CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

hocam bu yeni kekik devam eklentisi %50 %50 çalışıyor yani şöyle diyeyim eklentilerdeki mor paketlerin büyük bir kısmı açılmıyor açılanlarda donma ve takılmalar meydana geliyor aynı şekilde bazı ulusal kanallarda bu durumda geri bildirim olsun diye yazıyorum

Eklentinin daha stabil çalışması için çalışmayanların ya düzeltilmesi ya da kaldırılması gerektiğini düşünüyorum tabii siz daha iyi bilirsiniz...

hocam bu yeni kekik devam eklentisi %50 %50 çalışıyor yani şöyle diyeyim eklentilerdeki mor paketlerin büyük bir kısmı açılmıyor açılanlarda donma ve takılmalar meydana geliyor aynı şekilde bazı ulusal kanallarda bu durumda geri bildirim olsun diye yazıyorum

Eklentinin daha stabil çalışması için çalışmayanların ya düzeltilmesi ya da kaldırılması gerektiğini düşünüyorum tabii siz daha iyi bilirsiniz...
Vavoo bein kanalları vpn gerekiyor. Canlı TV bölümü kekik'in kendi listesi iptvsevenler ise memetcandalın, baktığımda ise sorun gözükmüyor normal çalışıyolar hocam.

Edit: kekik canlı tv şu an kapandı.. kontrol edilecek

Bir
Merhaba 1. soruya yönelik olarak evet zaten otomatik olarak domainleri güncelleyen bot var. 2. soruya yönelik olarakda wfilm i az önce düzelttim, 720pizleal da selcukflix oldu ve içerikleri roketdizi ve dizilla ile aynı yani bu iki eklentiden biri kullanırsanız da aynı dizi ve filmlere erişebileceksiniz, dizimag ve dizigomda büyük ihtimalle yakın zamanda düzeltilecektir.
Teşekkürler

Bot bazen geç kalabiliyor. Yada doğru domaini bulamayabiliyor. Onları da takip edip düzeltebileceksiniz dimi ?

Bu dedikleriniz IPTVSeverler eklentisinde de yaşanıyor mu? Evet ise bazıları VPN ile açılıyor veya paylaş sembolü üzerinden Cloudstream tekrar paylaşarak da açılıyor.

Donan kanalları yazarsanız sevinirim böylece onları düzeltebilirim ama buraya yazmayın

Su konu altında yazın:

şuanda sorunsuz çalışıyor bir sorun vardı düzelttim
@kerimmkirac @Latte ve @patr0n abilerim birileri IPTVSeverler eklentisinden dolayı şikayet de bulunursa bana IPTVSeverler konusunda ulaşabilirsiniz bende elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım problemleri 💪

IPTVSeverler M3U adlı konu:

Son düzenleme:
ne güzel sizin gibi güzel insanlar var sizden ve eklenti günceleyen herkesin eline kolun saglık sinetech ailesine tesekkur ederim kerimmkirac gibi güzel insanlar tanıma fırsatı oldu
Estağfurullah hocam, ne demek. Böyle güzel sözler duymak beni çok mutlu etti. Benim de sizler gibi değerli insanlarla tanışma fırsatım oldu 😁😁

Birşey fark ettim benim başka m3u dan aldığım kanallar sizin oluşturduğunuz eklentı de sadece paylaş sembolü üzerinden açılıyor ama IPTV eklentisi ile eklersem (başkasına ait eklentı) normal şekilde de açılıyor bunu çözme ihtimaliniz varmı veya ben nasıl çizebilirim bu sorunu

Hocam dizigom da çalışmıyor içerikler oynamıyor
Hocam eklenti devam eklentisi olduğu için bazı şeyler tam yerine oturmuş değil o yüzden hangi filmi veya diziyi izlemek istiyorsunuz arama yerine ismi yazarak aradığınız içeriğe başka eklenti üstünden izlemeyi deneyin.

Hocam eklenti devam eklentisi olduğu için bazı şeyler tam yerine oturmuş değil o yüzden hangi filmi veya diziyi izlemek istiyorsunuz arama yerine ismi yazarak aradığınız içeriğe başka eklenti üstünden izlemeyi deneyin.
Doğrudur onu biliyorum. Ben sadece yapımcı arkadaşa bilgi vermek için yazıyorum

Haddimi aşmayacaksam sizden kekikdevam eklentisine one player uygulamasının içeriğini eklemenizi rica ediyorum ...

Verdiğiniz emek ve destek için şimdiden çok teşekkür ederim her şey için sağ olun. 🫨

Böyle bir hata alıyorum 2 gündür bir türlü açamadım

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250315-221057.jpg
    Screenshot_20250315-221057.jpg
    384.7 KB · Görüntüleme: 29
Hayret yaw, yüklendikten sonra patr0n TV ye tıklıyacama **** hub e tiklamışın.
Akşam akşam neredeyse pederin abdesti ni bozucaktık 😁
depo ekle kısmında kekikdevam yazın hocam patr0ntv iptvsevenler olarak güncellendi.

Konuyu görüntüleyenler

Geri