Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
onu manuel güncelliyorumBu vavoo linki vardı ya paylaştığın o da oto güncelleniyor mu?
Box için Ücretsiz vpn öneriniz nedir ,ya da daha önce paylaşıldıysa linkini atma şansı olan var mı . Şuan proton kullanıyorum hız baya düşüyor .
Octihide nin de apk si var mı ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Veya octihide vpn deneyin.
Ekledikten sonra powersinema ve diğerleri görünmüyor yardımcı olabilirmisi!iz?@patr0n abi başka M3u lardan alınan kanallar maalesef açılmıyor eklenti de mesela Disney Channel belki çizebilirsin sorunu![]()
Google Playde mevcutOctihide nin de apk si var mı ?
kekikdevam eklentisini ekledikten sonra kategorileriden canlı yayın kategorilerini seçin gözükürEkledikten sonra powersinema ve diğerleri görünmüyor yardımcı olabilirmisi!iz?
Aynı sorun bende de varkekikdevam deposu içinde iptvsevenler,powersinema,vavoospor ve canlıTv görünmesine rağmen, none kısmına girip aradığımda ve canlı yayınlar kategorisinde açık olmasına rağmen yalnızca ınatbox görünüyor.
Emeğinize sağlık
Not: Bir de rec var
kekikdevam deposu içinde iptvsevenler,powersinema,vavoospor ve canlıTv görünmesine rağmen, none kısmına girip aradığımda ve canlı yayınlar kategorisinde açık olmasına rağmen yalnızca ınatbox görünüyor.
Emeğinize sağlık
Not: Bir de rec var
Sorun sizlerle alakalı hocam bizlik bir şey yok.Aynı sorun bende de var
Merhaba iyi günler yeni eklentiyi yükledim ilk yüklediğimde gölge TV vardı ama çalışmadı daha sonra listeden silindi şimdi eklentiden vavoo spor power sinema ve ıptv yi yüklememe rağmen listede görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler hem tablette hemde tvboxda aynı sorunu yaşıyorumMerhaba değerli forum sakinleri yine ben ve yine forum içi ilke imza atıyorum.Başlık her şeyi anlatıyor çok bir şey anlatmaya gerek yok... Cloudstream içine kekikakademinin deposundan portlayarak yola çıktım başta kekik m3u dosyasını ekleyecektim fakat sonrasında vazgeçtim onun yerine @Memetcandal kardeşimin dosyasını ekleyim istedim.
Listeyi @Memetcandal güncelleyince @Latte abimde güncelliyor bu sayede cloudstream içinde otomatik güncellenecek.Liste için @Memetcandal ve @Latte teşekkürlerimi sunuyorum.
kekikdevam geliştiricisinin daveti ile projeye dahil oldum powersinema kekikdevam içine de eklendi
Eklentiyi cloudstream üzerinden eklemeniz gerekiyor.
Link: kekikdevam
Ekli dosyayı görüntüle 5554
Merhaba iyi günler yeni eklentiyi yükledim ilk yüklediğimde gölge TV vardı ama çalışmadı daha sonra listeden silindi şimdi eklentiden vavoo spor power sinema ve ıptv yi yüklememe rağmen listede görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler hem tablette hemde tvboxda aynı sorunu yaşıyorum
Peki kralSorun sizlerle alakalı hocam bizlik bir şey yok.
Sorun sizlerle alakalı hocam bizlik bir şey yok.
Vavoo spor bölümü çalışmıyor ona bi el atsanizEkli dosyayı görüntüle 5651
Vpn ile çalışıyor hocam bir sıkıntı yok
Evet seçtim ne yaptıysam sorun çözülmedi benimle aynı sorunu yaşayan çok kişi var yorumlara bakılırsa bu sorunun çözümü için birşeyler yapılacakmıGösterilecek seçenekler arasında canlı yayınları seçtiniz mi
Ayrıca sorun devam ederse tüm eklentileri kaldırıp tekrar dener misiniz