CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Bildiğim bir kaç repo daha var. He m repo yapan arkadaşlara desteğimiz olur hem de ihtiyaç karşılanır. kekikdevam , ve nikstream e ek olarak aşağıdaki içerikler faydalı olabilir ;

(senin repon )

megarepo - içerisin de phisher reposundan streamplay , csx reposundan cinestream ve extractors , cuxplug reposundan watch32 , dogiors reposundan huhu (vpn gerektirir)
reis bunu konu açsan daha iyi

Konuyu dağıtmaya gerek yok. İstersen sen açabilirsin
ben açtım zaten streamplay'i. huhu'yu açmadım, çünkü televizo'dan patron'un m3u'sunu izlemek daha güzel. Diğer söylediklerini kullanmıyorum, maç dışı kullanmadığım uygulamayı açmam. Çünkü altyazılı film izlemek işkence maç sessiz izlenebilir.

ben açtım zaten streamplay'i. huhu'yu açmadım, çünkü televizo'dan patron'un m3u'sunu izlemek daha güzel. Diğer söylediklerini kullanmıyorum, maç dışı kullanmadığım uygulamayı açmam. Çünkü altyazılı film izlemek işkence maç sessiz izlenebilir.
Altyazılı izlemek tercihtir saygı duyarım. Altyazılı izlemek ayrı bir keyif ve ayrıcalıktır benim için. Dublaj izleyemiyorum. Karakterin gerçek sesini almam gerek. Bein zaten satın aldım aylık sigara parasına

Altyazılı izlemek tercihtir saygı duyarım. Altyazılı izlemek ayrı bir keyif ve ayrıcalıktır benim için. Dublaj izleyemiyorum. Karakterin gerçek sesini almam gerek
ben de altyazılı mecburiyetten mesleğim gereği küfür ede ede izliyorum.

Şunu da unutmayın bizler şu an buna devam ediyoruz ama bizimde kendi işimiz gücümüz var 7-24 takip edip yeni eklentiler yazıp sürekli bunlarla uğraşamayız hayat sadece sanaldan ibaret değil o yüzden yeni eklenti gelmiyorsa veya var olan eklentileri geç düzeltiyorsak anlayış göstermeniz gerekmekte.
@nikyokki ve ben boş zamanlarımızda elimizden geldiği kadarıyla zaman harcıyoruz ama dediğim gibi bizimde işlerimiz var. :)
Teşekkürler hocam hepinize

Ben de orijinal ses ile izlerim, Denzel Washington Türkçe konuşunca bana komik geliyor😅

Altyazılı izlemek tercihtir saygı duyarım. Altyazılı izlemek ayrı bir keyif ve ayrıcalıktır benim için. Dublaj izleyemiyorum. Karakterin gerçek sesini almam gerek. Bein zaten satın aldım aylık sigara parasına
Altyazılı içerikleri nereden izliyorsunuz hocam? Ben Gumball çizgi dizisini bulamadım bir türlü altyazılı şekilde.

repolar çorba oldu iyice hepsinde aynı şeyler olunca çok yorucu oldu hepsinden 3 er tane fılan var yokmu şunu temizliycek kolayca bişe

repolar çorba oldu iyice hepsinde aynı şeyler olunca çok yorucu oldu hepsinden 3 er tane fılan var yokmu şunu temizliycek kolayca bişe
Olmadı aslında kekikdevam ve nikstream hala ana repolar. Diğerleri isteğe bağlı. Film ve dizi için cs den daha iyisi yok.Forumda istek ve ihtiyaç bitmiyor diye paylaşım yapılıyor.

nik temiz gibi kekikdevam da ekstra bişe var mı ben şuan açıkcası mega repo yanına nik ekleyip dili de sadece ıng tr yapıp devam ederim

nikstream e vavoo ekledim arkadaşlar deneyebilirmisiniz?
hocam denedim vavoo çalışmıyor yani vpn siz olarak ya o kısıma da bence gerek yok cloudstream güzel yanı dizi film entegre olarak yerli sitelerin aktif çalışması bence kekikdevam da olup sen de olmayan varsa onları da ilave edersen ki bence şuan tamam gibi inatmış rec gölge gölge zaten açılmıyor bunlar olmasada olur bide megarepo da olan ingilizler sora streamplayler filan guzel onları kelersen megayı bile silerim yabancılar bızden çabuk ekliyor ozellıkle fılımlerı o yüzden genel oalrak da eline sağlık

CloudStream'ın en stabil android box ta çalışan repo adı hangisi lütfen yazınız👏👏👏

CloudStream'ın en stabil android box ta çalışan repo adı hangisi lütfen yazınız👏👏👏
çorba yapmak istiyosan megarepo güzel çorba oluyor prof kullanıcysan çözüyosun yemek yiyip kalkmak istiyosan nikstream güzel olmuş 0 kurulum nikstream yaz geç yurtiçi konusunu kapat

selamun Aleyküm patronun m3u ya nasıl ulaşırım?

Konuyu görüntüleyenler

Geri