patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
depo ekle yerine kekikdevam yazınOlmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
depo ekle yerine kekikdevam yazınOlmuyor
Bu hatalar seninle ve yapımcıyla alakalı değil. Siteler ile alakalıYeni depo adıyla eklentileri yükledim. Sırayla hepsini deniyeyim dedim. İlk üç eklentide farklı farklı hatalar verdi. Bazıları da açılıyor. Problem bendeyse nasıl çözebilirim. Hataları aşağıya yazıyorum.
4k film izlesene Error_code_Io_bad_https_status(2004) source code
720pizleai
Kategoriler görünüyor filmler görünmüyor
Animecix
Bağlantı bulunmadı
Yüklenemezbunu uydu alıcısina nasıl yükleniyor
icon iron uydu alıcısına
Vs code dan düzenlemeye karşı kilitlediniz sanırım. Domain güncellemelerine bende destek olmak isterim.Evet düzelticeğiz ya da en azından ben vaktim olduğu zamanlarda düzeltmeye çalışacağım.
megarepoyu kuran zatan kullanabiliyor. Gerek var mı kirowdycado Repodan Ultima eklentisini de eklense güzel olurdu
Şu anda geliştiricinin kim olduğunu bilmediğim için kilitli olup olmadığını bilemiyorum maalesef ama projeyi forklayıp ordan domain değişikliği yapıp request atarsanız ben onaylayabilirim.Vs code dan düzenlemeye karşı kilitlediniz sanırım. Domain güncellemelerine bende destek olmak isterim.
4k film izlesene çalışıyor ama bazı filmlerin dosyaları bozuk olduğundan dolayı onlar açılmıyor direkt siteden kontrol edebilirsiniz 720pizleai sitesi de selçukflix adına geçti ve içeriklerini değiştirdiler roketdizi eklentisini kullanırsanız da aynı içeriklere erişebilirsiniz animecix de en son erişim engeli yemişti ondan sonra yeni domaine geçtiler ve bazı ayarları değiştirdiler o yüzden şu anda çalışmıyor.Yeni depo adıyla eklentileri yükledim. Sırayla hepsini deniyeyim dedim. İlk üç eklentide farklı farklı hatalar verdi. Bazıları da açılıyor. Problem bendeyse nasıl çözebilirim. Hataları aşağıya yazıyorum.
4k film izlesene Error_code_Io_bad_https_status(2004) source code
720pizleai
Kategoriler görünüyor filmler görünmüyor
Animecix
Bağlantı bulunmadı
Domain güncellemesi için bot var oto kontrol ediyor hocamVs code dan düzenlemeye karşı kilitlediniz sanırım. Domain güncellemelerine bende destek olmak isterim.
Sende açılıyor ne güzel bende açılmıyor bile sebebini bir türlü bulamadım ne denediysem olmadı maalesef bende saldım artıkİnatda b1a 5 dakşka sonra düştü bir dahada açılmadı.
B1b ye geçtim şimdilik iyi gibi ses kayması var ikisindede. Ayarmı gerekiyor?
Birde b1 düşünce vpn denesek faidesi olurmu? Yoksa ayarlık bir durum değilmi
Anladım hocam. İdare ediyorum zaten de merak ettim sadece. Bir de vavoosports açılıyor mesela bende ama huhu açılmıyor DNS ayarı aktif etmeme rağmen. O yüzden bi yerlerde eksik mi yapıyorum acaba dedim4k film izlesene çalışıyor ama bazı filmlerin dosyaları bozuk olduğundan dolayı onlar açılmıyor direkt siteden kontrol edebilirsiniz 720pizleai sitesi de selçukflix adına geçti ve içeriklerini değiştirdiler roketdizi eklentisini kullanırsanız da aynı içeriklere erişebilirsiniz animecix de en son erişim engeli yemişti ondan sonra yeni domaine geçtiler ve bazı ayarları değiştirdiler o yüzden şu anda çalışmıyor.
hocam vpn ile açmayı denedin miAnladım hocam. İdare ediyorum zaten de merak ettim sadece. Bir de vavoosports açılıyor mesela bende ama huhu açılmıyor DNS ayarı aktif etmeme rağmen. O yüzden bi yerlerde eksik mi yapıyorum acaba dedim
Başlığa veya bu yazına vpn ile deneyin veya eklenti, uygulamayı yeniden kurun diye büyük font ile yazsan güzel olacakKekikAkademi'nin yeni repoyu kim forklayıp düzenliyor.
KekikDevam adı ile yayına girmiş yetmemiş içeriye patr0nTv diye eklenti eklemiş kim bu babayiğit merak ettim.
Eklentiye ulaşmak için depo ekle yerinden kekikdevam yazmanız yeterli bunu geliştiren arkadaş projeye davet etti bende kabul ettim içine powersinema ekledim yani benim repoyu silebilirsiniz kekikdevam içinde hem iptvsevenler hemde power sinema eklenmiş durumda.
Evet nedense daha önce çalışan megarepo şu an çalışmamakta iki sürümü de kullanıyorum beta ve normal sürüm olarak ikisinde de çalışmıyor sebebini anlayamadımmegarepo çalışmadı
megarepo yazın url kısmına oradan bulursunuzbende telegram yok depo adresini ekler misin ?