selamun Aleyküm patronun m3u ya nasıl ulaşırım
1. Sayfada ilk mesaja bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
selamun Aleyküm patronun m3u ya nasıl ulaşırım
kekikdem yenimi çıktı github'da yokTr dil için kekikdem
kekikdem olduğuna emin misin geçersiz veri diyorkekikdem yenimi çıktı github'da yok
Benim m3u derken hocam ?selamun Aleyküm patronun m3u ya nasıl ulaşırım?
valla arkadaş öyle yazmış ben de cevap bekliyorumkekikdem olduğuna emin misin geçersiz veri diyor
Klavye hatasıdır ovalla arkadaş öyle yazmış ben de cevap bekliyorum
Kekikdevam diye biliyorum benkekikdem olduğuna emin misin geçersiz veri diyor
Arkadaş da onu yazarken klavye hatası yaptı heraldeKekikdevam diye biliyorum ben
kekikdevam eksik yazmışım. Pardonkekikdem yenimi çıktı github'da yok
CiddenHala yanlış yazıyosun![]()
daha düzeltmemiş olabilir kardeş bu zamanlar yoğun zaman bir kesim içinVavoo düzeltme geldimi bende çalışmıyor.
reis biz bu işlere yabancıyız. siz nasıl iyiyse onu yapın. ben şuan sadece sizin m3u'yu kullanıyorum byedpi ile çok iyivavoo için yabancı arkadaşın dogior's un eklentiyi olduğu gibi getirebilirim seçmeli olarak vavoo huhu oha falan kullanmak isteyen kullanır yine vpn ile giriş yapılacak proxy kullanılsa dahi görüldüğü üzere patlıyor en sağlıklısı vpn ve şu an onu getirmek yeniden vavoo yazmaktan daha kolay.
söylediğim yöntem daha kolay cloudstream içine direkt olduğu gibi onu ekliyorum kullanmak isteyen onu kullansın.reis biz bu işlere yabancıyız. siz nasıl iyiyse onu yapın. ben şuan sadece sizin m3u'yu kullanıyorum byedpi ile çok iyi
Ben kekikdevam ve nikstream'e baktim huhu eklentisi goremedim ne diye eklediniz acaba?megarepo içinde ki huhu adlı repoyu olduğu gibi ekledim kullanmak isteyen kullanabilir tabii vpnle birlikte.
huhu diye eklemiştim ama şu an gitti geri bi aksaklık oldu halletmeye çalışıyorumBen kekikdevam ve nikstream'e baktim huhu eklentisi goremedim ne diye eklediniz acaba?
kekikdevam içinde şu an var niksitream tekrar kontrol edeceğimBen kekikdevam ve nikstream'e baktim huhu eklentisi goremedim ne diye eklediniz acaba?