Memetcandal
Paylaşımcı
- Konular
- 17
IPTVSeverler olarak değiştirildi adıKekikdevam girdim fakat patrontv gözükmüyor.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
IPTVSeverler olarak değiştirildi adıKekikdevam girdim fakat patrontv gözükmüyor.
Vavoo bein kanalları vpn gerekiyor. Canlı TV bölümü kekik'in kendi listesi iptvsevenler ise memetcandalın, baktığımda ise sorun gözükmüyor normal çalışıyolar hocam.hocam bu yeni kekik devam eklentisi %50 %50 çalışıyor yani şöyle diyeyim eklentilerdeki mor paketlerin büyük bir kısmı açılmıyor açılanlarda donma ve takılmalar meydana geliyor aynı şekilde bazı ulusal kanallarda bu durumda geri bildirim olsun diye yazıyorum
Eklentinin daha stabil çalışması için çalışmayanların ya düzeltilmesi ya da kaldırılması gerektiğini düşünüyorum tabii siz daha iyi bilirsiniz...
TeşekkürlerMerhaba 1. soruya yönelik olarak evet zaten otomatik olarak domainleri güncelleyen bot var. 2. soruya yönelik olarakda wfilm i az önce düzelttim, 720pizleal da selcukflix oldu ve içerikleri roketdizi ve dizilla ile aynı yani bu iki eklentiden biri kullanırsanız da aynı dizi ve filmlere erişebileceksiniz, dizimag ve dizigomda büyük ihtimalle yakın zamanda düzeltilecektir.
Bu dedikleriniz IPTVSeverler eklentisinde de yaşanıyor mu? Evet ise bazıları VPN ile açılıyor veya paylaş sembolü üzerinden Cloudstream tekrar paylaşarak da açılıyor.hocam bu yeni kekik devam eklentisi %50 %50 çalışıyor yani şöyle diyeyim eklentilerdeki mor paketlerin büyük bir kısmı açılmıyor açılanlarda donma ve takılmalar meydana geliyor aynı şekilde bazı ulusal kanallarda bu durumda geri bildirim olsun diye yazıyorum
Eklentinin daha stabil çalışması için çalışmayanların ya düzeltilmesi ya da kaldırılması gerektiğini düşünüyorum tabii siz daha iyi bilirsiniz...
Evet düzelticeğiz ya da en azından ben vaktim olduğu zamanlarda düzeltmeye çalışacağım.Bir
Teşekkürler
Bot bazen geç kalabiliyor. Yada doğru domaini bulamayabiliyor. Onları da takip edip düzeltebileceksiniz dimi ?
şuanda sorunsuz çalışıyor bir sorun vardı düzelttimEdit: kekik canlı tv şu an kapandı.. kontrol edilecek
ne güzel sizin gibi güzel insanlar var sizden ve eklenti günceleyen herkesin eline kolun saglık sinetech ailesine tesekkur ederim kerimmkirac gibi güzel insanlar tanıma fırsatı olduşuanda sorunsuz çalışıyor bir sorun vardı düzelttim
@kerimmkirac @Latte ve @patr0n abilerim birileri IPTVSeverler eklentisinden dolayı şikayet de bulunursa bana IPTVSeverler konusunda ulaşabilirsiniz bende elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım problemlerişuanda sorunsuz çalışıyor bir sorun vardı düzelttim
Estağfurullah hocam, ne demek. Böyle güzel sözler duymak beni çok mutlu etti. Benim de sizler gibi değerli insanlarla tanışma fırsatım oldune güzel sizin gibi güzel insanlar var sizden ve eklenti günceleyen herkesin eline kolun saglık sinetech ailesine tesekkur ederim kerimmkirac gibi güzel insanlar tanıma fırsatı oldu
Hocam dizigom da çalışmıyor içerikler oynamıyorEstağfurullah hocam, ne demek. Böyle güzel sözler duymak beni çok mutlu etti. Benim de sizler gibi değerli insanlarla tanışma fırsatım oldu![]()
Hocam eklenti devam eklentisi olduğu için bazı şeyler tam yerine oturmuş değil o yüzden hangi filmi veya diziyi izlemek istiyorsunuz arama yerine ismi yazarak aradığınız içeriğe başka eklenti üstünden izlemeyi deneyin.Hocam dizigom da çalışmıyor içerikler oynamıyor
Doğrudur onu biliyorum. Ben sadece yapımcı arkadaşa bilgi vermek için yazıyorumHocam eklenti devam eklentisi olduğu için bazı şeyler tam yerine oturmuş değil o yüzden hangi filmi veya diziyi izlemek istiyorsunuz arama yerine ismi yazarak aradığınız içeriğe başka eklenti üstünden izlemeyi deneyin.
depo ekle kısmında kekikdevam yazın hocam patr0ntv iptvsevenler olarak güncellendi.Hayret yaw, yüklendikten sonra patr0n TV ye tıklıyacama **** hub e tiklamışın.
Akşam akşam neredeyse pederin abdesti ni bozucaktık![]()
Tam olarak nerde hata alıyosunuz ?Böyle bir hata alıyorum 2 gündür bir türlü açamadım