CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

vietnamese extension deposuna yeni iptv eklentisi gelmiş usernameli iptv linlkleri olanlar için güzel bir uygulamaya benziyor
sanırım yeni geldi
İngilizce eklemtilere ne olmuş böyle bir stream şite ı çalıştırabildim.

bu arada. İptsevenlerde patronda vavoda bende çalışmıyor. Dns leride denedim olmuyor. Diğerleri çalışıyor.

Vpm mecburi ise hangi vpni önerirsinz.

cloud stream'de Türk anime'yi görünce çok heyecanlanmıştım ama Türk animede hiç bir diziyi bir türlü çalıştıramadım. link kayıp diyor acaba ne yapmam gerekiyor. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

bu arada. İptsevenlerde patronda vavoda bende çalışmıyor. Dns leride denedim olmuyor. Diğerleri çalışıyor.

ipsevenler bende vpn siz çalışıyor patron vavoo sorunlu gibi uygulamayı kapatıyor o yüzden kullanmıyorum

ipsevenler bende vpn siz çalışıyor patron vavoo sorunlu gibi uygulamayı kapatıyor o yüzden kullanmıyorum
patr0nvavoo sorunlu kekikdevam içinde ki vavooSporu kullanmanız gerekmekte.

VPN deneyin fark etmez hangisi oldugu oda olmadi sag usteki Paylas sembolune basip tekrardan Cloudstream e paylasin yayin gelecektir

Vavoo kanallarına güncelleme verdim.

Öncesinde Spor kanalları ile birlikte mor kanallarda spor dışındaki kanallar da vardı gurme vb.

Böylece kanal sayısı toplamda 172'ye düştü. Kullanırken olan kasılmalar biraz azalır umuyorum.

kekikdevam içerisindeki VavooSpor eklentisini de bu yeni liste ve bilgilere göre güncelledim. Bildirim olarak görürsünüz muhtemelen.

İlgilenen arkadaşa bilgi amaçlı yazıyorum : filmakinesi çalışmıyor teşekkürler

Değerli arkadaşlar one player uygulamasını kekikdevam reposuna ekleyebilecek babayiğit yok mu gayet işimize yarar eskiden de çok kullandığım bir uygulamaydı eklenti haline getirilirse herkesin memnun olacağını düşünüyorum...
Ayrıca kullanılması gereken bir uygulamanın cloudstream'de kullanmanın mantığı yok. Zaten yeterince var. Siz istiyorsunuz ki hepsi bir yerde olsun diğer uygulamaları yüklemeyelim.

O zaman forumdaki arkadaşların yaptığı puu tv, cine10tv, konflix tv vs hepsini cloudstream'e eklenti olarak yapalım. Onlar da vazgeçsinler.

Zaten görüyorsunuzdur ki eklenti olarak eklenen harici uygulama geliştiricileri bunu fark edince ayarlarını veya domainlerini değiştiriyorlar kullanılamasın diye. Böyle olunca da eklenti yapanların işi daha da zorlaşıyor ve çok gerek varmış gibi sürekli güncellemeye değiştirmeye çalışıyorlar.

Benim görüşüm sınırları fazla zorlamamak ve elde olanlarla yetinmeye çalışmak. Pek "babayiğit" gazıyla çalışmıyor kimse.

Ayrıca kullanılması gereken bir uygulamanın cloudstream'de kullanmanın mantığı yok. Zaten yeterince var. Siz istiyorsunuz ki hepsi bir yerde olsun diğer uygulamaları yüklemeyelim.

O zaman forumdaki arkadaşların yaptığı puu tv, cine10tv, konflix tv vs hepsini cloudstream'e eklenti olarak yapalım. Onlar da vazgeçsinler.

Zaten görüyorsunuzdur ki eklenti olarak eklenen harici uygulama geliştiricileri bunu fark edince ayarlarını veya domainlerini değiştiriyorlar kullanılamasın diye. Böyle olunca da eklenti yapanların işi daha da zorlaşıyor ve çok gerek varmış gibi sürekli güncellemeye değiştirmeye çalışıyorlar.

Benim görüşüm sınırları fazla zorlamamak ve elde olanlarla yetinmeye çalışmak. Pek "babayiğit" gazıyla çalışmıyor kimse.
Değerli arkadaşım ne bu öfke ne bu celal one player uygulaması eklenmesini istediğim nokta reklam içermesi ve arayüzünün kötü olması içeriği gayet iyi olduğu için böyle bir öneride bulundum kimseye gaz vererek veya zorla bir şey yaptırmaya çalışarak ilerlemek gibi bir niyetim yok neden eklensin dedim sürekli cloudstream'deki eklentiler çöküyor ben de bu sebeple bir öneri sunmak istedim zaten bunu doğrudan bir kişinin şahsına yap veya et diye söylemedim yapabilecek arkadaş varsa yapmasını rica ettim yok eğer olmuyorsa da yırtınmamıza gerek yok kimseyi gazla LPG ile çalıştıracak halimiz de yok hadi eyvallah...

Değerli arkadaşım ne bu öfke ne bu celal one player uygulaması eklenmesini istediğim nokta reklam içermesi ve arayüzünün kötü olması içeriği gayet iyi olduğu için böyle bir öneride bulundum kimseye gaz vererek veya zorla bir şey yaptırmaya çalışarak ilerlemek gibi bir niyetim yok neden eklensin dedim sürekli cloudstream'deki eklentiler çöküyor ben de bu sebeple bir öneri sunmak istedim zaten bunu doğrudan bir kişinin şahsına yap veya et diye söylemedim yapabilecek arkadaş varsa yapmasını rica ettim yok eğer olmuyorsa da yırtınmamıza gerek yok kimseyle gazla LPG ile çalıştıracak halimiz de yok hadi eyvallah...
Bu kadar gücenmenize gerek yok.
Ben sadece alttan alttan zorlamanıza karşın yazdım onları.

İlk defa yazmıyorsunuz bu One Player eklentisini çünkü.
Söylediklerimde haksız olduğumu düşünüyorsanız ayrıca konuşulabilirdik.

Her neyse, eyvallah diyerek konuyu kapatmanıza ayrıca sevindim. Olması gereken buydu.

Bu kadar gücenmenize gerek yok.
Ben sadece alttan alttan zorlamanıza karşın yazdım onları.

İlk defa yazmıyorsunuz bu One Player eklentisini çünkü.
Söylediklerimde haksız olduğumu düşünüyorsanız ayrıca konuşulabilirdik.

Her neyse, eyvallah diyerek konuyu kapatmanıza ayrıca sevindim. Olması gereken buydu.
Ben gücenmem arkadaşım yazma şeklin normal değil ki direk imalı imalı diklenerek yazıyorsun
İkinci defa yazıyorsun konusuna gelirsen patr0n yeterli yazılım bilgisine sahip olmadığını belirttiği için ben de yapabilecek birinin olduğunu düşündüğüm için tekrardan yazdım sanki birini öldürmüşüm gibi direkt basık bir konuşma şekliyle yazdın ki kim olursa aynı tepkiyi verirdi
Sonuncusuna gelirsek konuyu uzatmak istemediğim için fazla laklak yapmadım ki sen burada bir şey çıkarıyorsan o senin bileceğin bir şey

Kekikdevam kullanıyorum canlı TV kategorisi icindeki hiç bir kategori çalışmıyor diğerleri düzeldi
O ilk eklediğiniz görseldeki hata ise Arama (LiveSearch) fonksiyonu ile ilgili bir hatadan dolayı böyle gösteriyor Canlı TV eklentisi için.

@kerimmkirac bu konuyla ilgili sizi etiketliyorum muhtemelen sorunu ve çözümü daha iyi izah edersiniz.

Yukarıdaki cümlemden göreceğiniz üzere eklentilere müdahale edip kontrollerini sağlayabilen bir arkadaş. Muhtemelen bu mesajı okuyup size yardımcı olmaya çalışacaktır diye düşünüyorum.

O yüzden bildirimlerinizi takip ederseniz yardımı olacaktır kendisi cevap verdikten sonra.

O ilk eklediğiniz görseldeki hata ise Arama (LiveSearch) fonksiyonu ile ilgili bir hatadan dolayı böyle gösteriyor Canlı TV eklentisi için.

@kerimmkirac bu konuyla ilgili sizi etiketliyorum muhtemelen sorunu ve çözümü daha iyi izah edersiniz.

Yukarıdaki cümlemden göreceğiniz üzere eklentilere müdahale edip kontrollerini sağlayabilen bir arkadaş. Muhtemelen bu mesajı okuyup size yardımcı olmaya çalışacaktır diye düşünüyorum.

O yüzden bildirimlerinizi takip ederseniz yardımı olacaktır kendisi cevap verdikten sonra.
Teşekkürler hocam inşaAllah sorun çözülür

Konuyu görüntüleyenler

Geri