CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

megarepo içinde ki huhu adlı repoyu olduğu gibi ekledim kullanmak isteyen kullanabilir tabii vpnle birlikte.
Merhaba hocam.Nikyokki ve kekikdevamın 2 eklentisini 1 eklentide birleştirme gibi bir fikriniz varmıdır acaba?2 reponun birine vavoo geliyor birine twitch geliyor.Karışıklık olmasın diye söyeldim.Sizlerdende bu aralar çok şey isteniyor,sizinde kendi işiniz,gücünüz var tabi.Maşallah herkesin yardımına koşuyorsunuz.Yani boş vakit bulunca bir repo yapma fikriniz varmıdır?Olmazsa bir problemi yoktur böylede kullanırız🙂

Merhaba hocam.Nikyokki ve kekikdevamın 2 eklentisini 1 eklentide birleştirme gibi bir fikriniz varmıdır acaba?2 reponun birine vavoo geliyor birine twitch geliyor.Karışıklık olmasın diye söyeldim.Sizlerdende bu aralar çok şey isteniyor,sizinde kendi işiniz,gücünüz var tabi.Maşallah herkesin yardımına koşuyorsunuz.Yani boş vakit bulunca bir repo yapma fikriniz varmıdır?Olmazsa bir problemi yoktur böylede kullanırız🙂
İki repoda kekikakademi'nin alt yapısını kullanıyor hocam ayrı bir durum yok kekikdevam içinde bazıları silinmiş durumda nikyokki içinde ise hepsi ekliduruyor dilediğinizi kurup dilemediğinizi kurmazsanız da çalışır tüm eklentiyi indirmenize gerek yok.

İki repoda kekikakademi'nin alt yapısını kullanıyor hocam ayrı bir durum yok kekikdevam içinde bazıları silinmiş durumda nikyokki içinde ise hepsi ekliduruyor dilediğinizi kurup dilemediğinizi kurmazsanız da çalışır tüm eklentiyi indirmenize gerek yok.
Teşekkür ederim hocam🙏🏻Sizdende bu aralar çok şey isteniyor Maşallah hepisinede yardım ediyorsunuz🙂

Reis benim sivil hayatta meslekte abapcilarin yaptiklarini test etmek burada da devam ediyorum:) Kekikdevam'da huhu yok. Nikyokki'de var ama hata veriyor dogior huhu'yu kaldirmama ragmen. Birde sizin eklediginiz huhu'nun dogior'daki huhu'dan farki otomatik guncellememi olacak?

Reis benim sivil hayatta meslekte abapcilarin yaptiklarini test etmek burada da devam ediyorum:) Kekikdevam'da huhu yok. Nikyokki'de var ama hata veriyor dogior huhu'yu kaldirmama ragmen. Birde sizin eklediginiz huhu'nun dogior'daki huhu'dan farki otomatik guncellememi olacak?
Hiç sorma hocam eklemiştim sorunsuz çalışıyordu sonra derleme yapınca patladı. şu an hata veriyor kaldıracağım onun yerine nikyikki'nin vavoo yu güncelleyeceğim. :D

Hiç sorma hocam eklemiştim sorunsuz çalışıyordu sonra derleme yapınca patladı. şu an hata veriyor kaldıracağım onun yerine nikyikki'nin vavoo yu güncelleyeceğim. :D
Hocam film ve dizi kaynaklarını özel hayatınızdan fırsat buldukça kontrol edebiliyor musunuz?

nikstream vavooyu güncelledim proxy kaldırıldı artık vpn ile izleyebilirsiniz.

Hocam bu bot sadece adres değişince mi işe yarıyor yoksa, kaynak sitelerin yapıları ana sayfaları falan değişince işe yarıyor mu?
Yapılara müdahale edemez hocam sadece domain adreslerini kontrol ediyor.

Yapılara müdahale edemez hocam sadece domain adreslerini kontrol ediyor.
Anladım hocam teşekkürler. O zaman eğer bir kaynak da sorun olursa burdan bildirmekte fayda var. Siz müsait olunca veya başka bir arkadaş ilgilenir müsaitse. Demekki bu iş böyle devam edecek tekrar teşekkür ederim

cloudstreamde ayarlara basıp genel girip güncellemeler ve yedeklelmeden deneysel sürümlere güncelleyi açarsanız
kırımızı renkte olan apksını yükler birine kekikdevam digerine nickstream eklentilerini yüklerseniz daha verimli kullanabilirsiniz cloudstreamı

Diziyou kullanmak isteyen vpn ile kullanabilir. Henüz yeni domaine geçiş yapılmamış.

vavoo için yabancı arkadaşın dogior's un eklentiyi olduğu gibi getirebilirim seçmeli olarak vavoo huhu oha falan kullanmak isteyen kullanır yine vpn ile giriş yapılacak proxy kullanılsa dahi görüldüğü üzere patlıyor en sağlıklısı vpn ve şu an onu getirmek yeniden vavoo yazmaktan daha kolay.
Port edilmiş android için hangi vpn tavsiye edersiniz?

İşi bilen arkadaşlar dizillanin " yeni eklenen diziler" bölümüne el atabilir misiniz? Yanlış gösteriyor. Guncellenmiyor o bölüm

Konuyu görüntüleyenler

Geri