Latte
Geliştirici
- Konular
- 68
Anladım ama benim bahsettiğim kişi başkasıydı yani aynı zamana denk gelmesi tesadüf olmuşYok ya hocam ne fake hesabı bak yukarda yazmışım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Anladım ama benim bahsettiğim kişi başkasıydı yani aynı zamana denk gelmesi tesadüf olmuşYok ya hocam ne fake hesabı bak yukarda yazmışım
Amin cümlemizin inşallahALLAH Kabul Etsin Kardeşim![]()
2 tane üst üste olunca mesneviden ders almış gibi bu oluyorumAmin kardeşim. Zaten var gibi davranıp yoktun o çok belliydi
Oyalanmak için çok uğraşıyordun ama adın varsa da sen yoktun aslında. Burhan Altıntop'a bağlamıştın bir nevi![]()
Hiç bakma zahmetine dahi girmedik desem yeridir hocamİnatbox ı hala düzeltemedik dimi ? Cs discord grubuna sormak lazım ne hatası biz çözemedik diye
Ramazandan sonra hepsinin röntgenini çeker dayanamazsın sen.Hiç bakma zahmetine dahi girmedik desem yeridir hocam
Sanmıyorum abi bazı eklentilerin yapısı cok sıkıntılı bu yüzden dertsiz başıma dert açamam bana şu anlık hali döke saça yetiyor ekstradan modlu glgede kullanıyorum, rec tvde yüklü biri açmaza diğeri açar en kötü selcuksporttan izlerim maçları.Ramazandan sonra hepsinin röntgenini çeker dayanamazsın sen.
glgye vakit ayırma artık, onunla ilgili olumsuz yorum yapmak istemem, olumlu da. Anket açsak kullanıcıların büyük çoğunluğu CS gelişimine oy verir. (Şahsi fikrimdir, geliştiricileri de üzmek istemem.)Sanmıyorum abi bazı eklentilerin yapısı cok sıkıntılı bu yüzden dertsiz başıma dert açamam bana şu anlık hali döke saça yetiyor ekstradan modlu glgede kullanıyorum, rec tvde yüklü biri açmaza diğeri açar en kötü selcuksporttan izlerim maçları.![]()
Hiç bakma zahmetine dahi girmedik desem yeridir hocam
Valla abi anket olursa sonuç belli, glgyi kendim için modluyorum ve kullanıyorum anket cs gelişimi diyecektir onun için cs zaten açık kaynak isteyen istediği gibi kendi reposuna forklayıp geliştirsin cs benim işimi şuan ki hali görüyor diğer bahsettiklerim ilede sorunsuz bir şekilde maç izliyorum modlu glg, modlu gpik, modlu rec ve cs ekstra olarak iptv içinde aylardır kullandığım televizo ve senelerdir kullandığım 9xtream yetiyor.glgye vakit ayırma artık, onunla ilgili olumsuz yorum yapmak istemem, olumlu da. Anket açsak kullanıcıların büyük çoğunluğu CS gelişimine oy verir. (Şahsi fikrimdir, geliştiricileri de üzmek istemem.)
Hocam repo bana ait değil ama ekleyebilirim fakat test repo kullanmayın denmiş birde repo sizin mi ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hocam bu repodaki faydalı eklentileri repona dahil edebilir misiniz ?
Repo benim değil hocam. Githuba bakarken keşfettim. Dizipal V2 diye birşey var. Asıl o sebeple attım. İçerikleri çekiyordu ama videoları oynatmıyordu. Muhtemelen bir onarmak gerekebilir. Güncel adresi dizipal911.com Repo sahibinden habersiz eklemek doğru olmaz diyorsanız eklemeyin çokta önemli değil.Hocam repo bana ait değil ama ekleyebilirim fakat test repo kullanmayın denmiş birde repo sizin mi ?
film izle eklentisi zaten kekikdevamda bulunan hdfilm izle ile aynı dizipalv2 eklentiside güzel dizipalde olmayan kategorileri eklemiş neonspor eklentisi canlıtv eklentisinin bir benzeri gibiRepo benim değil hocam. Githuba bakarken keşfettim. Dizipal V2 diye birşey var. Asıl o sebeple attım. İçerikleri çekiyordu ama videoları oynatmıyordu. Muhtemelen bir onarmak gerekebilir. Güncel adresi dizipal911.com Repo sahibinden habersiz eklemek doğru olmaz diyorsanız eklemeyin çokta önemli değil.
Reis ben bunların yabancı versiyonlarını kullanıyorum benim hesap çok daha fazlaCs sayesinde vermediğimiz paralar
Ne var örneğin ? İyi bayramlarReis ben bunların yabancı versiyonlarını kullanıyorum benim hesap çok daha fazla
Benim liste. 20 senedir aynı listeyi kullanıyorumNe var örneğin ? İyi bayramlar
İyi bayramlar ve idm paylaşımı için teşekkürler. Bazı izlemediğim eski diziler 2025 hala devam ediyor ve puan iyi ise listeme alıyorum.Benim liste. 20 senedir aynı listeyi kullanıyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Cozum onerimmerhaba.
@nikyokki'nin listesinde asagidakiler ya filmleri bulmasina ragmen acmiyor ya da ilgili sayfa acilmasina ragmen hicbir sonuc gostermiyor.
> vpn kullanmiyorum.
> yandex dns'i kullaniyorum.
> sorun dns olabilir diye alternate dns'i denedim.
> ayrica cs'in icindeki https uzerinden dns degisiklerini de denedim ama olmadi.
sorun benimle mi ilgili? tesekkurler:
> 4kfilmizlesene
> 720pizleai
> dizimag
> filmizlesene
> filmkovasi
> filmmakinesi
> fullhdfilm
vs vs. tamamina bakamadim. calisanlari yazsam daha kisa surermis.
@Latte
@patr0n
@nikyokki
abiler sorun ne olabilir?