bakarken keşfettim. Dizipal V2 diye birşey var. Asıl o sebeple attım. İçerikleri çekiyordu ama videoları oynatmıyordu. Muhtemelen bir onarmak gerekebilir. Güncel adresi dizipal911.com Repo sahibinden habersiz eklemek doğru olmaz diyorsanız eklemeyin çokta önemli değil.
film izle eklentisi zaten kekikdevamda bulunan hdfilm izle ile aynı dizipalv2 eklentiside güzel dizipalde olmayan kategorileri eklemiş neonspor eklentisi canlıtv eklentisinin bir benzeri gibi

merhaba.

@nikyokki'nin listesinde asagidakiler ya filmleri bulmasina ragmen acmiyor ya da ilgili sayfa acilmasina ragmen hicbir sonuc gostermiyor.

> vpn kullanmiyorum.
> yandex dns'i kullaniyorum.
> sorun dns olabilir diye alternate dns'i denedim.
> ayrica cs'in icindeki https uzerinden dns degisiklerini de denedim ama olmadi.

sorun benimle mi ilgili? tesekkurler:

> 4kfilmizlesene
> 720pizleai
> dizimag
> filmizlesene
> filmkovasi
> filmmakinesi
> fullhdfilm
vs vs. tamamina bakamadim. calisanlari yazsam daha kisa surermis.

@Latte
@patr0n
@nikyokki

abiler sorun ne olabilir?

birkac saat sonra gelen duzenleme: vpn kullaninca aciliyor. her vpn de acmiyor isin ilginc, bulgaristan acti.

Son düzenleme:
merhaba.

@nikyokki'nin listesinde asagidakiler ya filmleri bulmasina ragmen acmiyor ya da ilgili sayfa acilmasina ragmen hicbir sonuc gostermiyor.

> vpn kullanmiyorum.
> yandex dns'i kullaniyorum.
> sorun dns olabilir diye alternate dns'i denedim.
> ayrica cs'in icindeki https uzerinden dns degisiklerini de denedim ama olmadi.

sorun benimle mi ilgili? tesekkurler:

> 4kfilmizlesene
> 720pizleai
> dizimag
> filmizlesene
> filmkovasi
> filmmakinesi
> fullhdfilm
vs vs. tamamina bakamadim. calisanlari yazsam daha kisa surermis.

@Latte
@patr0n
@nikyokki

abiler sorun ne olabilir?
Cozum onerim

Konuyu görüntüleyenler

Geri