CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

kekikdevam ve nikstream de dizipal ın domaini için pull request gönderdim. Onay verebilir misiniz ?

Arkadaşlar emin olmak için soruyorum kekikakademi patladı mı? Kekikdevam olayı nedir? Çünkü kekikakademi bende hala çalışıyor o yüzden anlayamadım tam olayı.

Arkadaşlar emin olmak için soruyorum kekikakademi patladı mı? Kekikdevam olayı nedir? Çünkü kekikakademi bende hala çalışıyor o yüzden anlayamadım tam olayı.
Kekikakademi gölge tv'ye eklenti yapıyor. gölge tv'nin sahibi kızıp kekik akademi'yi şikayet ediyor. kekik akademi kızıyor eklenti yapmayı ve güncellemeyi bırakıyor. Sonra kekikdevam, nikstream ve patron cloudstream'in türkiye tarafını sahipleniyor. Hikaye bu kadar.

Kekikakademi gölge tv'ye eklenti yapıyor. gölge tv'nin sahibi kızıp kekik akademi'yi şikayet ediyor. kekik akademi kızıyor eklenti yapmayı ve güncellemeyi bırakıyor. Sonra kekikdevam, nikstream ve patron cloudstream'in türkiye tarafını sahipleniyor. Hikaye bu kadar.
Eyvallah reis

Eklenti sçilersen tekrar yükleyemezsin KekikAkademi de

@patr0n hocam selamün aleyküm nasılsın halin keyfin iyidir umarım

İstek veya ricadan ziyade bı önerim olacak

Diyorum ki kekikdevam-nikstream-patr0nq repoları tek bir başlık altında toplansa nasıl olur çünkü 3'ünde de benzer eklentiler yer alıyor demek istediğim bunlar tek çatı altında toplansa fena mı olur (sadece öneri) teşekkürler...

@patr0n hocam selamün aleyküm nasılsın halin keyfin iyidir umarım

İstek veya ricadan ziyade bı önerim olacak

Diyorum ki kekikdevam-nikstream-patr0nq repoları tek bir başlık altında toplansa nasıl olur çünkü 3'ünde de benzer eklentiler yer alıyor demek istediğim bunlar tek çatı altında toplansa fena mı olur (sadece öneri) teşekkürler...
Aynen birinde çalışan diğerinde çalışmıyor

Hepsini zaten bir araya topladık.

kekikdevam ve nikstream içine benim eklentileri ekledim yani birini kullansanız yetiyor. Bazı eklentiler iss kaynaklı sizde çalışmıyor olabilir bende sorun olmadan çalışıyor genelde.

kekikdevam ve nikstream içine benim eklentileri ekledim yani birini kullansanız yetiyor. Bazı eklentiler iss kaynaklı sizde çalışmıyor olabilir bende sorun olmadan çalışıyor genelde.
Sen hangisini kullanıyorsun hocam
Birinde çalışan eklenti diğerinde çalışmayabiliyor bu sebeple konu açmadan direk buraya yazmak istedim yazı kirliliği olmasın diye

Hocam en son dizilla ve filmakinesi kekikdevam da çalışmıyordu şu an çalışıyor mu?

kekikdevam da donmadan izlenebilen filim , nikstream de aynı kaynaktan aynı film donarak izlenebiliyor. Sorun nedir ?

Birinde çalışan eklenti diğerinde çalışmayabiliyor bu sebeple konu açmadan direk buraya yazmak istedim yazı kirliliği olmasın diye
Bu cloudsteam konusunda bir çoğumuz sadece okuyoruz konu hakkında bir bilginiz yok eminim

Bende ikiside yüklü bu sayede anlık eklenti kontrolü yapabiliyorum.
Hocam en son dizilla ve filmakinesi kekikdevam da çalışmıyordu şu an çalışıyor mu?
Denemek lazım, bot otomatik domain güncellemesi yapıyor bazı sitelerde doğru domain girili haldeyken domain değiştiriyor o yüzden çalışmasında aksaklık oluyor siteler yavaştan bunun için önlemler aldıkları net ortada.
kekikdevam da donmadan izlenebilen filim , nikstream de aynı kaynaktan aynı film donarak izlenebiliyor. Sorun nedir ?
Dediğim gibi bazı eklentilerde doğru domain adresi giriliyken bot oto güncelleme yapınca domain değişiyor buda soruna neden oluyor ondan kaynaklı olabilir. Çoğu zaman ben sorun yaşadığım eklentiyi elle güncellemeyi tercih ediyorum böylece sorunsuz çalışıyor herkeste. Bota bırakırsam ufak bir gecikme yaşatıyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri